Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Naujokem naujai prisijungus sekmes sportuojant 4u.gif
prijuokinot su video biggrin.gif
as nusizengiau praejusia savaite 2 kart praleidau ir snd nedariau, pasiteisinau,kad daug sniego kasiau kieme biggrin.gif tai kaip ir pasportavus jauciuosi biggrin.gif bet ryt jokiu pasiteisinimu ir cia pasizymesiu atlikus pratimus smile.gif
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 20, 16:18)
As atsizymiu jau uz siandiena tongue.gif  Bet vidury uzsiemimu priesgaisrine tikrint atejo,kai visad laiku,tai teko pertrauka daryt doh.gif

ir pas mane visa laika nelaiku kas ateina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 02 20, 22:16)
db reikia nepasiduot naktipieciams ir bus sazine rami  smile.gif
jei užpuola naktipiečiai, kad jau žiauriai nebegali atsilaikyti, suvalgykit varškės, pasidarykit skystesnę su lašeliu vandens, druska ir žolėm kokiom (bazilikais, krapais, špinatais) nu arba be jų. bet tik be cukraus ar uogienių. baltymus virškindamas organizmas dar ir riebaliukus degina. varškę vakarienei suvalgius neturėtų ir alkis prieš miegą pulti, žodžiu varškė vakarais lieknėjant thumbup.gif
o vat vaisių naktipiečiams geriau nevalgyt, vaisiai - ryto maistas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 20 vasario 2012 - 22:24
Na ko tylu sn. As sn 3val darba baigiau,lekiau iskart y sporto sale,po to y soliariuma tai gryzau po5. Pavalgiau kaip zmogus biggrin.gif Buvom pasivaiksciot po to,baisiai silta lauke,na ir tik db su 8min baigiau tongue.gif Ai nu dar lanka pries 8min sukau. O as vakare tik vaisius ir darzoves valgau. Na dar kartais savo kepta duona vien is grudu 4u.gif
Atsakyti
As diena dariau 8min, db irgi padariau, tik su nepilna manksta blush2.gif ta proga einu valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
nu viskas db tikrai jau nieks nebesportuoja...As vakare atsizymesiu ax.gif
Atsakyti
as sportuoju, bet vis laiko pritruksta atsizymeti smile.gif
as kazkaip galvoju,gal man vieno karto per diena uztenka, tik as zinoma darau dar ir kitokiu pratimuku kitom kuno dalim. smile.gif
Atsakyti
As taip pat kasdien pasportuoju, maziausiai po pusvalandi, tik tingiu prie kompo sest ir atsizymeti siame skyrelyje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkės 4u.gif
Aš tai kasdien sėdžiu ir pykstu ant savęs, kad niekaip neprisiruošiu sportuot...o pilvukas toks nedidelis, o vasarą turiu atrodyt gražiai blush2.gif
Atsakyti
Atsizymiu tongue.gif snd tik 8min dariau, nes jau nebebuvo jegu, pasiguodziau save kad visa diena aktyvi buvo blush2.gif o graziai reikia atrodyt ne tik vasara ax.gif
Atsakyti
As vakar pamirsau atsizymeti ax.gif Na jau merginos sportuot netingit o atsizymet tingit biggrin.gif Smagu gi paziuret kiek sportuoja kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 02 22, 22:49)
Aš tai kasdien sėdžiu ir pykstu ant savęs, kad niekaip neprisiruošiu sportuot...o pilvukas toks nedidelis, o vasarą turiu atrodyt gražiai  blush2.gif

Sveika 4u.gif Nereikia ant saves pykti, tiesiog uzsispyrimo siek tiek ir pirmyn fitness4.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
QUOTE(Muscade @ 2012 02 22, 21:49)
Aš tai kasdien sėdžiu ir pykstu ant savęs, kad niekaip neprisiruošiu sportuot...o pilvukas toks nedidelis, o vasarą turiu atrodyt gražiai  blush2.gif

per mazai pyksti cool.gif kai rimtai supyksi, atsistosi, apsivilksi sortukus isijungsi pratimus ir pradesi daryti. Siulyciau tai padaryti kai tik perskaitysi sia zinute cool.gif tada vasara sutiksi tikrai grazi biggrin.gif 4u.gif o tos kurios ir toliau nieko nedarys, pavydes tau grazaus pilvuko ir valios 4u.gif
Atsakyti