Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Pasinaudociau siuo pasiulymu, bet Vilnius uz beveik 100 km doh.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif labai tingejau labai, bet supykau ant saves ir nugalejau biggrin.gif
cia mano zadetasis pilvukas, 5 savaites darant 8 min. gaila,kad neturiu foto pries smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dailus 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu. Vadinasi pilvas nebuvo baisiai nedailus,as sportuoju daug iolgiau ir vistiek nukares biski apacioj,MB vis aiskina,kad ten oda o ne lasinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 24, 18:56)
Atsizymiu. Vadinasi pilvas nebuvo baisiai nedailus,as sportuoju daug iolgiau ir vistiek nukares biski apacioj,MB vis aiskina,kad ten oda o ne lasinys ax.gif

na as dar ta visa laika kasdien darau salto- karsto vandens stangrinimo proceduras, tepu kremu ir masazuokliu masazuoju doh.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz vakar - sportavau du kart, snd nebera jegu tai tik 8min padariau blush2.gif ryt uz tai ryte atsigriebsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsizymiu, bet savo foto nedesiu schmoll.gif po gimdymo ne visu pilvukai, o ypac klubu sritis taip gerai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Asnefotkinsiu nes didziausia problema strijos,o ne lasinukai... doh.gif
Atsakyti
sakot pagal pilva kas nors atpazins ? biggrin.gif ir as kazkaip abejojau ar deti, bet paskuj pamasciau,kad pilvas cia nieko baisaus, ne uzpakalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 24, 23:52)
Asnefotkinsiu nes didziausia problema strijos,o ne lasinukai... doh.gif

Vat butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Uzsinorejau ir as prisijungti prie jusu ir pagrazinti savo pilvuza smile.gif vakar ir siandien dariau jusu pratimukus ir o maj gad doh.gif nesitikejau kad pas mane tokia prasta padetis doh.gif be keliu sustojimu niekaip neisejo atlikti visu 8 minuciu blush2.gif ar ir jums taip buvo? g.gif ar cia tik as tokia nevykele? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringainaitė @ 2012 02 25, 16:53)
Sveikos merginos smile.gif

Uzsinorejau ir as prisijungti prie jusu ir pagrazinti savo pilvuza smile.gif vakar ir siandien dariau jusu pratimukus ir o maj gad  doh.gif  nesitikejau kad pas mane tokia prasta padetis  doh.gif  be keliu sustojimu niekaip neisejo atlikti visu 8 minuciu  blush2.gif  ar ir jums taip buvo?  g.gif  ar cia tik as tokia nevykele?  blush2.gif  biggrin.gif

sveika prisijungus smile.gif pirmus kartus ir as dariau su pertraukom, irgi buvau nustebusi,kad tokia silpna esu biggrin.gif
Atsakyti