Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(rionka @ 2012 06 11, 09:58)
O man iskilo toks klausimas g.gif  Noriu sutaisit priekini dantuka,jis luzes,liko tik saknis.Yra ir kitu blogu dantuku.Ar stomatologai darys  man tik priekini ar reikalaus ispradziu sutaitis visus dantukus ir tik poto priekini?  g.gif

Man atrodo, kad jums greiciausiai des laikina danti. O po to ziures.
Atsakyti
Noriu paklausti tų, kurios jau po implantavimo – ar vis tik tai sudėtingesnis laikotarpis po implanto sriegimo negu danties traukimo ar ne? Sakysim, turiu omeny standartinį eilinį paprastą implantavimą (be sinuso pakėlimo, kaulų priauginimų ir pan.) ir danties šalinimą (na, gal net sudėtingesnį – su pjovimu, kai protinis dantis nevisai išdygęs, remiasi į kitą dantį, šaknies sutrupėjimas traukiant ar pan. ). Kvailas klausimas, bet tiesiog noriu šiek tiek apsidrausti – karšta, ir fizinis krūvis neišvengiamas (darbas toks, nebent atostogas pasiimčiau) – kaip čia bėdų be reikalo neprisidirbus ir per daug nesveikai savęs nevaržyti matant iš anksto įsivaizduojamas galimas komplikacijas. Žinoma, pasiklausiu gydytojo, kas tikrai negalima, bet vis tik – kokia kieno patirtis, kokios nuomonės? Šiek tik neramu, kai karštą dieną po traukimo nuėjus į darbą galva susvaigo, vos nenugriuvau po staigaus pasisukimo – nenorėčiau savo klientų akivaizdoje, bet paprastai niekada jokių panašių problemų po nuskausminimo nebūdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ispamas: 11 birželio 2012 - 13:23
QUOTE(ispamas @ 2012 06 11, 13:22)
. Žinoma, pasiklausiu gydytojo, kas tikrai negalima, bet vis tik – kokia kieno patirtis, kokios nuomonės? Šiek tik neramu, kai karštą dieną po traukimo nuėjus į darbą galva susvaigo, vos nenugriuvau po staigaus pasisukimo – nenorėčiau savo klientų akivaizdoje, bet paprastai niekada jokių panašių problemų po nuskausminimo nebūdavo.

man asmeniskai rovimas sukelia daugiau nemaloniu pojuciu

nesisuks ta galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 06 11, 14:05)
man asmeniskai rovimas  sukelia daugiau nemaloniu pojuciu

nesisuks ta galva biggrin.gif

Aš po danties traukimo tepraėjus vos 2-3 val. nuėjau į šokių treniruotę. Žinoma, galėjau neiti - tiesiog nežinojau, kad taip gali atsitikti – svaigti galva ir slysti grindys iš po kojų doh.gif lotuliukas.gif , manau, daugiau buvo kaltas karštis ir nuskausminamieji, o ne rovimas – lauke buvo apie +30. Arba odontologė be reikalo prigąsdino - staigiai nesikelti iš kėdės, o kai nieko blogo atsikėlus nepajutau, tai ir nuėjau ramiai straksėti biggrin.gif Tiesa, dabar sekančią dieną po implantavimo nelabai galėsiu neiti į treniruotę – toks darbas, nelabai turiu iš ko rinktis, bet bent jau tiek pasiplanavau, kad tą pačią dieną nereikėtų straksėti ir sukaliotis smile.gif Arba reikėtų ieškotis, kas mane pavaduos, jei kažkuo rizikuoju, - nežinau, kaip reikėtų pasielgti.
Atsakyti
nu va,po rovimo iskart strakseti:)negalima juk
po implantacijos keletas dienu ir ramybes reik
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 06 11, 15:26)
nu va,po rovimo iskart strakseti:)negalima juk
po implantacijos keletas dienu ir ramybes reik

