Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 17, 21:57)
Atsizymiu. Siandien ryte 2x8. Bet jau nebejauciu preso. reikia didinti svori.
a, siuos gerius ir as turiu. bet dabar reikia kazkaip pratimus rinktis zemesniai raumenu grupei..
vat vat, žemutinė dalis sunkiau pasiduoda!
čia straipsniukas apie raumenukus ir šiek tiek mitybą - http://www.sveikata....652?category=24
Atsakyti
Sveikos, as siandien galiu sakyti atsizymiu pusiau. Zodziu pradedu daryti atsilenkimus, skambutis i duris, uosviene atvare. Nu ka papliurpem, vaikai pazaide, isejo. Aptvarkaiu namus, nes uosviene atsivede savo anukele, tai namai buvo kaip po karo. Nu ka atsiguliu vel daryt, po 3 min. skabutis i tel. Vyras: atidaryk vartus atvarom su draugu, atsivezam vakarienei pica. O draugas isejo 11vakaro, jug nakti nebedarysi. Zodziu vakarienei pica plius va tokio gerio atsinese http://www.dolcitali...46726BD848.jpeg pilni skanaus kremo. Nu kaip gali nevalgyti. Zodziu nesigriauziu nei kiek, buvo skanu, net perskanu. O va ryt atsilenkimai is pat ryto, (vyras sake primins ax.gif )plius eisim zeme kasti. Zodziu atsiimsiu. doh.gif
O siandien susilaukiau vieno komplimento is mero desines rankos (nezinau kaip lietuviskai, kas po mero eina siek tiek zemiau pagal laipsni)sako ale sukudusi, sako greit is vis isnyksi. lotuliukas.gif Tai dave stimula dar sportuoti. Bet ir pati jauciuosi zymiai geriau.
Nu va ta apatine dalis mane nervina, bet kur tau ji matysis, jei ten baranka pupso. Virsutinis presiukas net nesportavus, siap jau matosi, du grazus kvadraciukai, o po atsilenkimu dar graziau isryskeja. Jauciu,kad turiu raumenukus, ko jau metu metai nejauciau. Matyt buvau pamirsusi, kad dar tokius turiu lotuliukas.gif
Saldziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 17, 22:28)
vat vat, žemutinė dalis sunkiau pasiduoda!
čia straipsniukas apie raumenukus ir šiek tiek mitybą - http://www.sveikata....652?category=24

aga, geras straipsnis. apie angliavandenius as irgi jau tokia pat nuomone susidariau. kad nu ne pro kur vakare jie nesveiki. tai su visais obuoliais ir darzovemis stengiuosi kokia 16-17.00 val pabaigti. visai vakarienei tai liesa varske, fermentinis suris..
vakar prisivalgiau. puske tikriausiai pagalvojo, kad manes nevalgina niekas, edziau viska. bet. kalakuto krutinele, darzoves.. keleta kreveciu. zuvies kazkoki gabaliuka. siaubas. doh.gif
o as kai skaiciuoju dienos pabaigoje kalorijas, tai man gaunasi, kad vistiek as baltymu gaunu daugiausiai.
Atsakyti
Labas 4u.gif Noreciau ir as prisijungti smile.gif
Vakar pirmakart pabandziau tas 8 minutes, bet turbut pas mane ant pilvo nera jokiu raumenu, nes beveik nei vienas pratimas normaliai neisejo blush2.gif Tik kakla paskaudo, nes tik ji ir pajegdavau kilnoti smile.gif
Atsakyti
http://www.tvirtas-k...asi-neteisingai
5 minutes zemesnei preso grupei
Ir vel tas pats pratimas
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 03 18, 11:03)
Labas  4u.gif Noreciau ir as prisijungti smile.gif
Vakar pirmakart pabandziau tas 8 minutes, bet turbut pas mane ant pilvo nera jokiu raumenu, nes beveik nei vienas pratimas normaliai neisejo  blush2.gif Tik kakla paskaudo, nes tik ji ir pajegdavau kilnoti smile.gif

neteisingai darai pratima tiesiog. tu bandai keltis kaklu, o reikia presu. susikoncentruok ties presa ir juo kelk virstutine kuno dali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 kovo 2012 - 10:09
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 10:11)

susikoncentruok ties presa ir juo kelk virstutine kuno dali.

As nepajegiu smile.gif Gal pora cm atsikeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 03 18, 11:15)
As nepajegiu smile.gif Gal pora cm atsikeliu  blush2.gif

tai taip ir reikia pradziai. ismok teisingai daryti, o po to jau po truputi ir iprasi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 10:24)
tai taip ir reikia pradziai. ismok teisingai daryti, o po to jau po truputi ir iprasi.

Padariau karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
River - saunuole. Zinok, kad 'padirbejai is peties' reiskia, kai jauti raumenis ir jiei skauda. tada viska atlikai teisingai.

Nu, merginos, as padariau tuos 'lawer abs' - zinokite, vaikstau ir jauciu, kad dirbo raumenis, apie kuriu egzistavima tik is nuotrauku numaniau... Veiksminga!
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 11:04)
River - saunuole. Zinok, kad 'padirbejai is peties' reiskia, kai jauti raumenis ir jiei skauda. tada viska atlikai teisingai.

Nu, merginos, as padariau tuos 'lawer abs' - zinokite, vaikstau ir jauciu, kad dirbo raumenis, apie kuriu egzistavima tik is nuotrauku numaniau... Veiksminga!

Man viska skauda... Vakar isbandziau turbut puse pratimu, kiek radau SM lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 18, 11:11)

atsižymiu - šiandien poilsis biggrin.gif ačiū už pratimus! buvau ir pamiršus tokius, reikės įtraukti rytoj
Atsakyti
Truputis motyvacijos, kad nekiltu noras sekmadienio proga prisivalgyti pyrageliu:

Atsakyti