QUOTE(MeGusta @ 2013 10 15, 15:52)
ir tai iki kol vaikui sueis 2 metai o kaip rase 3 metus prasites VPA tai tik 52lt berods priklausytu
o as irgi su klausimu vis bijau savo geronorisko pasirasymo iseiti is darbo o planuoti leliu jau bandom tai ir suku galva kaip cia bus kas galetu suteikti tiklsia info kad jeigu va tokia situacija yra rastas kad savo noru kai vaikui sueina 3metai iseinu o as bamt atnesu pazyma kad laukiuosi ir prasausi vel VPA antro vaiko auginima, kokios galimybes kad isleis darbdavys i VPA ar visgi argumentuos mano rasteli ir eik is darbo?
gal sodroje zinote ar darbo inspekcija? vyras sako nei tu pirma nei tu paskutine eisi su antruoju VPA kai alga gera dauguma mamyciu ta daro ir db palankus laikas antram susikloste bet va vis bijau kad tuos metelius liksiu be pinigeliu, o antrus jau vyrui tada rasyciau
aha, 52, atsiprasau, ne ta skaiciu spustelejau ne neziurejus. Jusu atveju, Megusta, mum sunku ka kometuoti, tikriausiai reiktu su teisininku cia pasitarti, kiek tokiu atveju prasmes turetu jusu parasytas rastelis. Man is viso keista, kad jis toks atsirado apskritai, greiciausiai darbdavys bijodamas, kad lauksites paeiliui antro ir paprase, kad toki sukurptumete. Is esmes mano supratimu, jis padaryti Jums nieko negali, nes atsiranda antras nestumas, vel vaikas iki treju ir tt... Sunku isivaizduoti, kiek daug jis gali su tuo rasteliu - mano supratimu, jis turetu tapti niekiniu esant kitam nestumui, bet kita vertus - tai jusu savavaliskas sutikimas iseiti, bet tada dar juk nezinojote, kad bus kitas nestumas. Na sunku isivaizduot, reik cia daugiau ziniu