Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(girene @ 2012 05 19, 21:11)
pigesni,ir geresni kiek zinau,nei biomet,na visad siulo gi brangesne preke

Jei rimtai, tai man įsuko už vidutinė kainą. Tada dar jie dar suko Bobel'ius, tai jų vienas kainavo 2800 Lt.
Atsakyti
Tie dantys, tai begalinis galvos skausmas doh.gif Mano tiltelis is 5 dantu pradejo judeti valgant ir kita diena atsiklijavo gun_bandana.gif
Kiek matau kariesas vos ne ant kiekvieno nuslifuoto danties cray.gif Tikiuosi sutaisys ir priklijuos ta tilteli, nes kitaip 5 dantis protezuoti ir dar 2 implantuoti teks...
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 05 21, 10:53)
Tie dantys, tai begalinis galvos skausmas  doh.gif Mano tiltelis is 5 dantu pradejo judeti valgant ir kita diena atsiklijavo  gun_bandana.gif
Kiek matau kariesas vos ne ant kiekvieno nuslifuoto danties cray.gif  Tikiuosi sutaisys ir priklijuos ta tilteli, nes kitaip 5 dantis protezuoti ir dar 2 implantuoti teks...

verysad.gif unsure.gif baisingai užjaučiu jus... puikiai suprantu, ką tai reiškia - vieną kartą man priekinių dviejų dantų tiltelis buvo nukritęs.. jausmelis super negeras.. priklijavo, dabar su baime laukiu, ko visi priekiniai keturi nukris.. nes jau virš 10 metų stovi..
vistik jei jums nukrito tik metalo keramika viena, ne kartu su tarkim įklotais, tai viskas manau bus gerai. pataisyt dantukus tikrai pataisys. man auksinis vienas gale prieš pusmetį nukrito su įklotu, tai jau teko visai naują daryt. o mano vienai kolegei skaudėjo apmautą dantį, nes tas gyvas lyg buvo, tai nuėmė vainikėlį, sutaisė ir uždėjo atgal. žodžiu linkiu kuo didžiausios sėkmės 4u.gif
laikykitės ir lauksim žinių 4u.gif
Atsakyti
O man kol laukiau keičiamo vainikėlio, nulūžo dalis to dantuko ank kurio jis turėjo būti uždėtas. Vat apturėjau išgąsčio. O ir iš to pakeitimo jokios naudos. Padarė taip, kad nelįstų maistas į tarpdančius, dabar labiau išsižiodama (pvz. žiovaudama) jaučiu kaip vainikėlis remiasi į gretimus dantis. Maisto į tarpdantį patenka nedaug, bet jį vis tiek tenka valyti su siūlu. Ir aišku, žinau, kad daugiau keitmų nebus, sekanti procedūra- protinio rovimas- tai jau pamažu imu nusiteikinėti tam. g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif o apie Cortex implantus gal teko kam girdeti?
Atsakyti
Jus merginos cia gaudotes ziuriu thumbup.gif , gal girdejot apie "Zimmer" implantus ka nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 05 21, 09:58)
verysad.gif  unsure.gif baisingai užjaučiu jus... puikiai suprantu, ką tai reiškia - vieną kartą man priekinių dviejų dantų tiltelis buvo nukritęs.. jausmelis super negeras.. priklijavo, dabar su baime laukiu, ko visi priekiniai keturi nukris.. nes jau virš 10 metų stovi..
vistik jei jums nukrito tik metalo keramika viena, ne kartu su tarkim įklotais, tai viskas manau bus gerai. pataisyt dantukus tikrai pataisys. man auksinis vienas gale prieš pusmetį nukrito su įklotu, tai jau teko visai naują daryt. o mano vienai kolegei skaudėjo apmautą dantį, nes tas gyvas lyg buvo, tai nuėmė vainikėlį, sutaisė ir uždėjo atgal. žodžiu linkiu kuo didžiausios sėkmės  4u.gif
laikykitės ir lauksim žinių 4u.gif

Nu ka, apsilankiau pas daktara ir vel viskas is pradziu doh.gif Po tilteliu visi dantys su kariesu, tai teks taisyti ir naujai protezuoti. Dantys sugedo, nes tiltelis pralaidus buvo. Seno tiltelio uzdeti negali, nes sutaisyti dantys nebeatitiks tiltelio formos. Del to tiltelio paaukojau du visiskai sveikus dantis ir trecia, kuri nebutinai reikejo protezuoti, o dabar net nezinau, ar desiuos tilteli. Statistika baisi is 9 protezuotu dantu po 10 metu tik vienas dar laikosi.

