Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 22, 00:56)
ar labai medus blogai? kokia 80g į dieną suvalgyčiau laisvai  ax.gif

80 g tai kiek cia saukstu butu? rolleyes.gif

Siandien man ziauriai skauda "sonine", vos atsikeliau is lovos. Nezinau, nuo ko. Vakar dariau tik 8 mins ir tokia mankstele apsilimui...
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 22, 01:56)
pas mane namie atsirado medaus ir bičių duonelės (o aš žiauriai mėgstu juos), bijau, kad pilvas nepradėtų minkštėt atgal  ax.gif ajaj ką daryt?  smile.gif
ryt sportas, bet galvojau pasiguosiu jums, ar labai medus blogai? kokia 80g į dieną suvalgyčiau laisvai  ax.gif
prese, laikykis!

Labas rytas 4u.gif
Medaus per diena galima suvartoti viena valgoma sauksta 4u.gif
Siandien ryte rengiuosi dzinsus, pirktus kazkur pries 1,5 men ir man jie buvo tik tik, o siandien be dirzo nesilaiko ant dupces thumbup.gif
Sportuojam toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Presas padarytas. Siandien irgi "matuosiuos" ant dzinsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 22, 10:02)
Labas rytas.

Presas padarytas. Siandien irgi "matuosiuos" ant dzinsu smile.gif

Is tikro tai labaaaaiiii geras jausmas apima kai dzinsai didoki patampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 22, 09:48)
Labas rytas  4u.gif
Medaus per diena galima suvartoti viena valgoma sauksta  4u.gif
Siandien ryte rengiuosi dzinsus, pirktus kazkur pries 1,5 men ir man jie buvo tik tik, o siandien be dirzo nesilaiko ant dupces  thumbup.gif
Sportuojam toliau  drinks_cheers.gif

thumbup.gif medų bandysiu normuot, bet šaukštas tai tiek mažai..
pagal kelnes matuotis yra tikrai geras paskatinimas dirbt toliau !! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 22, 08:48)

Siandien ryte rengiuosi dzinsus, pirktus kazkur pries 1,5 men ir man jie buvo tik tik, o siandien be dirzo nesilaiko ant dupces  thumbup.gif

Liuks thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 22, 01:56)
pas mane namie atsirado medaus ir bičių duonelės (o aš žiauriai mėgstu juos), bijau, kad pilvas nepradėtų minkštėt atgal  ax.gif ajaj ką daryt?  smile.gif
ryt sportas, bet galvojau pasiguosiu jums, ar labai medus blogai? kokia 80g į dieną suvalgyčiau laisvai  ax.gif
prese, laikykis!

Megstu ir as meduka irnesakyk.gif As ji kapoju kiekviena vakara pries miega ax.gif ,o dabar kai cukru pabaigiau tai ir diena pavarau rolleyes.gif .Negaliu as jam atsispirti blush2.gif Bet uztai dabar sakdumynams tai ne schmoll.gif .kazkaip ir nesinori bigsmile.gif ,nors esu saldainine smile.gif .

QUOTE(*River* @ 2012 03 22, 09:22)
Vakar dariau tik 8 mins ir tokia mankstele apsilimui...

As tai tokius pratimukus itraukiu i savo manksta smile.gif

QUOTE(krista08 @ 2012 03 22, 09:48)
Labas rytas  4u.gif
Sportuojam toliau  drinks_cheers.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif smile.gif
Gyti turiu tau elementarius klausymus,kurius turetu zinoti kiekvienas sportuojantis ax.gif . Po sporto geriau kuri laika judeti,ar galima is kart ant sofkutes kojas istiesti ax.gif .Ir po sporto kai raumenukai isile,is kart reikia i dusa,ar po kurio laiko.Nes per TV kai pasiziuriu,tai besportuojantys sportininkai per pertraukeles net bliuzonus dedasi,nors buna labai isile,Klausiu ir del to,dauguma tikriausiai po sporto lenda i dusa ir po saltu vandeniu iskart,nes buna ikaitusios.Kaip geriau g.gif
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 22 kovo 2012 - 13:12
rittusia as ne Gytis, bet atsakysiu. Pries intensyvu sporta labai svarbu padaryti apsilima, kad raumenukai pasiruostu didesniam kruviui. Lygiai taip pat labai svarbu ir po intensyvaus sporto padaryti relaxaciniu pratimuku, kad visas organizmas siek tiek atsipalaiduotu.
As darau siuos apsilimui
http://www.youtube.c...feature=related
O siuos jau po viso intensyvaus sportavimo
Visada savo sporta uzbaigiu siais pratimais, raumenukai atsipalaiduoja ir bunu nebe tokia sukaitusi mirksiukas.gif
As is karto nelendu po dusu, leidziu sau 5-10 min atvesti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 22 kovo 2012 - 13:51
Po saltu dusu, tai tikrai nereiktu lysti po preniruotes. Papildomas stresas kunui bei nera gerai sanariam. Reiktu po "ramiu" vandeniu nusiprausti. Taip pat negerai po sporto eiti i pirti, sauna ir pan. Ka daznai galima pastebeti sporto klubuose. Sportininkai taip daro, kad neatsaltu.
I visa kita kaip ir krista08 atsake.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 22, 15:07)
Po saltu dusu, tai tikrai nereiktu lysti po preniruotes. Papildomas stresas kunui bei nera gerai sanariam. Reiktu po "ramiu" vandeniu nusiprausti. Taip pat negerai po sporto eiti i pirti, sauna ir pan. Ka daznai galima pastebeti sporto klubuose. Sportininkai taip daro, kad neatsaltu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 22, 14:50)
rittusia as ne Gytis, bet atsakysiu. Pries intensyvu sporta labai svarbu padaryti apsilima, kad raumenukai pasiruostu didesniam kruviui. Lygiai taip pat labai svarbu ir po intensyvaus sporto padaryti relaxaciniu pratimuku, kad visas organizmas siek tiek atsipalaiduotu.
As darau siuos apsilimui
O siuos jau po viso intensyvaus sportavimo
Visada savo sporta uzbaigiu siais pratimais, raumenukai atsipalaiduoja ir bunu nebe tokia sukaitusi  mirksiukas.gif
As is karto nelendu po dusu, leidziu sau 5-10 min atvesti  ax.gif

Sutinku drinks_cheers.gif .As tai atlieku,ir dar net daugiai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 22, 15:07)

O su pagulejimu ant sofkutes po intensivaus sporto,kaip karsta.gif ?
Atsakyti
atsižymiu šiandien, po 8min ir turbo 3x20 (atsilenkimai, leidimai, žirklės) thumbup.gif
Atsakyti