Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(krista08 @ 2012 03 20, 10:18)
Bet tai sniego pridrebe, koks cia pavasaris  doh.gif

hihihi.gif

As vakar pagaliau pajutau, kad turiu raumenis biggrin.gif Virsutini presa nerealiai skaudejo. Bet pagaliau galiu ji itraukti thumbup.gif Liko tik su tuo lasiniu apacioje ir ant sonu susidorti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 03 20, 11:20)
hihihi.gif

As vakar pagaliau pajutau, kad turiu raumenis  biggrin.gif Virsutini presa nerealiai skaudejo. Bet pagaliau galiu ji itraukti  thumbup.gif Liko tik su tuo lasiniu apacioje ir ant sonu susidorti  bash.gif

Manau tai yra didziosios daugumos problema. Todel dauguma ir nuleidzia rankas nes sako ai vis tiek nieko cia nepadarysi. Bet mes ta lasiaka iveiksim! box.gif
Atsakyti
Sveikos
Kiekviena diena cia neatsizymiu, nematau prasmes, bet pratimukus darau. Numeciau kelis kg, svoris dabar toks, kokio norejau, bet baranka po bamba vitiek kaba verysad.gif Esu nevilty,negi siemet vel nebus lemta uzsideti maudymuko vasara unsure.gif Apimtys irgi nepasikeite, tai is kur nutirpo tie pora kilu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 20, 00:44)
Sakykim vistos krutinele, zuvis, kiausinio baltymas ir pan.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 03 20, 12:13)
Sveikos
Kiekviena diena cia neatsizymiu, nematau prasmes, bet pratimukus darau. Numeciau kelis kg, svoris dabar toks, kokio norejau, bet baranka po bamba vitiek kaba verysad.gif Esu nevilty,negi siemet vel nebus lemta uzsideti maudymuko vasara unsure.gif  Apimtys irgi nepasikeite, tai is kur nutirpo tie pora kilu g.gif

Sveika, pirmiausia, ar pakankamai isgeri skysciu, nes kartais svoris nukrenta del to kad sumazeja skysciu bet apimtys tos pacios. Aisku jei numetei 2 kg. manau nelabai kas pasikeis. Tik pats kunas sutvirtes ir tiek. Ta lasiaka aplink ir po bamba matyt turime mes visos ir su juo cia kovojame. Tad nereikia nuleisti ranku. 4u.gif Vasara dar uz poros men. tad turim laiko tikrai. Neverkiam ir imames darbo. 4u.gif
O cia kad motivacija nekristu. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 20, 11:10)

Be to sveikinu visas su tikru pavasariu!  4u.gif

Aciu 4u.gif .Bet kad pas mus tai ziema uz lango biggrin.gif .Tiek prisnigo vakar vakare,ir salta,brrrrr blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 20, 13:06)
Manau tai yra didziosios daugumos problema. Todel dauguma ir nuleidzia rankas nes sako ai vis tiek nieko cia nepadarysi. Bet mes ta lasiaka iveiksim! box.gif

Nenuleidziam nei ranku nei koju drinks_cheers.gif

QUOTE(Neringiux @ 2012 03 20, 13:13)
Sveikos
Kiekviena diena cia neatsizymiu, nematau prasmes, bet pratimukus darau. Numeciau kelis kg, svoris dabar toks, kokio norejau, bet baranka po bamba vitiek kaba verysad.gif Esu nevilty,negi siemet vel nebus lemta uzsideti maudymuko vasara unsure.gif  Apimtys irgi nepasikeite, tai is kur nutirpo tie pora kilu g.gif

O man kaip tik smagu kasdien atsizymeti, kazkaip net motyvacija labiau kyla kartu su kitom mergaitem dalintis pasiektais rezultatais. Mano virsutine pilvo dalis jauciu, kad labai sustiprejo, rankos irgi, nu bet su sonais tai dar kovoju box.gif ir tikrai iveiksiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rittusia @ 2012 03 20, 13:53)
Aciu 4u.gif .Bet kad pas mus tai ziema uz lango biggrin.gif .Tiek prisnigo vakar vakare,ir salta,brrrrr blink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 20, 13:06)

drinks_cheers.gif .Nepasiduodam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2012 03 20, 13:13)
Sveikos

Tik nepasiduok apgaulei smile.gif Daryk daugiau apatiniams pilvo raumenukams.mankstele mirksiukas.gif Tikrai sulauksi rezultato iki vasaros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 20, 12:54)
O man kaip tik smagu kasdien atsizymeti, kazkaip net motyvacija labiau kyla kartu su kitom mergaitem dalintis pasiektais rezultatais.

Man irgi, siandien buvo tingulys uzejes (matyt, ziema paveike), bet paskaiciau sita tema ir padariau visa serija 8 min. abs, buns, legs, stretch ir dar kazkokiu pratimuku su kamuoliu. Iki vasaros tikrai sudorosim tuos riebalus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ryte sniegas uz lango nesuzavejo bet jau vistiek pavasaris, jau paltai ir megstiniai keliauja i spintos virsu, reikia pasitempti 4u.gif showoff.gif as neturejau laiko atsizymet, tai iskart uz vakar ir siandien atsizymiu rolleyes.gif dar norejau paklaust, darant kad ir pirma 8min pratima presui, gal galima kojas pakelt nuo zemes, as bandziau tai daug sunkiau, nes kitaip darau bet jau neuztenka kruvio, norisi daugiau unsure.gif beje bandziau ta koju kilnojima tai kojos labiau pavargo, jautesi ir presas, tikejausi snd paskaudes bent, bet 0, kazi gal netaip ka dariau g.gif
Atsakyti
atsižymiu po sportų cool.gif
ačiū Gyčiui už patarimus dėl maisto, aš paprastai po treniruotės daržovių valgau, nes būna pietų metas, tai turbūt nelabai gerai g.gif reikės žuvį įtraukti dažniau.

apatiniams į programą jau įtraukiau kojų leidimą į apačią, ačiū kas priminėt smile.gif O šonus turėjau didelius, bet man labai padėjo pratimai, šonai ir viršus dabar galima sakyti pusė velnio, kankinu apačią, kol kas sunkiai pasiduoda biggrin.gif
beje lašinukai nuo pilvo ėmė greičiau tirpti kai bėgioti rytais pradėjau thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 20, 15:00)
dar norejau paklaust, darant kad ir pirma 8min pratima presui, gal galima kojas pakelt nuo zemes, as bandziau tai daug sunkiau, nes kitaip darau bet jau neuztenka kruvio, norisi daugiau unsure.gif  beje bandziau ta koju kilnojima tai kojos labiau pavargo, jautesi ir presas, tikejausi snd paskaudes bent, bet 0, kazi gal netaip ka dariau g.gif

aš daugumą pratimų ten pasunkinau įjungdama kojas, ir man irgi niekada neskauda preso kitą dieną, bet gal ir neturi skaudėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 20, 15:04)
aš daugumą pratimų ten pasunkinau įjungdama kojas, ir man irgi niekada neskauda preso kitą dieną, bet gal ir neturi skaudėti?  smile.gif

Na gal jau iprato presas but kankinamas visaip "pagal forumo madingus pratimus" bigsmile.gif na svarbu daryt sunkiau, kaikada net skauda raumenis bigsmile.gif varau sportuot ir prie knygu mirksiukas.gif
Atsakyti