Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

As ir sn dariau siuos pratimus 4u.gif
Tempas kaip tik man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 19, 12:46)
As ir sn dariau siuos pratimus 4u.gif
Tempas kaip tik man smile.gif

liux diena pradeti nuo manksteles smile.gif as irgi pajudejau ryte, dar vakare butinai nepatinget ir thumbup.gif
Atsakyti
Man uzteks viena karta,dar y sporto kluba 3-4kartus einu smile.gif
Gaila,kad nevisada ryte iseina,jei ryte dirbu,vakare tenka sportuot rolleyes.gif
Atsakyti
Smagu, kai sporto klubui yra tiek laiko thumbup.gif visos sportuojancios issilakste is cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 02 19, 21:14)
visos sportuojancios issilakste is cia ax.gif

neišsilakstė! šią savaitę kažkaip nesigavo kasdien, sąžinė graužia, bet nuo rytojaus už bausmę pasistengsiu ir ryte ir vakare padaryt.
Prasiblaškymui - kaip presą daro mergina jogė žiūrėti nuo 3:35 min iki 3:55 smile.gif visa kita ten - aukštasis pilotažas! Bet smagu, kad sportuoja namie, kaip ir mes! biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai geri pratimukai. thumbup.gif Jau po 2sav kasdieninio 8min sporto pastebejau rezultatus. Kartais ir po 2karts dienoj darydavau.
Atsakyti
As sn veliau darysiu. Laisva sn ir maziuko y darzely neleidau,o zinot kaip su tais maziukais... smile.gif
Pietu uzmigs ir tada smile.gif o vakare su maziuku sportuot y baseina eisim smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš smile.gif Diena Nr. 1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 02 20, 01:11)
neišsilakstė! šią savaitę kažkaip nesigavo kasdien, sąžinė graužia, bet nuo rytojaus už bausmę pasistengsiu ir ryte ir vakare padaryt.
Prasiblaškymui - kaip presą daro mergina jogė žiūrėti nuo 3:35 min iki 3:55 smile.gif visa kita ten - aukštasis pilotažas!  Bet smagu, kad sportuoja namie, kaip ir mes!  biggrin.gif

tas video tai thumbup.gif jau galvojau ji i mazga susiris lotuliukas.gif kaip nuotaika pakele lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 02 20, 01:11)
Prasiblaškymui - kaip presą daro mergina jogė žiūrėti nuo 3:35 min iki 3:55 smile.gif visa kita ten - aukštasis pilotažas!  Bet smagu, kad sportuoja namie, kaip ir mes!  biggrin.gif

Negalima tokiu video darbe ziuret, kolegos nesupranta ko balsu zvygauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As atsizymiu jau uz siandiena tongue.gif Bet vidury uzsiemimu priesgaisrine tikrint atejo,kai visad laiku,tai teko pertrauka daryt doh.gif
Atsakyti
As taip pat atsizymiu tongue.gif sportas sportas drinks_cheers.gif db reikia nepasiduot naktipieciams ir bus sazine rami smile.gif
Atsakyti