Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

Aciu Jums,o prasyma parases galiu iseit nuo tos dienos kurios noriu ar reikes atidirbt?Nes dabar isejau i darba buvom susitare kad dirbsiu parom o pamacius grafikus pamaciau kad kita menesi dienom sustatyta o vaiko nera kur det:( tai pagalvojom su vyru pratest VPA nors iki rugsejo kai eis vaikas jau i darzeli
Atsakyti
QUOTE(ketrin21 @ 2013 04 24, 15:06)
Aciu Jums,o prasyma parases galiu iseit nuo tos dienos kurios noriu ar reikes atidirbt?Nes dabar isejau i darba buvom susitare kad dirbsiu parom o pamacius grafikus pamaciau kad kita menesi dienom sustatyta o vaiko nera kur det:( tai pagalvojom su vyru pratest VPA nors iki rugsejo kai eis vaikas jau i darzeli

Parasot prasyma ir nuo tos dienos kuria nurodisit jau i darba neeinat.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, jei buvau motinystės atostogose iki vaikui sueis 3 metai, grįžusi į darbą, padirbau dvi savaites ir susirgo vaikas, turėjau slaugos biuletenį. Iš kokio laikotarpio man skaičiuos jį? Nes nuo 2 iki 3 metų negavau pajamų g.gif
ačiū už ats 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jei prasymas VPA parasytas dviem metams, o i darba griztama jau po metu. kaip su vaiko gaunama pasalpa antraisiais metai/? Kiek procentu moka?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2013 04 25, 21:45)
Merginos, jei prasymas VPA parasytas dviem metams, o i darba griztama jau po metu. kaip su vaiko gaunama pasalpa antraisiais metai/? Kiek procentu moka?

Jeigu sodroj,kai pildet prasyma del mot(tev) pasalpos mokejimo nurodet gaudineti 2 metus pasalpa,tai antrais metais moka 40%,jeigu sodroj pasirinkot pasalpos gavima metams,tai antrais metais nieko nemoka.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 24, 12:12)
Parasot prasyma ir nuo tos dienos kuria nurodisit jau i darba neeinat.

bet darbdavys gali rkalauti atidirbti 14 dienu, aisku gali ir neprasyti paal istatyma reikia pries 14 dienu prasyma rasyti, ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 04 26, 16:33)
bet darbdavys gali rkalauti atidirbti 14 dienu, aisku gali ir neprasyti paal istatyma reikia pries 14 dienu prasyma rasyti, ar klystu?

Uz ka? smile.gif
Jus gi ne is darbo iseinat,o tik i VPA.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 25, 21:06)
Jeigu sodroj,kai pildet prasyma del mot(tev) pasalpos mokejimo nurodet gaudineti 2 metus pasalpa,tai antrais metais moka 40%,jeigu sodroj pasirinkot pasalpos gavima metams,tai antrais metais nieko nemoka.

supratau, aciu
Atsakyti
Sveiki, domintu toks klausymas. Girdejau, kad dauguma mamyciu sodroj pasidaro, kad VPA 40 % antru metu gautu vyras. Ar tai galima padaryt tik sutuoktiniams? Jei mes nesusirase,bet vaikas turi tevo pavarde, gal galimas ir mums sis varijantas?
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2013 05 02, 00:08)
Sveiki, domintu toks klausymas. Girdejau, kad dauguma mamyciu sodroj pasidaro, kad VPA 40 % antru metu gautu vyras. Ar tai galima padaryt tik sutuoktiniams? Jei mes nesusirase,bet vaikas turi tevo pavarde, gal galimas ir mums sis varijantas?

Taip,galimas.
Atsakyti
Jolanciuk, pas man tokia delikati situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Furby's: 02 gegužės 2013 - 12:02
QUOTE(Furby's @ 2013 05 02, 12:40)
Jolanciuk, pas man tokia delikati situacija. Turiu grizti is VPA po men, taciau etatu mazinimas ir derames del iseitines. Aiskinu darbdaviui, kad man tai netiketa, lieku be pajamu, ner rastisko ispejimo ir pan. nes nori sumoketi maziau nei priklauso. Taciau kita sav. turiu pasiulyma isidarbinti kitoje imoneje. Kai ir kaip reikia nustatyti, kad dabartinis darbdavys nepamatytu sodroje, kad dirbu kitur, kad ramiau butu?

Tai jis ir nepamatis,tiesiog naujas darbas bus antraeilis,o ne pagrindinis.
Atsakyti