QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 17, 15:05)
bet pagal mane, jei jusu darbo vieta tebera, o joje dirba kitas zmogus be jusu sutikimo jie negali jusu perkelti kitur,
darbo vieta tikrai yra, taciau jau kaip ir rasiau "itariu per tiek metu susidirbo su mane pavaduojania darbuotoja" ir jau zodziu minejo, kad gali buti pasiulyta tokia pati darbo vieta, tik kitame filiale, pareigu pavadinimas ir funkcijos nesikeistu, TIK VIETA. Tad ar cia jau darbo vietos, kaip vietos, o ne pareigu pakeitimas..? i inspekcija skambinciau, taciau kai vaikai miega, negaliu niekam skambinti, o kai atsikelia - prisiskambinus nelabai man jie leidzia kalbeti:( ar dar yra zinanciu atsakymus i mano klausimus, prasau labai pagelbeti? primenu situacija:
Dirbu nuo 2008.02 pagal neterminuota. Auginu pametinukus, nuo 2009.11 esu NGA-VPA. Geguze, kai 2am vaikuciui usies 2 metai jau turiu gristi i darba. Taciau kai skambino ir kviete jau dabar, taciau neturiu kur padeti vaiku, tad pasakiau kad anksciau nei geguze gristi neturiu galimybes. Vadove pasake, kad grisiu nebutinai i filiala A (kuriame dirbau, darbas salia namu, itariu per tiek metu susidirbo su mane pavaduojania darbuotoja), o gali buti pasiulytas filialas B.
1. Jei as nesutinku i filiala B dirbti, tada mane privalo palikti filiale A?
2. Jei as nesutinku i filiala B, ar iskarto galiu prasyti atleidimo, ismoku ir kompensaciju ir kuriuo pagrindu del darbdavio, ar saliu susitarimu nutraukiama sutartis?
3. Jei nesutinku i filiala B, paprasau ismoku/kompensaciju, ar tada gali sakyti, kad "tada gerai, paliekam Tave filiale A".