Aš nežinojau, kad negalima 4u.gif Buvo lengva pamoka prieš implantaciją, tai dabar iš anksto klausinėju, kas galima, kas ne biggrin.gif O su krūviu - irgi sudėtinga. Jei kažką darau pastoviai, tai mano darbas - galas žino, čia krūvis ar ne. Dėl to nedarbingumo juk niekas neduoda, kai žinai, tai ir pasisaugoti galima blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 06 11, 15:35)
Aš po danties traukimo tepraėjus vos 2-3 val. nuėjau į šokių treniruotę. Žinoma, galėjau neiti - tiesiog nežinojau, kad taip gali atsitikti – svaigti galva ir slysti grindys iš po kojų  doh.gif  lotuliukas.gif , manau, daugiau buvo kaltas karštis ir nuskausminamieji, o ne rovimas – lauke buvo  apie  +30. Arba odontologė be reikalo prigąsdino - staigiai nesikelti iš kėdės, o kai nieko blogo atsikėlus nepajutau, tai ir nuėjau ramiai straksėti  biggrin.gif Tiesa, dabar sekančią dieną po implantavimo nelabai galėsiu neiti į treniruotę – toks darbas, nelabai turiu iš ko rinktis, bet bent jau tiek pasiplanavau, kad tą pačią dieną nereikėtų straksėti ir sukaliotis smile.gif Arba reikėtų ieškotis, kas mane pavaduos, jei kažkuo rizikuoju, - nežinau, kaip reikėtų pasielgti.

na man buvo pakankamai nesudėtingas implantavimas. bet patikėkit, maža to, kad veidas patinsta, tai ir šiaip porą dienų tikrai savijauta nekokia būna. fizinio aktyvumo nereikėtų. nebent jums dzin ir galit rizikuot, kad organizmas atmes implantą smile.gif
Atsakyti
gydytojai sako, jog bet kokia invazija i organizma yra stresas ir mums reikia atsigauti.
Vieniems lengviau, kitiems sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 06 11, 15:35)
sekančią dieną po implantavimo nelabai galėsiu neiti į treniruotę – toks darbas, nelabai turiu iš ko rinktis, bet bent jau tiek pasiplanavau, kad tą pačią dieną nereikėtų straksėti ir sukaliotis

Jei iškęsit ir tikrai nedarysit to, tai gal ir nereik galvot apie tai, kas jus pakeistų.
Tačiau fizinį krūvį reikėtų apriboti ne 1, o 2-3 d. - čia galit paskaityt Florestinos įkeltas atmintines.

QUOTE(Eleina @ 2012 06 11, 17:32)
maža to, kad veidas patinsta, tai ir šiaip porą dienų tikrai savijauta nekokia būna.

O man tik žandas 3 dienas patinęs buvo, jokio kito šalutinio poveikio nejutau. Bet, aišku, kad tai yra labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 06 11, 17:58)
O man tik žandas 3 dienas patinęs buvo, jokio kito šalutinio poveikio nejutau. Bet, aišku, kad tai yra labai individualu.

o aš kažkaip net tvinkčiojimus tokius lengvus pjūvio ir implanto vietoj jaučiau kelias dienas, atrodo net greičiau paėjus, jie sustiprėdavo. nemalonus jausmas labai buvo..
Atsakyti
QUOTE(Anemona @ 2012 06 11, 08:49)
Sveikos, merginos,
Skambinau i Gidenta ir jie mane uzrase rytdienai pas Dariu Mazuti. Nelabai randu apie ji atsiliepimu... Gal jus ka girdejote?

Man teko pas jį lankytis, nelabai jis man patiko, bet man rovė, ne protezavo ir rovimas buvo ne iš lengvųjų. Man protezavo Gumbelevičius.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 06 11, 16:32)
na man buvo pakankamai nesudėtingas implantavimas. bet patikėkit, maža to, kad veidas patinsta, tai ir šiaip porą dienų tikrai savijauta nekokia būna. fizinio aktyvumo nereikėtų. nebent jums dzin ir galit rizikuot, kad organizmas atmes implantą smile.gif

Man nelabai dzin, bet negi rašyti pareiškimą ir eiti lauk iš darbo vien dėl to, kad noriu implantuoti dantį? Nebus už ką implantuoti biggrin.gif

QUOTE(Borzika @ 2012 06 11, 16:58)
Jei iškęsit ir tikrai nedarysit to, tai gal ir nereik galvot apie tai, kas jus pakeistų.
Tačiau fizinį krūvį reikėtų apriboti ne 1, o 2-3 d. -

Visada galiu sumažinti krūvį, visada galiu nedaryti tų pratimų, kurie pakeltų spaudimą, bet negaliu neiti į darbą neturėdama nedarbingumo lapelio arba atostogų. Blogiausiu atveju galiu ieškotis pati laisvų kolegių, kurios pavaduotų, bet nelabai kas yra laisvas. Paprastai ligos atveju kitų sričių gydytojai man rekomenduodavo sumažinti krūvį, o dabar kažkaip pasimečiau, nes labai norisi nepasidaryti papildomų problemų.
Atsakyti