QUOTE(*Aukse* @ 2013 06 03, 13:48)
Bandyk tartis su darbdaviu,kad iseitum be jokiu ten atidirbimu. Man regis,kad esant bandomajam laikotarpiui, tai gali pries tris dienas pranesti,kad iseini. Nes bandomasis tai toks laikotarpis,kai gali ir pati iseiti is darbo, o ne tik tave paliosiuoti is darbo nepranesus pries tam tikra termina
Jei turi viena vaika, tai esidrausta socialiai iki kol jam sueis lyg 7 metai
Tik jei neisi i darbo birza, tai pranesk ligoniu kasom.
Reikia nuvykti i Ligoniu kasa su vaiko gimimo liudijimu, draustumas pagal ji suteikiamas iki 8m,o jei augini du ir daugiau vaiku, kol vyresneliui sukanka 18m.
Papildyta:
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2013 06 10, 22:25)
Jūs apie kasmetines atostogas? Man rodos vaiko auginimo atostogų metu jos nesikaupia, tik per dekretą (nėštumo ir gimdymo). Net jei ir kauptųsi, per 5 m. 1 mėnesių man niekaip nesigauna arba kažko nežinau
Sitiek atostogu vaiko auginimo metu tikrai neprisikaupia.Zinau is savo patirties
(Pati auginau du vaikus negrizdama i darba, taigi apie 5m ir man gavosi buti namuose.) Nebent nebuvote isnaudojusi prikauptu kasmetiniu atostogu iki pirmojo vaiko gimimo.As ir buvau tokia pat optimiste, tikejausi,kad dar iki darbo galesiu pasiimti tas atostogas, pripratinti vaika i darzeli, deja, nera taip,kad ir kaip noretusi
As tegavau 7atostogu dienas, tiek ju prisikaupe.