Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Tai parodykit rezultatus, norim pasidžiaugt drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giny @ 2012 03 14, 20:47)
Sveikutės  4u.gif
Aš irgi pilvą metu.  showoff.gif Jau biškį pamečiau  biggrin.gif  Tai va. Pasileidžiu muzikos ir pirmyn  thumbup.gif

Dziugu girdeti,kai matosi pasiekimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 14, 21:19)
Tai parodykit rezultatus, norim pasidžiaugt  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Kad puse forumo pamatytu koks maides pilvas? ne-a.. biggrin.gif nebent koki albuma susikurti.. deti nuotraukas "iki" ir "po".
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif vakar tik viena karta 8min, tai snd atsiemiau bigsmile.gif beje jau jauciu gan tvirta presa, tik jis pasislepes dar po tuo ko neturetu but verysad.gif na bet kariauju as ju juo (net prisipirkau to jogurto ekologisko lotuliukas.gif ) burbulai2 maudymukas puiki paskata ! thumbup.gif as tik issvajota nusipirkus pradejau taip rimtai uzsiimt sporto saviveikla mirksiukas.gif
Atsakyti
Ilindau i sios temutes pradzia pasiskaityneti,nu bet prisijuokiau,tas katinas biggrin.gif ,galvojau kad pas mane tik tokia ikiri lotuliukas.gif ,o pasirodo ju yra ir daugiau thumbup.gif
http://www.youtube.c...feature=related
pasojuokite dar syki
Atsakyti
Pakilo nuotaika pries miega lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 15, 00:34)
Ilindau i sios temutes pradzia pasiskaityneti,nu bet prisijuokiau,tas katinas biggrin.gif ,galvojau kad pas mane tik tokia ikiri lotuliukas.gif ,o pasirodo ju yra ir daugiau thumbup.gif
http://www.youtube.c...feature=related
pasojuokite dar syki

atsižymiu už šiandien 4u.gif
su šituo video aš raumenų tempimą prieš ir po sporto dažniausiai darau, patinka kaip ta mergina motyvuoja sportuoti ir būti lanksčiai, nes jei padaro tooookius dalykus, tai aš galiu bent kakta kelius pasiekti, tiesa? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, nu moterytes, uzkaskit sita video kuo giliau, nes negaliu dirbti ramiai, vis prisimenu, kad ta mergaite kaip guma pasildyta lankstosi lotuliukas.gif
Pas mane pazanga-jau sonu atsistojus kakta keli pasiekiu bigsmile.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz vakar. Bet taip vakar vakare save griauziau, suvalgiau pries miega skaniu ledu. Po to taip sirdi skaudejo, skau vakar puse val. stepu uzsimenejau ir kam,kad ledu pries miega sukirsciau doh.gif Nu nieko, reik kartais ir ledu.
Einu video ziureti!
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 15, 14:39)
Atsizymiu uz vakar. Bet taip vakar vakare save griauziau, suvalgiau pries miega skaniu ledu. Po to taip sirdi skaudejo, skau vakar puse val. stepu uzsimenejau ir kam,kad ledu pries miega sukirsciau  doh.gif Nu nieko, reik kartais ir ledu.
Einu video ziureti!

Tikrai nereikia saves plakti schmoll.gif Mes visos tikrai nusipelneme kartais pasmaliziauti wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
O as siandien dar be sporto blush2.gif .Pirma kart taip man,bet gal dar prisiversiu.Siandien ejau ryte i poliklynika su dukryte,tai likau be mankstos unsure.gif .O dabar atejau ir jauciuosi tokia pavargusi blink.gif .Eisiu pietu miego su dukryte ax.gif .Gal po miego jegos sugrys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 15, 14:56)
Laba 4u.gif
O as siandien dar be sporto blush2.gif .Pirma kart taip man,bet gal dar prisiversiu.Siandien ejau ryte i poliklynika su dukryte,tai likau be mankstos unsure.gif .O dabar atejau ir jauciuosi tokia pavargusi blink.gif .Eisiu pietu miego su dukryte ax.gif .Gal po miego jegos sugrys rolleyes.gif

rittusia 4u.gif kaip pavydziu, kad gali pamiegoti. Sedziu darbe, saulute pro langa sviecia, taip miegas jama, kad nors nusnausk valandele bigsmile.gif O darbu virsininkas isvaziuodamas prikrove, tai sakes doh.gif Ale idomu ir SM pasedet, papletkint rolleyes.gif
Atsakyti