Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

*River* sveika prisijungus 4u.gif
As vakar tik karta 8min padariau, nes po uzvakar issukiu tai dar snd jauciu kad sonus turiu biggrin.gif o ir po pardes beveik 4val vaiksciojau tai beveik sportas jau bigsmile.gif bet snd jokiu poilsiu, einu apsitvarkyt ir sportuot showoff.gif
Papildyta:
Maidenana uliulia!! bigsmile.gif eisiu vel pirkt liesos varskytes ax.gif po tokiu paveiksliuku tik sportuot ir norisi rolleyes.gif galetu tokius plakatus prie makdonaldu ir pardese prie cipsu skyriu pakabint, gal maziau nutukusiu butu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 18 kovo 2012 - 11:54
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 18, 12:57)
galetu tokius plakatus prie makdonaldu ir pardese prie cipsu skyriu pakabint, gal maziau nutukusiu butu g.gif

Superine ideja, tik zinant kai kuriu musu tautos atstovu mastyma, daug kas pagalvotu, kad jeigu valgysi makdonalda uzaugs tokie raumenys lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 18, 11:57)
*River*  sveika prisijungus 4u.gif 

Aciu 4u.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 12:06)
Superine ideja, tik zinant kai kuriu musu tautos atstovu mastyma, daug kas pagalvotu, kad jeigu valgysi makdonalda uzaugs tokie raumenys  lotuliukas.gif

As irgi taip pagalvojau drinks_cheers.gif

Man ta foto irgi grazi... Nors as save veidrodyje tokia ir matau bigsmile.gif Tik uzsisegus dzinsus kazko lasiniai virs juosmens pakimba blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
na neatsilaikiau ir padariau presą, kad sąžinė negraužtų biggrin.gif 8 labai pasunkintos min ir dar apatiniams pagal video kojas pakilnojau cool.gif geras ta pratimas apatiniams tikrai thumbup.gif

dėl varškės beje, kai turėjau reikalų su dietologe, tai ji sakė, kad vakarais negalima vaisių, vaisiai pusryčių maistas. O vat varškė - geriausias vakaro draugas jei norit riebaliukų sudeginti, praktiškai miegant smile.gif aišku valgyt min 2val iki miego biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 18 kovo 2012 - 12:40
QUOTE(*River* @ 2012 03 18, 13:17)
Aciu  4u.gif

As irgi taip pagalvojau  drinks_cheers.gif 

Man ta foto irgi grazi... Nors as save veidrodyje tokia ir matau  bigsmile.gif Tik uzsisegus dzinsus kazko lasiniai virs juosmens pakimba  blush2.gif  biggrin.gif
Na, cia veidrodis iskreipia tavo formas. keisk veidrodi biggrin.gif

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 18, 13:38)
na neatsilaikiau ir padariau presą, kad sąžinė negraužtų  biggrin.gif  8 labai pasunkintos min ir dar apatiniams pagal video kojas pakilnojau  cool.gif geras ta pratimas apatiniams tikrai  thumbup.gif

dėl varškės beje, kai turėjau reikalų su dietologe, tai ji sakė, kad vakarais negalima vaisių, vaisiai pusryčių maistas. O vat varškė - geriausias vakaro draugas jei norit riebaliukų sudeginti, praktiškai miegant  smile.gif aišku valgyt min 2val iki miego  biggrin.gif

Man irgi labai patiko kilnoti kojas, darysiu papildomai prie 8 minuciu.
Tiesa, o tame linke del mitybos gale parasyta, kad 'preso pratimu didesnis kiekis nedegina kalorijas, bet tik didina istverme'. O kam mums ta istverme? Mums reikia tik pilvo preso gi. Tai reiketu tada tik kuo ivairesnius pratimus daryti neuzisiciklinant ant perdidelio ju kiekio.

