Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Gytis` @ 2012 03 19, 15:15)

Saunuolis Gytis` 4u.gif As lygiai taip pat darau, susikisu rankas po dupce ir pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Db jau silta pas mus vel pavasaris.Bet pabegiot jau neiseis dirbsiu iki 22val.nuo 14. Man rezultatai matosi,nors negaliu sakyt,kad baisiai reguliuoju mityba.Dau darzoviu vaisiu aisku valgom,bet ir mesos ir bulviu nevengiu ir pyragely retkarciais sucepsiu.Bet baisiai isprakaituoju salej 4-5 kart savaitej po 1,5 val.dar plius namie lanko sukimas. Rezultatai tikrai matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 03 19, 15:17)
Gyti, aciu 4u.gif

Prasom smile.gif
Atsakyti
Sveiki, tik siaip uzsukau paskaitinet temute, pagalvojau, gal kam praverst - idesiu ir as pratimus, kuriuos daroms su vyru kasdien thumbup.gif

http://www.youtube.c...Y&feature=share

Man tas pats, virsutiniai pilvo raumenys kazkaip greitai sustiprejo, nu bet ka daryt su tuo pakabuciu po bamba NEISIVAIZDUOJU, negi tik plastine oprecija? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 03 19, 16:14)
Sveiki, tik siaip uzsukau paskaitinet temute, pagalvojau, gal kam praverst  - idesiu ir as pratimus, kuriuos daroms su vyru kasdien  thumbup.gif

http://www.youtube.c...Y&feature=share

Man tas pats, virsutiniai pilvo raumenys kazkaip greitai sustiprejo, nu bet ka daryt su tuo pakabuciu po bamba NEISIVAIZDUOJU, negi tik plastine oprecija?  lotuliukas.gif

Liuks,papildysiu as ir siais pratimais savo repertuara thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gytis`turiu klausyma ax.gif .Kazkaip vis galvojau kad po sporto,kazkur 45min. geriau nevalgyti,bet perskaiciau straipsni,kad kaip tik gerai pavalgyti,nes po sporto raumenys geriausiai pasisavina viska ko jiems reikia.Ka tu apie tai gali pasakyti ax.gif ?
Atsakyti
Prisijungiu prie klausimo. Tik as girdejau, kad tiesiog po sporto medziagu apykaita greitesne ax.gif
Atsakyti
Galite valgyti iskart po treniruotes, taciau reiktu rinktis maista, kuri sudaro greito pasisavinimo baltymai arba proteininis kokteilis. Jei vartojete kokteili sugerkite iskart po treniruotes ir po kokiu 30-40 min valgykite.
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2012 03 19, 23:42)
Galite valgyti iskart po treniruotes, taciau reiktu rinktis maista, kuri sudaro greito pasisavinimo baltymai arba proteininis kokteilis. Jei vartojete kokteili sugerkite iskart po treniruotes ir po kokiu 30-40 min valgykite.

O koki maista geriausiai yra valgyti?Gal galetum pavardinti blush2.gif ?Nors keleta produktu ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 19 kovo 2012 - 23:31
Sakykim vistos krutinele, zuvis, kiausinio baltymas ir pan.
Atsakyti
Sveikos, oho kad pripliurpet.
As daznai vakarais isgeriu vietoj vakarienes kokteili.
Atsizymiu is po vakar, bet kazko man antra diena visi pilvo, o labiausiai soniniu raumenuku grupe pradejo skaudeti. Hmm. kame reikalas g.gif Nors mano MB sako kad taip gali buti. Zodziu siandien vel darbuosiuosi is peties. Nes rezultatai jau pradeda rysketi, o vasara jau ant nosies!
Be to sveikinu visas su tikru pavasariu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 20, 11:10)
Be to sveikinu visas su tikru pavasariu!  4u.gif

Bet tai sniego pridrebe, koks cia pavasaris doh.gif
Atsakyti