Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 20, 15:04)
atsižymiu po sportų  cool.gif
ačiū Gyčiui už patarimus dėl maisto, aš paprastai po treniruotės daržovių valgau, nes būna pietų metas, tai turbūt nelabai gerai  g.gif reikės žuvį įtraukti dažniau.

aš daugumą pratimų ten pasunkinau įjungdama kojas, ir man irgi niekada neskauda preso kitą dieną, bet gal ir neturi skaudėti?  smile.gif

Man ir neskauda,bet pirmus kartus tai kai atsikelusi noredavosi paeiti,tai kojas, pirmus zingsnius reikdavo tysti biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena.
Ziurint kokios salotos. Siaip baltymas yra pagrindine raumens statomoji medziaga, todel ji reiktu vartoti. Na, o zuvi, tai butinai reiktu itraukti i maisto raciona.
Kalbant apie tai jog nejauciama raumens po treniruotes, tai jis paprasciausiai adaptavosi prie kruvio. Kaip ir minejau zmogaus organizmas toks jau dalykas, kad ilgainiui prisitaiko. Reiktu keisti treniruote.
Jei norite kita diena jausti pilvo presa galite pabandyti padaryti superserija. Sakykim padarote 20 atsilenkimu iskard darote 20 koju kelimu po to 20 soniniam raumenims. Pailsite kokia 1-2 min ir kartojate dar kokius 1-2 kartus. Priklausomai nuo jusu fizinio pasirengimo galite mazinti/didinti pakartojimu skaiciu arba juos daryti su svoriu.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 20, 16:25)
Jei norite kita diena jausti pilvo presa galite pabandyti padaryti superserija. Sakykim padarote 20 atsilenkimu iskard darote 20 koju kelimu po to 20 soniniam raumenims. Pailsite kokia 1-2 min ir kartojate dar kokius 1-2 kartus. Priklausomai nuo jusu fizinio pasirengimo galite mazinti/didinti pakartojimu skaiciu arba juos daryti su svoriu.
nu bandysiu rytoj superseriją padaryti, ačiū thumbup.gif parašysiu kaip sekėsi
Atsakyti
Ir man reikia Gycio patarimais pasinaudoti, nes ziuriu rimtai raumenys nebeduoda apie save zinoti, turbut jau iprato prie iprasto kruvio. Na nieko, pergudrausim bigsmile.gif
Atsakyti
Kitas variantas butu pvz. 3x20, tai butu 3 serijos, po 20 atsilenkimu su 1-2 min poilsiu tarp ju (visumoj gautusi 60 atsilenkimu). Velgi reiktu pasirinkti pakartojimu skaiciu pagal savo fizini pasirengima arba daryti su svoriu.
Atsakyti
Dekui uz palaikyma, tikiuosi vasara liksiu be barankos biggrin.gif
Gyti, jums irgi aciu uz patarimus. Jauciu mano organizmas irgi priprato prie kruvio g.gif
As vandens geriu mazai, visa gyvenima taip. verysad.gif Paskutiniu metu stengiuosi gerti daugiau, ir va sutapimas nukrito pora kg.
Atsakyti
VISKAS!!! Pradedu sportuoti ir aš thumbup.gif jau tuoj šilti orai, o po žiemos kaip tešla jaučiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 20, 16:25)
Laba diena.
Ziurint kokios salotos. Siaip baltymas yra pagrindine raumens statomoji medziaga, todel ji reiktu vartoti. Na, o zuvi, tai butinai reiktu itraukti i maisto raciona.
Kalbant apie tai jog nejauciama raumens po treniruotes, tai jis paprasciausiai adaptavosi prie kruvio. Kaip ir minejau zmogaus organizmas toks jau dalykas, kad ilgainiui prisitaiko. Reiktu keisti treniruote.

Klausimelis smile.gif .O del ko reikalingi pailsejimai blush2.gif .Jie butini ax.gif ?Aisku as nieko prie pries juos biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ivetta @ 2012 03 20, 19:05)
VISKAS!!! Pradedu sportuoti ir aš  thumbup.gif  jau tuoj šilti orai, o po žiemos kaip tešla jaučiuosi...

Prasom prasom,junkis 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 20, 19:29)
Klausimelis smile.gif .O del ko reikalingi pailsejimai blush2.gif .Jie butini ax.gif ?Aisku as nieko prie pries juos biggrin.gif .

Kad raumuo pailsetu, normalizuotusi sirdies darbas ir t.t.. Na cia aisku priklauso nuo pratimo intensyvumo ir pan. Sakykim po gero pritupimu ar kokios mirties traukos priejimo nepailsejus tiesiog nebutu imanoma daryti kito. Kartais net galva susisuka arba gali pradeti pykinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 20, 22:51)
Kad raumuo pailsetu, normalizuotusi sirdies darbas ir t.t.. Na cia aisku priklauso nuo pratimo intensyvumo ir pan. Sakykim po gero pritupimu ar kokios mirties traukos priejimo nepailsejus tiesiog nebutu imanoma daryti kito. Kartais net galva susisuka arba gali pradeti pykinti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz siandien. Atlikau daug pratimuku apatinei raumenu grupei. Ziuresim ryt ar kas skaudes? g.gif Pokolkas jauciu tik soninius raumenukus, siek tiek dar skauda.
Atsakyti