Įkraunama...
Įkraunama...

Implantai, vainikėliai, tilteliai

QUOTE(sniegena rausva @ 2012 01 31, 21:07)
pasidalinkite patirtimi tos, kurios turite implantus - kiek laiko turite, ar jokiu nesklandumu nebuvo, kaip su kruviu kramtant.. biggrin.gif

Sena tema

Mano pirmam implantui jau 5 metai, kitiems dviems du, jokių problemų iki šiol turėti neteko.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 01 31, 22:18)
Sena tema

Mano pirmam implantui jau 5 metai, kitiems dviems du, jokių problemų iki šiol turėti neteko.

aciu uz atsakyma. o kaip del kruvio kramtant?
Atsakyti
o mano vienam vieninteliam (kolkas) implantui 2 menesiai. jokiu problemu irgi kolkas neturiu. bet jei lygint tarkim su sveiku gyvu nuosavu dantim, tai vistiek jausmas kitoks. tarkim i ji pastuksenus nagu, jaucias kad jis stovi tvirtai, kietai ir yra visiskai netikras biggrin.gif sunku nupasakot ta jausma biggrin.gif taip pat dantenos, ten kur isuktas implantas, jei braukt per jas, jos jautresnes.. bet gal del to, kad man su tuo danciu ir siaip buvo problemu - operacija daryta, siules matos kazkiek.. gal nuo to.
bet del valgymo, sukandimo ar dar ko nors, jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2012 01 31, 21:30)
aciu uz atsakyma. o kaip del kruvio kramtant?

visiškai nieko nejaučiu, kaip nuosavi dantys.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 01 31, 22:32)
o mano vienam vieninteliam (kolkas) implantui 2 menesiai. jokiu problemu irgi kolkas neturiu. bet jei lygint tarkim su sveiku gyvu nuosavu dantim, tai vistiek jausmas kitoks. tarkim i ji pastuksenus nagu, jaucias kad jis stovi tvirtai, kietai ir yra visiskai netikras biggrin.gif sunku nupasakot ta jausma biggrin.gif taip pat dantenos, ten kur isuktas implantas, jei braukt per jas, jos jautresnes.. bet gal del to, kad man su tuo danciu ir siaip buvo problemu - operacija daryta, siules matos kazkiek.. gal nuo to.

toookia suma sumokejusi kramtysiu priesinga puse lotuliukas.gif o kaip dantenos? kiek zinau jos turi uzaugti irgi?
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2012 01 31, 22:06)
toookia suma sumokejusi kramtysiu priesinga puse lotuliukas.gif o kaip dantenos? kiek zinau jos turi uzaugti irgi?

baikit, kramtant jau ta pacia diena man nieko nesijaute biggrin.gif absoliuciai smile.gif tiesiog kai ta danti stuksenu, jis jaucias kad kitoks nei tarkim salia stovintis gyvas sveikas iltinis dantis smile.gif o kramtyt kita puse tikrai nereiks smile.gif be to - fantastika kramtyt kai ten ne tarpas, o implantuotas dantis smile.gif
dantenos yra, ne tai kad neuzaugusios, tiesiog jei braukiu per visas dantenas ten, kur yra nuosavu dantu saknys, per sona, tai ties implantu jos jaucias, kad jautresnes. bet jos ten jautresnes buvo jau ir po operacijos. kai pjuvis visiskai sugijo, jos tiesiog pajautrejo. tai gal su implantu ir nesusije 4u.gif
o siaip tai gal as jusu neklaidinsiu, nes nupasakot koks is tiesu tai yra jausmas MAN yra labai sunku. be to - jums gal jis visai kitoks butu. kiekvienas skirtingai jauciam. tiesiog norejot ispudziu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 31 sausio 2012 - 22:18
Sveikos panelės 4u.gif
Jungiuosi prie jūsų būrio, vakar man įsuko pirmąjį mano implantą.
Pasidalinkit patirtimi tos, kurios implantavosi priekinius dantukus (pvz. pas mane viršuje dešinėje trečias dantis). Kaip estetinis vaizdas, ar labai pasikeitė šypsena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 01 31, 23:32)

eleina priminkite kur jus implantavotes? kiek kainavo? ar reikejo kaulo priauginimo operacijos ?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 02, 18:20)
eleina priminkite kur jus implantavotes? kiek kainavo? ar reikejo kaulo priauginimo operacijos ?
aciu  4u.gif

implantavausi privaciam kabinete. kainavo viskas bendrai 2500. kaulo priauginimo operacijos nereikejo smile.gif
Atsakyti
gal zinote kur Kaune nebrangiai penkta dantuka galeciau isidet? Jo nebelike :/ o kainos kosmines...
Atsakyti
QUOTE(tiesiaisviesiai @ 2012 02 04, 00:45)
gal zinote kur Kaune nebrangiai penkta dantuka galeciau isidet? Jo nebelike :/ o kainos kosmines...

as taip pat ieskau vienam kruminiam dantukui, bet kainos kosmosines nes man dar ir kaulas toje vietoje reikalingas doh.gif
Atsakyti
sveikos, balandzio men. esu uzsirasiusi kaulo priauginimo operacijai. gyvenu ne lietuvoje, po operacijos 10 dienu negalima skristi lektuvu, nes gali kilti komplikaciju del slegio ir t.t. bet man skrydis lygiai 10d. po operacijos, truputi nerimauju... noretusi tureti bent pora dienu rezervo, taciau kitaip neiseina. jei kils komplikaciju, kokios jos gali buti? 4u.gif daktarai sako, kad zaizdos gyja apie 10 dienu.
Atsakyti