QUOTE(Darlinyte @ 2013 09 26, 12:16)
Sveikos,
Nuo pirmadienio tureciau jau grizti i darba, bet abi su dukra apsirgom. Tai realiai tureciau pasiimti biuleteni, bet kaip man uz ji skaiciuos? Nes nuo rugpjucio jau jokiu ismoku uz dukra nebegaunu. Ar vistik geriau prasitesti VPA toliau, nors i darba vistiek reiks... O ir dukra prie darzelio vel is naujo pratint Gal kuri susiduret?
Nors noredama prasitesti VPA, turbut anksciau turejau susigalvoti?
Nuo pirmadienio tureciau jau grizti i darba, bet abi su dukra apsirgom. Tai realiai tureciau pasiimti biuleteni, bet kaip man uz ji skaiciuos? Nes nuo rugpjucio jau jokiu ismoku uz dukra nebegaunu. Ar vistik geriau prasitesti VPA toliau, nors i darba vistiek reiks... O ir dukra prie darzelio vel is naujo pratint Gal kuri susiduret?
Nors noredama prasitesti VPA, turbut anksciau turejau susigalvoti?
Na, as paskambinau likus 2 sav. iki motinystes atostogu pabaigos (irgi susirgom, o dargi vejauraupiais), tai sake, kad man vistiek darbo nera - be problemu dar menesiui prasitesiau. Sutarem zodziu. O prasyma po poros dienu vyras nuveze. Prasymo rasymo data yra 11, o mano buves atostogu terminas iki 17d. Taigi neliko 2 sav.
Kaip biuleteni skaiciuos, nezinau... Turbut ims triju paskutiniu menesiu pajamu vidurki ir 85proc is valstybes nuo pirmos dienos Kas kas geriau zino?