Sveikos,
Turiu klausimuka mano antram suneliui du metukai sukanka spalio 1 diena, tai kada as pagal viska tureciau gryzt i darba spalio 1 ar spalio 2 d? nes darbdavys pakolkas visai ignoruoja mane ir zinau kad priimt atgal nenopri, bet panasu ir tartis nenori bent pakolkas
spalio 2
sekmes
sekmes
QUOTE(Milagra @ 2012 08 21, 11:49)
Darbo vietos panaikinti negalėjo . Galit drąsiai prašyti kompensacijos. Jūs gali atleisti tik vaikui suėjus 3 metams, kadangi yra 2 mažamečiai, tai prieš 4 mėn turi įspėti. Skaičiuokit dar per tą laiką susikaupusias atostogas ir už darbo stažą. Tokia suma priklausytų pagal įstatymo raidę (4+6+atostoginiai). Realiai galit išsiderėti 5 ar 6 išeitines, jei esat puiki derybininkė.
Linkiu sekmės
Norejau paklausti, jei 3metus neini i darba , kokius pinigelius gauni, uz vaika moka socelinis ,gal ir man moketu ar nieko negauni, aciu
QUOTE(spiegliuke @ 2012 10 02, 00:01)
Norejau paklausti, jei 3metus neini i darba , kokius pinigelius gauni, uz vaika moka socelinis ,gal ir man moketu ar nieko negauni, aciu
Kaip suprast kokius?
Jeigu esat dirbanti ir turit stazo pakankamai,taigi gaudinesit uz vaiko prieziura iki 2-ju metu,jeigu taip pasirinkot,jeigu neturit stazo ir nieko is sodros negaunat,tai jeigu vienam seimos nariui neiseina po 350 lt,galit del soc.pasalpos kreiptis,jeigu esat viena su vaikais ir nera priteisti alimentai tai soc.pasalpa bus skirta tik vaikams,jeigu pajamos nesieks 350 lt/zmogui.
Konkreciau klausima suformuluokit,jeigu as ne taip jus supratau
AS, neaiskiai kazkaip uzklausiau , mano vaikuciu bus greit 2metukai, sodra jau nebemokes pinigeliu, as trecius metus noriu buti su vaikuciu, esu dirbanti , tik ,kad viena auginu, ar man socelinis ka mokes ar nieko ar tik vaikuciu ar ir vaikuciui nepriklauso, beto dar pas mane yra sunus jis mokosi, na as turiu minti ,ar man mokes 350 , gal dabar jau aiskiau parasiau aciu
QUOTE(slavlanta @ 2012 08 25, 16:19)
Tikrai ne. Pati grizau i darba po 3 metu VPA ir po savaites susirgome. Skaiciavo ne is pajamu, o paeme 20 lt uz diena atrodo (sodroje taip paaiskino, kad 0 negali buti, tai yra kazkoks ten minimumas)
Ir man taip paskaiciavo, skyre lygiai 17,70 lt uz diena (i rankas), nes tie menesiai is kuriu apskaiciavo iejo i VPA ir mano draudz. pajamos buvo 0.
QUOTE(spiegliuke @ 2012 10 02, 13:52)
AS, neaiskiai kazkaip uzklausiau , mano vaikuciu bus greit 2metukai, sodra jau nebemokes pinigeliu, as trecius metus noriu buti su vaikuciu, esu dirbanti , tik ,kad viena auginu, ar man socelinis ka mokes ar nieko ar tik vaikuciu ar ir vaikuciui nepriklauso, beto dar pas mane yra sunus jis mokosi, na as turiu minti ,ar man mokes 350 , gal dabar jau aiskiau parasiau aciu
Alimentus esat prisiteisiusi?
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 10 02, 21:26)
Alimentus esat prisiteisiusi?
, nesu, nes man moka i rankas , o pirmas vaikas jam 22m, bet mokosi .
QUOTE(spiegliuke @ 2012 10 02, 23:39)
, nesu, nes man moka i rankas , o pirmas vaikas jam 22m, bet mokosi .
Tai tada soc.pasalpa tik vaikams priklausis.
As irgi su klausimeliu. Mano situacija tokia, kad dirbau dviejose darbovietese, abiejose siuo metu esu VPA pagal nauja istatyma. Bet i pirmaja griztu dirbti, kai vaikui sueis metai. Ar yra koks skirtumas ka darysiu su antraja - liksiu VPA ar parasysiu prasyma iseiti is darbo (ten siaip dirbt nebeplanuoju)? Ar finansiskai kazkas pasikeis?
QUOTE(Sawanna @ 2012 10 03, 14:36)
As irgi su klausimeliu. Mano situacija tokia, kad dirbau dviejose darbovietese, abiejose siuo metu esu VPA pagal nauja istatyma. Bet i pirmaja griztu dirbti, kai vaikui sueis metai. Ar yra koks skirtumas ka darysiu su antraja - liksiu VPA ar parasysiu prasyma iseiti is darbo (ten siaip dirbt nebeplanuoju)? Ar finansiskai kazkas pasikeis?
Niekas nepasikeis.