Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 12 10, 16:24)
Sodroj viska pasakis.

tai kad man toki reikia rasyti darbe, man su sodra nieko tvarkyti nereikia.. man ne sodra moka
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2012 12 10, 18:54)
tai kad man toki reikia rasyti darbe, man su sodra nieko tvarkyti nereikia.. man ne sodra moka

Laisva forma rasykit.
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau kur "į temą" paklaust, bet gal žinosit kuri: jei žiemą tie -20C ir darželinukams nereikia į darželį, tai kaip tada tėvams su darbu g.gif ? Vaikų juk vienų nepaliksi g.gif , o darbe kažin ar tai būtų "pateisinama priežastis - šaltis" hihihi.gif , gal yra koks įsakymas šituo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 12 10, 22:27)
Sveikos,

Nežinau kur "į temą" paklaust, bet gal žinosit kuri: jei žiemą tie -20C ir darželinukams nereikia į darželį, tai kaip tada tėvams su darbu  g.gif ? Vaikų juk vienų nepaliksi  g.gif , o darbe kažin ar tai būtų "pateisinama priežastis - šaltis" hihihi.gif , gal yra koks įsakymas šituo klausimu?

Yra biliutenis,bet dazniausiai tevai veda vaika i darzeli,nors ir salciai,darzelis dirba vistiek,nes tevam reikia i darba.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 12 10, 22:27)
Sveikos,

Nežinau kur "į temą" paklaust, bet gal žinosit kuri: jei žiemą tie -20C ir darželinukams nereikia į darželį, tai kaip tada tėvams su darbu  g.gif ? Vaikų juk vienų nepaliksi  g.gif , o darbe kažin ar tai būtų "pateisinama priežastis - šaltis" hihihi.gif , gal yra koks įsakymas šituo klausimu?

tikrai nera....
Atsakyti
Laba diena,

2013.01.11 noriu grizti i darba po 2 m. motinystes atostogu. Dirbau vyresn. apskaitininke. Direktorius sako, kad nebeliko mano etato ir siulo kitas pareigas. Ar galejo panaikinti etata iki man griztant?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Silvukas.B. @ 2012 12 11, 19:59)
Laba diena,

2013.01.11 noriu grizti i darba po 2 m. motinystes atostogu. Dirbau vyresn. apskaitininke. Direktorius sako, kad nebeliko mano etato ir siulo kitas pareigas. Ar galejo panaikinti etata iki man griztant?
Aciu

Negalejo, pagal DK darbdavys Jums privalejo issaugoti darbo vieta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau paklaust, pagal naują tvarką auginant vaiką antrus metus galima dirbt ir gauti motinystes išmoką, o sakykit dirbt būtina tik tame darbe, kuriame dirbau iki motinystes atostogų ar galima susirasti dar papildomą darbą neišeinant iš seno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 11 gruodžio 2012 - 22:48
QUOTE(Pamaiviuke @ 2012 12 11, 23:46)
Sveikos,
norėčiau paklaust, pagal naują tvarką auginant vaiką antrus metus galima dirbt ir gauti motinystes išmoką, o sakykit dirbt būtina tik tame darbe, kuriame dirbau iki motinystes atostogų ar galima susirasti dar papildomą darbą neišeinant iš seno?

Galit dirbt bet kur.
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2012 10 10, 20:59)
Labai dekui uz atsakyma smile.gif  Nu, nerealiai man butu gerai sutarti sitaip, jei tik pavyks.

Butu visai idomu isgirst jusu nuomone ar pavyko ka sutart, nes ir man galbut butu neblogas toks variantas g.gif
Nes siai dienai irgi nieko gero nezadama, pasiule zemesnes pareigas ir mazesne alga, masciau apie isejima, bet dabar irgi nusikele i ateiti, nes ir aukles neturesiu iki rudens ateinancio.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri gali pakonsultuoti del mano situacijos:
dirbau ir gyvenau Vilniuje, pastojau, atostogu vaiko prieziuros išėjau 2metams, taip susikloste, kad jau daugiau nei metai gyvenu Kaune. Vaikui 2 metukai sueis balandi, bet darzeli gaunam tik nuo rugsejo (Kaune). Taigi i Vilniu grizti nezadu.Darbovietes filialu yra ir Kaune, gal ir pavyktu susitarti del darbo vietos sitam mieste. Problema cia tame, kad nezinau, kaip elgtis? Perrasyti (jei galima) vaiko prieziuros atostogas iki 3m. ir tiketis kad rugseji gausiu darba Kaune? Iseiti is darbo (bet tada jokiu iseitiniu?) ir stot i birza iki rugsejo (gauciau kokiu nors ismoku)? Patarkite prasau, gal ir kvaili klausimai, bet kai nesusidurus, net nezinau kad daryt, o but smagu is anksto turet kazkoki plana... ACIU
Atsakyti
Man štai tokie klausimai iškilo:
Kai būni dekrete,už tas 126 dienas darbovietėje skaičiuojasi atostogos.Ar taip,ar ne?
Jeigu taip? Aš susilaukiau trijų pametinukų ir tris kart buvau išėjus į dekretą,bet negrįžus darban. Tai atostogos turėtų nuo 126*3=378 dienų???
Jeigu vėlgi taip,tai iš kokio laikotarpio skaičiuos darbdavys tuos atostoginius? Ar iš pajamų,kol išėjau iš jų į dekretą, ar pagal kažkokias Sodros išmokas?
Atsakyti