Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(Gioia @ 2012 03 16, 15:21)
Sakai silkute traukia, kazkas negerai cia  lotuliukas.gif

Gerai gerai viskas cia biggrin.gif .Uztenka jau vaikuciu pabiruciu smile.gif Cia kad nesportavau uzsimaniau silkutes biggrin.gif Bet raumenukus tai ranju jauciu po vakar dukrytes nesimo i polikinika smile.gif Atrodo kaip po gero sporto ax.gif
Atsakyti
Nu, neatlaikiau ir as jusu vakarikscio picu valgymo ir siandien su drauge per puse viena sukapojome. nu kooooks dieviskas skonis.. mmmm rolleyes.gif

jus man paaiskinkit - kodel valgyti norisi visada kai negalima???
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 16, 18:41)
Nu, neatlaikiau ir as jusu vakarikscio picu valgymo ir siandien su drauge per puse viena sukapojome. nu kooooks dieviskas skonis.. mmmm  rolleyes.gif

jus man paaiskinkit - kodel valgyti norisi visada kai negalima???

O kodel akys krypsta link svetimu vyru kai turi savo lotuliukas.gif
Atsakyti
Baikit Jus cia apie picas bo jau ir man pradeda jaustis picos skonis nono.gif.Tuoj susigundysiu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 16, 20:45)
O kodel akys krypsta link svetimu vyru kai turi savo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rittusia @ 2012 03 16, 20:59)
Baikit Jus cia apie picas bo jau ir man pradeda jaustis picos skonis nono.gif.Tuoj susigundysiu  essen.gif

Picu manija bigsmile.gif As irgi siandien neatsilaikiau ax.gif
Nors siandien be sporto, bet uztai namuciai blizga rolleyes.gif
Dabar galima nail.gif
Atsakyti
Atsizymiu,sn paplusau is peties 4u.gif
pirmus pratimukus kur paprasti atsilenkimai dariau su 2,5kg svoriu 4u.gif
Atsakyti
As irgi atsizymiu, nesenai 3 karta 8min padariau bigsmile.gif tik norejau jusu paklausti del 5 pratimo, kur kojom siubuot? nu as ten nieko nejauciu, gal nemoku daryt, tai vietoj jo darau koju spiruokliavima i virsu 4u.gif
burbulai2 suonuole thumbup.gif as db irgi nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 16 kovo 2012 - 21:21
As jau po. Reiks ir man jau svori uzsimesti pirmiems atsilenkimams, nes as juos darau jau 2min. kietaip nieko nejauciu. doh.gif
Atsakyti
atsižymiu, šiandien du kartus kartojau. aš tris pratimus pasunkinu sau 'įjungdama' ir kojas, vieną pakeičiu sunkesniu (žirklės pirmyn atgal kojom, alkūnės priešingai, vietoj kažkelinto ten lengvo, man atrodo to kojų siūbavimo).

ir turiu pasakyti, kad pirmą kartą gyvenime (prisiekiu niekad nesimatė) man pasimatė viršutiniais šoniniai raumenukai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif dabar tikiuosi, kad link apačios po truputį ims matytis bent kažkokia raumenų (po patalais) linija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 17 kovo 2012 - 13:46
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 17, 14:45)
atsižymiu, šiandien du kartus kartojau. aš tris pratimus pasunkinu sau 'įjungdama' ir kojas, vieną pakeičiu sunkesniu (žirklės pirmyn atgal kojom, alkūnės priešingai, vietoj kažkelinto ten lengvo, man atrodo to kojų siūbavimo).

ir turiu pasakyti, kad pirmą kartą gyvenime (prisiekiu niekad nesimatė) man pasimatė viršutiniais šoniniai raumenukai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif dabar tikiuosi, kad link apačios po truputį ims matytis bent kažkokia raumenų (po patalais) linija  biggrin.gif

Sveikinu su pasiekimais 4u.gif
Ir atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
sn kadangi dariau namie,tai pasiemiau aliejaus 3litru bonka,kad sunkiau butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsizymiu. Siandien ryte 2x8. Bet jau nebejauciu preso. reikia didinti svori.

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 17, 14:45)

ir turiu pasakyti, kad pirmą kartą gyvenime (prisiekiu niekad nesimatė) man pasimatė viršutiniais šoniniai raumenukai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif dabar tikiuosi, kad link apačios po truputį ims matytis bent kažkokia raumenų (po patalais) linija  biggrin.gif

a, siuos gerius ir as turiu. bet dabar reikia kazkaip pratimus rinktis zemesniai raumenu grupei..
Atsakyti