Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(krista08 @ 2012 03 15, 15:02)
rittusia 4u.gif kaip pavydziu, kad gali pamiegoti. Sedziu darbe, saulute pro langa sviecia, taip miegas jama, kad nors nusnausk valandele  bigsmile.gif O darbu virsininkas isvaziuodamas prikrove, tai sakes  doh.gif Ale idomu ir SM pasedet, papletkint  rolleyes.gif

Ai :irnesakyk:mazia ir snustelejau.Paziurejau kad saldituvas tuscias,tai teko dar i parda nuvaryti.Tai gavosi tik paguleti ax.gif .Bet tinginys mane siandiena nugalejo blink.gif .Nu negaliu prisiversti siandiena pasportuoti unsure.gif .Tebunie siandiena iseigine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 15, 18:09)
Ai :irnesakyk:mazia ir snustelejau.Paziurejau kad saldituvas tuscias,tai teko dar i parda nuvaryti.Tai gavosi tik paguleti ax.gif .Bet tinginys mane siandiena nugalejo blink.gif .Nu negaliu prisiversti siandiena pasportuoti unsure.gif .Tebunie siandiena iseigine blush2.gif

Kokios dar iseigines nono.gif , o barankom apie pilva iseiginiu nebuna, jos tik dideja su kiekvienu musu poilsiu!
Manes vakare laukia skani pica ir kokokola is stiklinio butelio (skonis visai kitoks). Zodziu pusryciu nevalgiau, pietums vos dvi bulves ir gabalelis mesos, tai sau leisiu picos si vakara. Oj kaip laukiu.
O dabar einu presintis! fitness4.gif
Papildyta:
As jau po 8 min. Bet pastebejau,kad kas kart vis lengvaiu atlikti visus pratimus. Dabar atlieku be pertraukos visus iki vieno, ir dar truputi pridedu savo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 15, 20:37)
Kokios dar iseigines  nono.gif , o barankom apie pilva iseiginiu nebuna, jos tik dideja su kiekvienu musu poilsiu!
Manes vakare laukia skani pica ir kokokola is stiklinio butelio (skonis visai kitoks). Zodziu pusryciu nevalgiau, pietums vos dvi bulves ir gabalelis mesos, tai sau leisiu picos si vakara. Oj kaip laukiu.

o jūs labai liekna turbūt ir su gera medžiagų apykaita, sveikinu labai thumbup.gif
nes jei aš per vieną dieną valgyčiau bulves (krakmolas) su mėsa (baltymai) (na šiaip negalima taip derinti, bet jei jums ok, tai super 4u.gif ) ir picą (angliavandeniai, riebalai) ir dar kola užgeriant (cuuukrus) tai mano pilvas, net sportuojant iki nugriuvimo 24 val per parą vistiek didėtų ir minkštėtų o ne tvirtėtų biggrin.gif biggrin.gif yra gi laimingųjų, ech smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 15 kovo 2012 - 21:49
As sn kursuose buvau,vos neuzmigau,taip svajojau nusnust valandele,bet mano biletenis jau baiges ir vel y darba suoliuot reikia. Gryzau vakare dar pora bliusku prie to pat mieste aptemtu nusipirkau,taip db graziai priglunda.Bet ziauriai pavargau...nesportavau ir dar pica valgiau vakare...bet koleges pastebejo mano isgrazejusia figura,su darbo rubais ne taip matyt,bet su normaliais iskart demesy atkreipe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 15, 20:37)
Kokios dar iseigines  nono.gif , o barankom apie pilva iseiginiu nebuna, jos tik dideja su kiekvienu musu poilsiu!
O dabar einu presintis!  fitness4.gif
Papildyta:
As jau po 8 min. Bet pastebejau,kad kas kart vis lengvaiu atlikti visus pratimus. Dabar atlieku be pertraukos visus iki vieno, ir dar truputi pridedu savo. thumbup.gif

Nu jo,baronkos yra g.gif .O dar kai siandie praleidau,tai rankos pacios pradeda ciupineti barankas,ir kad siandiena nepasportavau, jos eme ir padidejo cray.gif
Rytoj tai jau duosiu garo smile.gif
Kas cia siandiena,picu diena bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 15 kovo 2012 - 22:51
Ale ir pavaret panos bigsmile.gif Visos picas pasirodo vakar valget, o as tai prakaita liejau doh.gif Atsizymiu uz vakar 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!!!

Picu diena susigalvojote? Pavydziu.
Man vakar buvo vistos krutineles diena. Tiek univerkej, tiek namie buvo mustos krutineles. Nu, o visai vakare... alaus.. ax.gif sugriesijau.
Ismokau vaiksciuoti 'ant uzpakalio'. Kai eini, itempi tuos raumenis. Jauciasi. Tikiuosi, jeigu ne visada galima presuotis, tai nors galas mano suapvales..

Sedziu ir griauziu save uz krutinele. Nors ir be bulviu, be duonos.. bet vistiek. dar sezamo seklu prisivalgiau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 16, 10:48)
Sedziu ir griauziu save uz krutinele. Nors ir be bulviu, be duonos.. bet vistiek. dar sezamo seklu prisivalgiau.

Nieko nesupratau, cia uz picas niekas nesigrauzia, o jus uz krutinele? biggrin.gif
As prisiduodu, turejau pravaikstu sia savaite, mokslai, vaikas, praktikos tai nei noro nei jegu nebuvo sportuot dar, savaitgali pazadu susiimt 4u.gif
Atsakyti
Na vos nenugriuvau..as vakar irgi pica valgiau lotuliukas.gif doh.gif cia turbut koks 8min salutinis poveikis, kad visoms is karto pasireiske blink.gif unsure.gif bet pries smaguriaujant tai pasportavau kaip reikalas rolleyes.gif eisiu neuzilgo pasportuot mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif .Mane tai vakar turbut kad nesportavau g.gif ,ant silkutes patrauke biggrin.gif
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Na va pasportavau gera valanda, bandziau aerobika daryt ziurint per youtube, bet uzteko 10min doh.gif tai 8min padariau 2 kart bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 16, 12:28)
lotuliukas.gif .Mane tai vakar turbut kad nesportavau g.gif ,ant silkutes patrauke biggrin.gif
Atsizymiu 4u.gif

Sakai silkute traukia, kazkas negerai cia lotuliukas.gif
As nesigriauziu labai del maisto, nes tai bereikalingas nuotaikos gadinimas. As jauciuosi geriau jei suvalgau tai ko noriu, aisku ne dideliais kiekias. Bet greiztai drausti sau kazka nesamone, taip ir i depresija nusiristi galima, jei gyvenimas nebemielas tampa.Siandien po pietu vel pasportuosiu, ryt i darza su kastuvu, zeme purenti, tai dar pasidrabuosiu, zodziu laukia daug sporto ir lasinuku deginimo.
p.s. mano medziagu apykaita nera labai greita, bet nesiskundziu. Esu 170cm. sveriu dabar 58,4. Ir tikrai nelaikau saves kazkokia storule, tik turiu ant pacio pilvuko lasinuka ir esu visa drebutis. Blogiausia,kad papilveje (ten apacioje) jau oda tokia padribo, bet as tos odos tiek daug turiu,kad nezinau kaip cia bus. Kai pradesiu dirbti bandysiu i grozio studija pavaikscioti, mano daruge daro visokius stangrinimus, gal kas ir iseis. g.gif
Atsakyti