Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 25, 17:53)
Sveikos merginos smile.gif

Uzsinorejau ir as prisijungti prie jusu ir pagrazinti savo pilvuza smile.gif vakar ir siandien dariau jusu pratimukus ir o maj gad  doh.gif  nesitikejau kad pas mane tokia prasta padetis  doh.gif  be keliu sustojimu niekaip neisejo atlikti visu 8 minuciu  blush2.gif  ar ir jums taip buvo?  g.gif  ar cia tik as tokia nevykele?  blush2.gif  biggrin.gif

Sveika 4u.gif Cia turbut visos pradedamos bet kokius fizinius pratimus nevykelem jautemes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 25, 17:53)
Sveikos merginos smile.gif

Uzsinorejau ir as prisijungti prie jusu ir pagrazinti savo pilvuza smile.gif vakar ir siandien dariau jusu pratimukus ir o maj gad  doh.gif  nesitikejau kad pas mane tokia prasta padetis  doh.gif  be keliu sustojimu niekaip neisejo atlikti visu 8 minuciu  blush2.gif  ar ir jums taip buvo?  g.gif  ar cia tik as tokia nevykele?  blush2.gif  biggrin.gif

As pries 8 min darydavau kas vakara atsilenkimus, po simta koki ar daugiau, bet situ irgi is pirmo karto nepadariau lotuliukas.gif blush2.gif atsizymiu uz siandiena - sportavau du kart thumbup.gif ryt irgi manau du kart reix thumbup.gif
Atsakyti
As sn tinginiavau... ax.gif
Atsakyti
Na galima ir patinget viena diena tongue.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkės.

Vakar ir užvakar ir aš nesportavau, su pilvu problemos. Bet šiandien tikrai sportuosiu, ir vėliau įkelsiu pilvo nuotrauką, nes pačiai įdomu, ar matysis rezultatas po mėnesio sporto ar ne g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Siandien valandele sporto bigsmile.gif Mane tai labiausiai dziugina ne pilvuko rezultatai, o klubu sumazejusios apimtys bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif .Kokia gera temute thumbup.gif .Jungiuosi prie Jusu.Bandysiu ir as mesti gelbejimo rata nuo liemens biggrin.gif .Isbandysiu 8min.pilvo preso manksta,kazkodel jinai man labiau patiko ax.gif . Turiu klusyma,pradejote is kart nuo 8min.ar pradzioj trumpesnius pratimukus darete,kol pasiekete iki 8min. ax.gif
Atsakyti
ir as vakar tinginiavau, snd atsiimsiu 4u.gif
QUOTE(rittusia @ 2012 02 26, 16:15)
Sveikos merginos 4u.gif .Kokia gera temute thumbup.gif .Jungiuosi prie Jusu.Bandysiu ir as mesti gelbejimo rata nuo liemens biggrin.gif .Isbandysiu 8min.pilvo preso manksta,kazkodel jinai man labiau patiko ax.gif . Turiu klusyma,pradejote is kart nuo 8min.ar pradzioj trumpesnius pratimukus darete,kol pasiekete iki 8min. ax.gif

dariau 8 min, tik su pertraukelem 4u.gif
Atsakyti
Ohoho,nemaniau kad pas mane taip aplkeistas pilvo presas unsure.gif .Puksejau sportuodama jeigu tai galima pavadinti sportu,kaip traukinys biggrin.gif .Perziurejusi pilvo preso filmuka,jau kad gi puoliau kaip profe daryti pratimus cool.gif ,ir STOP biggrin.gif .Tai kokios 4min.gavosi paaryti pratimukus, o toliau tai nusprendziau atidesiu kitai dienai. O jau savijauta po tokio sprto tai jooo biggrin.gif . Jauciu savo sporta jau pora val. po sportavimo thumbup.gif. Rytoj butinai pratesiu.Man patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 26, 18:53)
Ohoho,nemaniau kad pas mane taip aplkeistas pilvo presas unsure.gif .Puksejau sportuodama jeigu tai galima pavadinti sportu,kaip traukinys biggrin.gif .Perziurejusi pilvo preso filmuka,jau kad gi puoliau kaip profe daryti pratimus cool.gif ,ir STOP biggrin.gif .Tai kokios 4min.gavosi paaryti pratimukus, o toliau tai nusprendziau atidesiu kitai dienai. O jau savijauta po tokio sprto tai jooo biggrin.gif . Jauciu savo sporta jau pora val. po sportavimo thumbup.gif. Rytoj butinai pratesiu.Man patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif !

smagu,kad noras niekur nedingo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 26, 19:53)
Ohoho,nemaniau kad pas mane taip aplkeistas pilvo presas unsure.gif .Puksejau sportuodama jeigu tai galima pavadinti sportu,kaip traukinys biggrin.gif .Perziurejusi pilvo preso filmuka,jau kad gi puoliau kaip profe daryti pratimus cool.gif ,ir STOP biggrin.gif .Tai kokios 4min.gavosi paaryti pratimukus, o toliau tai nusprendziau atidesiu kitai dienai. O jau savijauta po tokio sprto tai jooo biggrin.gif . Jauciu savo sporta jau pora val. po sportavimo thumbup.gif. Rytoj butinai pratesiu.Man patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif !

smagus tas jausmas kai sportas dar is paskos vaiksto ir nepaleidzia thumbup.gif bent zn kad pilvas veike kazka o ne ant fotelio drybsojo doh.gif as snd padariau diena 8min, o vakare patingejau doh.gif bet uz tai vakarienes nevalgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
As atsizymiu 4u.gif
Mano pilvas
user posted image
Ir patikekit jei kas galvojat,kad jis ziaurus vadinasi nezinot ka reiskia ziauru,tik dideliu pastangu deka man pavyko jy toky isgauti. Gaila tik striju jau niekur nedesi doh.gif
Atsakyti