QUOTE(Raganaa999 @ 2012 10 09, 14:42)
galit prasitest nors ir iki 3 metu.
Klausimas: mane nori atleisti, iseitines itariu nelabai nores moket, tipo iseik pati.. Vaikui 3 metu dar nera. Jeigu pranesa kad atleidzia pries keturis menesius, po tu keturiu menesiu iseitines dar priklauso ar ne? Ar iseitines priklauso tik jei atleidzia is kart?
Laukiu atsakymo.. ar mokes iseitines, ar kariausim bloguoju Renku info kas kaip
Klausimas: mane nori atleisti, iseitines itariu nelabai nores moket, tipo iseik pati.. Vaikui 3 metu dar nera. Jeigu pranesa kad atleidzia pries keturis menesius, po tu keturiu menesiu iseitines dar priklauso ar ne? Ar iseitines priklauso tik jei atleidzia is kart?
Laukiu atsakymo.. ar mokes iseitines, ar kariausim bloguoju Renku info kas kaip
Priklauso iseitine ismoka,jeigu jus atleidzia,arba abipusiu susitarimu,bet nepriklauso jeigu iseinat savo noru.
Papildyta:
QUOTE(Sabbatini @ 2012 10 09, 14:47)
Labas, auginsiu vaika iki jam sukaks 3 metai . ar grizus i darba turi teise darbdavys perkelti mane i zemesnes pareigas su mazesniu atlyginimu? kokias turiu teises su mazameciu vaiku ,ar man atsisakius dirbti zemesnese pareigose gali atleisti is darbo? turiu 15 m.staza imoneje kurioje dirbau ..aciu
Priversti negali,jeigu nesutinkat,tai ir neperkels,jeigu jusu pareigu nera,tai tiesiog atleis jus su visom iseitinem.