Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(krista08 @ 2012 02 09, 16:31)
You tube nemazai klipu Tracy anderson, cia tik maza iskarpele is viso Workout
http://www.youtube.c...feature=related

Pažiūrėjau video thumbup.gif youtube yra visa valandos treniruotė įdėta! Atrodo tikrai sunku, bet rytoj būtinai pabandysiu pagal šitą, o tada mūsų 8min abs dar, jei išgyvensiu! labai ačiū už nuorodą drinks_cheers.gif
Atsakyti

namie sportuot labai smagu ir efektyvu thumbup.gif nereikia per šalčius tystis su taše kažkur, po treniruotės eiti į "ne savo" dušą, temtis ir priemones visas, poto pavargus, sukaitus ir atvėsus namo dar parsigabenti, sugaišti tiek laiko. Geriau dar kelias minutes presą pakankint smile.gif

Namie randi laisvą pusvalandį ar valandą, apsirengi kas patogu, pasitiesi dekį, saulė šviečia, pasportuoji, dušas po ranka, niekur nei eiti, nei pareiti, super, o pratimai internete (ar dvd) ne ką prastesni, o man dabar atrodo, kad net geresni, nes pasauliniai profai juos rodo smile.gif
[/quote]
Visiskai sutinku, kad namie sportuot geriau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(klaipediete @ 2012 02 09, 21:04)
Pažiūrėjau video  thumbup.gif  youtube yra visa valandos treniruotė įdėta! Atrodo tikrai sunku, bet rytoj būtinai pabandysiu pagal šitą, o tada mūsų 8min abs dar, jei išgyvensiu! labai ačiū už nuorodą  drinks_cheers.gif

Sportuokit mergaites i sveikata 4u.gif Juk pavasaris arteja lotuliukas.gif
Atsakyti

4u.gif Labas visoms 4u.gif
kažkaip netyčia jus radau smile.gif ir labai patiko...Jau apie du metus natsikratau pilvo..(lašinys atsirades) ar priimtumėt i savo kompanija. smile.gif
o gal man nebėra vilčiu ... blink.gif to pilvo atsikratyt
darbas sėdimas,sporto klubo nelankau....
ar padėtu tos 8 min....man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrandrius @ 2012 02 11, 10:51)
4u.gif  Labas visoms
o gal man nebėra vilčiu ... blink.gif  to pilvo atsikratyt
ar padėtu tos 8 min....man  4u.gif
sveiki, viltis, kaip sakoma, yra gražių moterų motina! biggrin.gif
Daryti pratimus stiprina raumenis, kas yra gerai, nes daugiau pavalgius neiššoka pilvas smile.gif bet, kad nukristų tas nelemtas lašinukas, nori nenori reikia mitybą paderint.. plius daryti šitas 8 min kasdien 4u.gif

duokite sau mėnesį pradžioj, pabandykite, nepatiks tai nepatiks, bet yra šansas, kad užsikabinsite bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif

pavasaris jau ne uz kalnu ir as noriu grazaus preso blush2.gif nuo ryt pradesiu ji dailint...tik, kad uztektu motyvacijos, o tai mano sportai namie uzsibaigia dar neprasideje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(w_ilt_e @ 2012 02 09, 17:29)
as siandien presui dariau tas 8 min tai ir tai su pertraukom  doh.gif

pirma karta ir as dariau su dideeeeelem pertraukom biggrin.gif

QUOTE(klaipediete @ 2012 02 09, 19:49)
namie sportuot labai smagu ir efektyvu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sandrandrius @ 2012 02 11, 09:51)
4u.gif  Labas visoms 4u.gif
kažkaip netyčia jus radau smile.gif ir labai patiko...Jau apie du metus natsikratau pilvo..(lašinys atsirades) ar priimtumėt i savo kompanija. smile.gif
o gal man nebėra vilčiu ... blink.gif  to pilvo atsikratyt
ar padėtu tos 8 min....man  4u.gif

kad blogiau tai tikrai nebus, o pasistengusi tikrai dziaugsites rezultatais ax.gif jei dar maista prisiziuretumet, tai is vis butu saunu, as siaubingai megau pyragelius, saldumynus, kas dedavosi ant pilvo, tai geriau sportuodama bio drain (organizmui valyti maisto papildas) tai naturaliai dingo noras saldumynams, norisi daug gerti ir sveiko maisto, gal irgi padetu? smile.gif

QUOTE(ultra24 @ 2012 02 11, 19:42)
nuo ryt pradesiu ji dailint...tik, kad uztektu motyvacijos, o tai mano sportai namie uzsibaigia dar neprasideje  biggrin.gif

o kodel nuo ryt? blink.gif viens du ir pradedam nuo siandien 4u.gif
Atsakyti

smile.gif maista aš ir taip riboju....po 18 val.stenguos nevalgyt....o saldumynu išviso nevalgau.... smile.gif ir lanka mėginau sukt (masažini ) tai po 5 min.....taip tie burbulai šonus apdaužė...gal tris dienas pasilenkti nėjo....na manau tuos pratimus galiu pamėgint 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,as ir y sporto kluba einu 2-3kart savaitej. Ir namie sportuoju kitas dienas ir lanka kas dien suku. Pilvo presas isryskejes,aisku nemeluosiu pilvas ziauriai pagrazejo ir kitos kuno dalys,bet po leliuko atsiradusiam lasinukui pilvo apacioje turbut nelemta isnykti.Valgau tik vaisius ir darzoves po6 val.vakaro...Buvau metus rukyt gal 3 men,ziuriu db 1-2kart dienoj vel parukau. Nu zodziu,sunku.Pabandysiu dar siuos 8min.pratimus :)Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ultra24 @ 2012 02 11, 20:42)
sveikutes visos  4u.gif

pavasaris jau ne uz kalnu ir as noriu grazaus preso  blush2.gif nuo ryt pradesiu ji dailint...tik, kad uztektu motyvacijos, o tai mano sportai namie uzsibaigia dar neprasideje  biggrin.gif

Paprastai tas rytojus niekada neateina. Visko, ko labiausiai nemegsti, reikia imtis cia ir dabar, jokiu ryt cool.gif
Atsakyti
As irgi darau 8min thumbup.gif nors pries tai darydavau pratimus presui vakarais,bet cia visus be pertraukos ne is pirmo karto padariau blink.gif bet mazai man tu 8min, tai perskaiciau cia kalias temas, presui,, "soninei" ir uzpakaliukui bei kojytems truputi, tai susidariau sau sarasiuka pratimu ir darau, efektas yra, na nematavau, nes apimtis per pilva gal tik 63cm, reikia tik dailint pilvo apacia verysad.gif doh.gif jei yra laiko tai ir 2 kartus per diena nepakenkia tongue.gif tik reikia valios, sau iteigti kad butina pajudeti bent kiek smile.gif o dar didesnis stimulas nusipirkti nauja grazu maudymuka ir taip laukti vasaros lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tos kurios turi nedideli pilvuką, ar greit gavot teigiamus rezultatus po 8 min abs darant kasdien?
Atsakyti
Na rezultatai matosi man net maisto nederinant beveik, o valgau smarkiai per riebiai ir tikrai daug blush2.gif nelb ziuriu nei valgymo laiko, bet manau derinant thumbup.gif butu. tu 8 min tai uzteko 2-3 vakaram, o daugiau tai kruvis atrodo normalus tai dar pratimuku vis pridedu, didinu ju kieki, is pradziu darydavau po gal 30, db po 50 kiekvieno, nu kad jaustusi kad buvo veikta ir noretusi i dusiuka begt thumbup.gif
Atsakyti