O zinai kodel? As ta seniausiai zinau. Nes vaisiai ir darzoves ir angliavandeniai. jie veiksmingi ryte, gal anksti po pietu, nes duoda energija. Suvalgius vaisiu vakare ir einant miegoti tai energijai nera kur detis ir ji pavirsta riebalais. O pvz baltymai vakare - butent tai ko reikia. Todel varske, fermentinis suris vakare vietoj obuolio tiesiog panaceja nuo riebalu ir issikisusiu pilvu.

O galima pasigirti? As nebeturiu kabancio pilvo smile.gif Aisku, yra darbo subinei, slaunims, bet jau vien faktas, kad imanoma dzinsus uzsisegti ir niekas ten is virsaus nekabo labai dziugina. Raumenuku irgi dar nematyti ir dar ilgai nebus matyti, nu bet jau vistiek.... rolleyes.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif pasportavau su visais priedais - papildomais pratimais preso apaciai, 8min su svoriu, plius gale atsiminiau kad reiktu vel daryti "minute" (buvau ja primirsus). O sakykit jei varskyte su razinom pvz tai jau lb blogai, na nedaug ju isidedu, bet viena varske tai doh.gif
Va dar sia savaite atsiminiau kad turiu plakikli, tai rytais plakiau kokteilius (pienas + puse banano+ ekologiskas jogurtas+ varskes desertas su vysniom(neriebus) ) viskas aisku nedideliais kiekiais, na kad gautusi didele stikline kokteilio. Tai labai gerai dienos pradziai - jauciausi neapsunkus nuo ryto (nes be pusryciu neiseinu is namu, o ir surelis ne pusryciai man blush2.gif ) ir iki kazkur 2val bunu soti ir energijos pilna thumb_yello.gif
Maidenana smagu 4u.gif net labiau norisi sportuoti kai kitom sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 18 kovo 2012 - 13:20
QUOTE(Gioia @ 2012 03 18, 02:09)
Sveikos, as siandien galiu sakyti atsizymiu pusiau. Zodziu pradedu daryti atsilenkimus, skambutis i duris, uosviene atvare. Nu ka papliurpem, vaikai pazaide, isejo. Aptvarkaiu namus, nes uosviene atsivede savo anukele, tai namai buvo kaip po karo. Nu ka atsiguliu vel daryt, po 3 min. skabutis i tel. Vyras: atidaryk vartus atvarom su draugu, atsivezam vakarienei pica. O draugas isejo 11vakaro, jug nakti nebedarysi. Zodziu vakarienei pica plius va tokio gerio atsinese http://www.dolcitali...46726BD848.jpeg pilni skanaus kremo. Nu kaip gali nevalgyti. Zodziu nesigriauziu nei kiek, buvo skanu, net perskanu. O va ryt atsilenkimai is pat ryto, (vyras sake primins  ax.gif )plius eisim zeme kasti. Zodziu atsiimsiu.  doh.gif
O siandien susilaukiau vieno komplimento is mero desines rankos (nezinau kaip lietuviskai, kas po mero eina siek tiek zemiau pagal laipsni)sako ale sukudusi, sako greit is vis isnyksi.  lotuliukas.gif Tai dave stimula dar sportuoti. Bet ir pati jauciuosi zymiai geriau.
Nu va ta apatine dalis mane nervina, bet kur tau ji matysis, jei ten baranka pupso. Virsutinis presiukas net nesportavus, siap jau matosi, du grazus kvadraciukai, o po atsilenkimu dar graziau isryskeja. Jauciu,kad turiu raumenukus, ko jau metu metai nejauciau. Matyt buvau pamirsusi, kad dar tokius turiu  lotuliukas.gif
Saldziu  4u.gif

Ir vel prasideda picos lotuliukas.gif .Nu vienu zodziu linksmai praleidai laika rolleyes.gif

QUOTE(*River* @ 2012 03 18, 11:03)
Labas  4u.gif Noreciau ir as prisijungti smile.gif
Vakar pirmakart pabandziau tas 8 minutes, bet turbut pas mane ant pilvo nera jokiu raumenu, nes beveik nei vienas pratimas normaliai neisejo  blush2.gif Tik kakla paskaudo, nes tik ji ir pajegdavau kilnoti smile.gif