QUOTE(Florestina @ 2012 05 21, 10:49)
O man kol laukiau keičiamo vainikėlio, nulūžo dalis to dantuko ank kurio jis turėjo būti uždėtas. Vat apturėjau išgąsčio. O ir iš to pakeitimo jokios naudos. Padarė taip, kad nelįstų maistas į tarpdančius, dabar labiau išsižiodama (pvz. žiovaudama) jaučiu kaip vainikėlis remiasi į gretimus dantis. Maisto į tarpdantį patenka nedaug, bet jį vis tiek tenka valyti su siūlu. Ir aišku, žinau, kad daugiau keitmų nebus, sekanti procedūra- protinio rovimas- tai jau pamažu imu nusiteikinėti tam. g.gif

Vainikelio laukete be laikino? Man des laikina tilteli, kol nesusiruosiu protezuotis. Tai bijau, kad irgi nenuluztu ar galutinai sugestu dantukai.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 05 22, 10:23)

Vainikelio laukete be laikino? Man des laikina tilteli, kol nesusiruosiu protezuotis. Tai bijau, kad irgi nenuluztu ar galutinai sugestu dantukai.

Be laikino, nes dantis negyvas. Laikiną buvo padaręs tik tada, kai dėl tiltelio buvo nušlifuotas gyvas dantis. Mano tiltelis labai laikosi jau kokie septyni metai ir jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 05 22, 10:28)
Be laikino, nes dantis negyvas. Laikiną buvo padaręs tik tada, kai dėl tiltelio buvo nušlifuotas gyvas dantis. Mano tiltelis labai laikosi jau kokie septyni metai ir jokių problemų.

Aisku, tikiuosi tada po laikinu tilteliu niekas nenuluz. Man irgi gerai laikesi tiltelis lygiai 10 metu, o netekau jo per dvi dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 05 22, 10:23)
Statistika baisi is 9 protezuotu dantu po 10 metu tik vienas dar laikosi.

O tai Tau po 10 metų visi 8 protezuoti dantys patys vienaip ar kitaip patys pabyrėjo, ar tiesiog nuėjai pas gydytoją ir tradiciškai (kaip suprantu, čia toks odontologų etiketas dabar - juodas humoras) pasakė, kad darbas nekokybiškas, reikia perdaryti ir viską padarys geriau negu prieš tai dirbęs odontologas? Čia man man pačiai aktuali problema - galvos ir piniginės skausmas - susidūriau su tokia tendencija tarp kai kurių privačiai dirbančių odontologų. Dabar bandau susirasti sąžiningai dirbantį implantologą, bet jau visais nebepasitikiu doh.gif Gal kam teko susidurti su Dentastros odontologais - įdomu, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 05 23, 10:51)
O tai Tau po 10 metų visi 8 protezuoti dantys patys vienaip ar kitaip patys pabyrėjo, ar tiesiog nuėjai pas gydytoją ir tradiciškai (kaip suprantu, čia toks odontologų etiketas dabar - juodas humoras) pasakė, kad darbas nekokybiškas, reikia perdaryti ir viską padarys geriau negu prieš tai dirbęs odontologas? Čia man man pačiai aktuali problema - galvos ir piniginės skausmas - susidūriau su tokia tendencija tarp kai kurių privačiai dirbančių odontologų. Dabar bandau susirasti sąžiningai dirbantį implantologą, bet jau visais nebepasitikiu doh.gif Gal kam teko susidurti su Dentastros odontologais - įdomu, kokie atsiliepimai?

sveikos,

mano visi apvilkti dantys laiko jau 16 metu- cia pagyros protezuotojui mirksiukas.gif
Vieno gyvo danties dantenos atsitrauke (kas yra normalu), tai karunele tapo trumpesne, tai dantis jautrus pasidare.
Beje, man konsultuojantis del implantu, teko girdeti tik pagyras mano MK karunelems. Tad drasiai galiu sakyti, jog mano odontologas- protezuotojas labai saunus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ispamas @ 2012 05 23, 09:51)

Tikrai save gerbiantis gydytojas kolegos darbo nekritikuoja. Tą esu girdėjus ne iš vieno gydytojo. O nuo tokių, kurie kritikuoja kolegų darbą, bėgu kuo toliau. Kartais ir pati bandau užsiminti savo dabartinėj klinikoj, kad tada ir tada blogai padarė (pvz. užplomabavo tik vieną kanalą), tačiau atsakymas paprastai būna toks, kad tada taip darydavo.
Sąžiningų žmonių, manau tikrai yra. Aš savo implantologą laikau sąžiningų. Pirmą kartą implantuojan man pragręžė sinusą, dėjo dirbtinį kaulą, bet už tai mokėti nereikėjo, nors tikrai yra tekę skaityti sm, kad kitose klinikose tokiose situacijose reikalaja mokėti papildomai. Gydytojas pasakė, kad dėl šios klaidos kaltas jis pats, tinkamai neįvertino situacijos. Plius du kartus per 7 metus nemokamai keitė nepatogų vainikėlį, nors to daryti nemokamai tikrai neprivalėjo.
Atsakyti