Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(rittusia @ 2012 03 18, 20:22)
As tai vakar puse 11 vakaro uzsimaniau morkvu su cesnaku ir majonezu,tai tiek prisikirtau,kad paskiau puse nakties nemiga buvo nuo persiryjimo blush2.gif
manes niekas, uz jokias kavrizkes nepriverstu eiti i virtuve 22.30 darytis salotu is markvu su cesnakais biggrin.gif nors tai vieni is mano mylimiausiu salotu smile.gif

i kopustus isidejau cili, gaviosi ryskus pereboras, tai sedziu kaip drakonas biggrin.gif vienas ramina, kad astrus maistas degina kalorijas smile.gif per valanda 78 sueina gulint ant sopkutes. bet, tiesa, mano skrandis man tures ka pasakyti, manau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 20:34)
manes niekas, uz jokias kavrizkes nepriverstu eiti i virtuve 22.30 darytis salotu is markvu su cesnakais biggrin.gif nors tai vieni is mano mylimiausiu salotu smile.gif

i kopustus isidejau cili, gaviosi ryskus pereboras, tai sedziu kaip drakonas biggrin.gif vienas ramina, kad astrus maistas degina kalorijas smile.gif per valanda 78 sueina gulint ant sopkutes. bet, tiesa, mano skrandis man tures ka pasakyti, manau  lotuliukas.gif

Retai as taip,bet buna uzsimanau, seile tysta iki keliu,ir negaliu sau pasakyti STOP.Salotos baika irnesakyk.gif,buna uzsinoriu keptos duonos su cesnaku,ir einu ir kepu blush2.gif .O paskiau ciapsiu,ir su niekuom nekalbu blush2.gif
Atsakyti
rittusia saunule, kad neprievartauji saves ir leidi tai ko labai nori bigsmile.gif ai atsizymiu - vakare sportavau vel rolleyes.gif kadangi siandien buvo nevalgiadienis - mitau jogurtu su selenom ir razinkom, tai vakare pasmaguriavau sumustiniais su naminiu vyniotiniu ax.gif man irgi buna noriu ir viskas, tik buna kad kokio kebabo..nu ir kol nesuvalgau kiekviena diena galvoju, o tada vel ramu kuriam laikui lotuliukas.gif
Atsakyti
River sveika prisijungusi! 4u.gif
As siandien darze darbavausi, oj kasem zeme, traukem zole ir t.t. nes du metus niekas tos zemes nedirbo, tai kaloriju manau sudeginau nemazai. O po to iskubejom pas draugu ir gryzom velokai, tai ir pratimuku siandien nedariau. O nakti pries einant gulti manau negerai.
Ryt laukia itempta diena, ryta pas gyd. varau ziuresim kas su mano stuburu yra. Po to grizusi pietucius pataisau seimai, nes ryt Mb nedirba. Po to vel i darza is jo pasiimti dukryte ir pas drauge lekti.
Ridenuosi i lova.
Saldziu! 4u.gif
P.s. kokia foto bigsmile.gif net seile nutyso.
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 18, 23:32)
rittusia saunule, kad neprievartauji saves ir leidi tai ko labai nori bigsmile.gif  ai atsizymiu - vakare sportavau vel rolleyes.gif  kadangi siandien buvo nevalgiadienis - mitau jogurtu su selenom ir razinkom, tai vakare pasmaguriavau sumustiniais su naminiu vyniotiniu ax.gif man irgi buna noriu ir viskas, tik buna kad kokio kebabo..nu ir kol nesuvalgau kiekviena diena galvoju, o tada vel ramu kuriam laikui lotuliukas.gif

Va va drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 18, 22:49)
Retai as taip,bet buna uzsimanau, seile tysta iki keliu,ir negaliu sau pasakyti STOP.Salotos baika irnesakyk.gif,buna uzsinoriu keptos duonos su cesnaku,ir einu ir kepu blush2.gif .O paskiau ciapsiu,ir su niekuom nekalbu blush2.gif
Nu as galiu, tik tada man reikia greit eit miegoti. Bo urzgia pilvas ant manes.

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 18, 23:32)
rittusia saunule, kad neprievartauji saves ir leidi tai ko labai nori bigsmile.gif  ai atsizymiu - vakare sportavau vel rolleyes.gif  kadangi siandien buvo nevalgiadienis - mitau jogurtu su selenom ir razinkom, tai vakare pasmaguriavau sumustiniais su naminiu vyniotiniu ax.gif man irgi buna noriu ir viskas, tik buna kad kokio kebabo..nu ir kol nesuvalgau kiekviena diena galvoju, o tada vel ramu kuriam laikui lotuliukas.gif

nu vat ir man buna, kad uzsimanau - tai butinai kokio slamsto - kebabo, lavaso, picos, makdonaldo... ple, kodel as negaliu uzsimanyti morkos?! blink.gif tik as ne visada sau ta leidziu.
Atsakyti
Labas rytas,

vakar po visu sportu (dar buvom su vyru iseje pasivaikscioti) nusmigau 9 vakaro, siandien 5 ryto pabudau visa zvali, galvoju reikia eiti pabegioti. Apsirengiau, iseinu i lauka - lyja doh.gif Eisiu toliau pilvo presa daryt. Issimatavau siryt visas apimtis, stebesiu progresa...

QUOTE(Gioia @ 2012 03 18, 22:41)
River sveika prisijungusi! 4u.gif

4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 19, 00:25)
nu vat ir man buna, kad uzsimanau - tai butinai kokio slamsto - kebabo, lavaso, picos, makdonaldo... ple, kodel as negaliu uzsimanyti morkos?!  blink.gif

As dazniausiai cepelinu uzsimanau biggrin.gif Bet kadangi nemoku ju virti, tai ramu hihihi.gif Pas tevus koki karta per metus suvalgau ir uztenka irnesakyk.gif
O siaip visada noriu saldumynu, bet dabar saldumynu poreikis pas mane ISJUNGTAS.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Presas 'prikacalintas'. Nedariau 8 minuciu treniruotes, bet 10 minuciu dariau apatinei preso daliai ir kazkiek vidurinei. Nes virsutiniai kubikai jau yra, galima apie juos pamirsti kuriam laikui. Juos lengviausia pripumpuoti.
Atsakyti
As ir masciau ryte pabegiot,bet atsikelus pamaciau,kad aplink viskas balta ir dar sninga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 19, 10:23)
As ir masciau ryte pabegiot,bet atsikelus pamaciau,kad aplink viskas balta ir dar sninga doh.gif

blink.gif blink.gif pas mane +19 (yahoo.gif)
Atsakyti
Labas rytas.

Galite pabandyti pavartoti chromo. Jis mazina potrauki saldumynam.
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 19, 10:23)

Pas mane nesninga, bet lyja nuo pat ryto, girdejau ir nakti barbeno ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 19, 10:34)
blink.gif  blink.gif pas mane +19 (yahoo.gif)

Kur cia tokia siluma??? bigsmile.gif Mes irgi norim rolleyes.gif
Atsakyti