Sveika prisijungusi i musu buri 4u.gif .stenkis ne kakla kelti,o pecius,nes tau ji ir skaudes smile.gif Tikrai pavyks,nepergivenk,pradzoij visoms sunkiai gaudavosi atlikti,o su kiekvienu kartu vis lengviau ir lengviau mirksiukas.gif .
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 18 kovo 2012 - 16:06
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 12:49)

O galima pasigirti? As nebeturiu kabancio pilvo smile.gif Aisku, yra darbo subinei, slaunims, bet jau vien faktas, kad imanoma dzinsus uzsisegti ir niekas ten is virsaus nekabo labai dziugina. Raumenuku irgi dar nematyti ir dar ilgai nebus matyti, nu bet jau vistiek....  rolleyes.gif

Sveikinu 4u.gif biggrin.gif O subinei ir slaunims irgi is 8 min. serijos darai?

QUOTE(rittusia @ 2012 03 18, 15:59)
Sveika prisijungusi i musu buri 4u.gif .stenkis ne kakla kelti,o pecius,nes tau ji ir skaudes smile.gif Tikrai pavyks,nepergivenk,pradzoij visoms sunkiai gaudavosi atlikti,o su kiekvienu kartu vis lengviau ir lengviau mirksiukas.gif .

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu.As sn ir kalnais kopinejau ir lauke begiojau tongue.gif
Bet vakar vakare baisia nuodeme padariau,neatsispyriau riekelei duonos su sokoladiniu kremu blush2.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 03 18, 18:03)
Sveikinu  4u.gif  biggrin.gif O subinei ir slaunims irgi is 8 min. serijos darai?
Aciu  4u.gif

ne, darau pritupimus ir mostus i sona. dar kur keturpesciai reikia kojomis maskatuoti biggrin.gif

QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 18, 18:36)
Atsizymiu.As sn ir kalnais kopinejau ir lauke begiojau tongue.gif
Bet vakar vakare baisia nuodeme padariau,neatsispyriau riekelei duonos su sokoladiniu kremu blush2.gif

uooooj, kokia baisi nuodeme!!!! as tai vakar kalakutu krutineles prisiedziau, griauziau save visa vakara, tai, matyt, ir pilva sugriauziau smile.gif ne, istikruju puoliau i kalorijas.lt skaiciuoti kiek gi as vis delto suslamsciau. ir kai galutinis rezultatas buvo 1300 man palengvejo lotuliukas.gif nors is esmes as ir 1000 nesurenku per diena. Tai man tas 1300 buvo baisiai daug, bet kai merginos paprotino, kad kudinamasi jau nuo 1500, pagalvojau, kad nera viskas jau taip ir blogai.

Pas mane siandien kopustu diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 19:51)
ne, darau pritupimus ir mostus i sona. dar kur keturpesciai reikia kojomis maskatuoti biggrin.gif
uooooj, kokia baisi nuodeme!!!! as tai vakar kalakutu krutineles prisiedziau, griauziau save visa vakara, tai, matyt, ir pilva sugriauziau smile.gif ne, istikruju puoliau i kalorijas.lt skaiciuoti kiek gi as vis delto suslamsciau. ir kai galutinis rezultatas buvo 1300 man palengvejo  lotuliukas.gif  nors is esmes as ir 1000 nesurenku per diena. Tai man tas 1300 buvo baisiai daug, bet kai merginos paprotino, kad kudinamasi jau nuo 1500, pagalvojau, kad nera viskas jau taip ir blogai.

Pas mane siandien kopustu diena smile.gif

As tai vakar puse 11 vakaro uzsimaniau morkvu su cesnaku ir majonezu,tai tiek prisikirtau,kad paskiau puse nakties nemiga buvo nuo persiryjimo blush2.gif
Atsakyti