Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Gyti, aciu uz patarimus. Naudinga smile.gif

Atsizymiu. Ryte 'pusryciams' apatiniu raumenu treniruote. dar ismokau kaip priklauso kvepuoti per pratimus, tai nauda dviguba. Net jauciasi kaip dirba raumenys. Pradejo matytis viduriniu abs`u uzuomazgos. bigsmile.gif
Atsakyti
As vakar nesportavau ax.gif ziauriai pavargus buvau.Dazniausiai kai dribu viena diena iki velyvo vakaro kita ryte paskui ziauriai pavargus buni...O sn maziukas sirguliuoja tai vakare susiimsiu smile.gif
Atsakyti
Presas iveiktas. 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
atsižymiu, padariau ir 8min ir 3x20 kaip Gytis sakė, atsilenkimai+kojų leidimas+(savo dadėjau) žemai laikant kojas žirklės horizontaliai, apatiniai raumenys tikrai veikė good.gif
Atsakyti
Atsizymiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kasdien neatsizymiu, bet tema seku, labai patinka motyvacines nuotraukos thumbup.gif
Siandien dariau su svoriu pratimukus, tai uch kaip jauciasi.
Papildyta:
Beje dar prijungiau sita mankstele
http://www.youtube.c...h?v=_EHGTK0PHUk
Atsakyti
Atsizymiu rolleyes.gif
Atsakyti
Atsizymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 21, 16:52)
Sveikos  4u.gif
Kasdien neatsizymiu, bet tema seku, labai patinka motyvacines nuotraukos  thumbup.gif
Siandien dariau su svoriu pratimukus, tai uch kaip jauciasi.
Papildyta:
Beje dar prijungiau sita mankstele
http://www.youtube.c...h?v=_EHGTK0PHUk

Man sie pratima primine ten kur greitai panele su katinu atlieka pratimus,tik ten greit o cia letai biggrin.gif
Atsakyti
rittusia thumbup.gif as taip pat pagalvojau, jau galvojau ir sita i mazga susiris bigsmile.gif atsizymiu uz snd (tik 8min padariau schmoll.gif ) ryt atsiimsiu rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
pas mane namie atsirado medaus ir bičių duonelės (o aš žiauriai mėgstu juos), bijau, kad pilvas nepradėtų minkštėt atgal ax.gif ajaj ką daryt? smile.gif
ryt sportas, bet galvojau pasiguosiu jums, ar labai medus blogai? kokia 80g į dieną suvalgyčiau laisvai ax.gif
prese, laikykis!
Atsakyti