Pasinaudociau siuo pasiulymu, bet Vilnius uz beveik 100 km
Atsizymiu. Vadinasi pilvas nebuvo baisiai nedailus,as sportuoju daug iolgiau ir vistiek nukares biski apacioj,MB vis aiskina,kad ten oda o ne lasinys
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 24, 18:56)
Atsizymiu. Vadinasi pilvas nebuvo baisiai nedailus,as sportuoju daug iolgiau ir vistiek nukares biski apacioj,MB vis aiskina,kad ten oda o ne lasinys
na as dar ta visa laika kasdien darau salto- karsto vandens stangrinimo proceduras, tepu kremu ir masazuokliu masazuoju
Atsizymiu uz vakar - sportavau du kart, snd nebera jegu tai tik 8min padariau ryt uz tai ryte atsigriebsiu
Atsizymiu, bet savo foto nedesiu po gimdymo ne visu pilvukai, o ypac klubu sritis taip gerai atrodo
Asnefotkinsiu nes didziausia problema strijos,o ne lasinukai...
sakot pagal pilva kas nors atpazins ? ir as kazkaip abejojau ar deti, bet paskuj pamasciau,kad pilvas cia nieko baisaus, ne uzpakalis
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 24, 23:52)
Asnefotkinsiu nes didziausia problema strijos,o ne lasinukai...
Vat butent
Sveikos merginos
Uzsinorejau ir as prisijungti prie jusu ir pagrazinti savo pilvuza vakar ir siandien dariau jusu pratimukus ir o maj gad nesitikejau kad pas mane tokia prasta padetis be keliu sustojimu niekaip neisejo atlikti visu 8 minuciu ar ir jums taip buvo? ar cia tik as tokia nevykele?
Uzsinorejau ir as prisijungti prie jusu ir pagrazinti savo pilvuza vakar ir siandien dariau jusu pratimukus ir o maj gad nesitikejau kad pas mane tokia prasta padetis be keliu sustojimu niekaip neisejo atlikti visu 8 minuciu ar ir jums taip buvo? ar cia tik as tokia nevykele?
QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 25, 16:53)
Sveikos merginos
sveika prisijungus pirmus kartus ir as dariau su pertraukom, irgi buvau nustebusi,kad tokia silpna esu