QUOTE(Florestina @ 2012 05 23, 11:57)
Tikrai save gerbiantis gydytojas kolegos darbo nekritikuoja. Tą esu girdėjus ne iš vieno gydytojo. O nuo tokių, kurie kritikuoja kolegų darbą, bėgu kuo toliau. Kartais ir pati bandau užsiminti savo dabartinėj klinikoj, kad tada ir tada blogai padarė (pvz. užplomabavo tik vieną kanalą), tačiau atsakymas paprastai būna toks, kad tada taip darydavo.
Sąžiningų žmonių, manau tikrai yra. Aš savo implantologą laikau sąžiningų. Pirmą kartą implantuojan man pragręžė sinusą, dėjo dirbtinį kaulą, bet už tai mokėti nereikėjo, nors tikrai yra tekę skaityti sm, kad kitose klinikose tokiose situacijose reikalaja mokėti papildomai. Gydytojas pasakė, kad dėl šios klaidos kaltas jis pats, tinkamai neįvertino situacijos. Plius du kartus per 7 metus nemokamai keitė nepatogų vainikėlį, nors to daryti nemokamai tikrai neprivalėjo.
Sąžiningų žmonių, manau tikrai yra. Aš savo implantologą laikau sąžiningų. Pirmą kartą implantuojan man pragręžė sinusą, dėjo dirbtinį kaulą, bet už tai mokėti nereikėjo, nors tikrai yra tekę skaityti sm, kad kitose klinikose tokiose situacijose reikalaja mokėti papildomai. Gydytojas pasakė, kad dėl šios klaidos kaltas jis pats, tinkamai neįvertino situacijos. Plius du kartus per 7 metus nemokamai keitė nepatogų vainikėlį, nors to daryti nemokamai tikrai neprivalėjo.
Aš kažkaip buvau labai išlepinta savo odontologės sąžiningumo ir kokybiško darbo, bet dantis sulūžo (skilo šaknis) po karūna iki šalinimo, nors prieš tai buvo surinktas ir sulipdytas mano supratimu iš nieko - buvo lūžęs iki dantenų ir stovėjo su karūnėle gal 10 metų. Karūnėlė buvo atsiklijavus gal po 5-7 metų - tvarkė irgi be problemų, už kažką mokėjau, už kažką - ne - jau nebepamenu - kažkaip protingai. O su implantu nesiseka Tiesiog reikia susirasti savo gydytoją