Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

jei skauda nugara galit bandyt daryt ant kilimelio sportui pratimus,nes siaip ant grindu as negaliu ir daryt skauda nugara 4u.gif
Atsakyti
Na, jei kaklą kelsiu tik vos-vos, nekeliant pečių, tai kaži ar pilvyko raumenis jausiu g.gif
Kažkokių traumų, tai manau, nėra...nestipriai skauda, tik pasijaučia.. blush2.gif
Atsakyti
Na aš irgi kelias dienas nesportuoju ir labai graužiu save...Bet skauda nugara, pas mane kreivas stuburas, tai biški lauksiu kol praeis, po to vėl sportas..
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 13, 01:23)
As ir gi taip manau drinks_cheers.gif Vanduo tikrai neturetu kauptis organizme.Nebent inkstu veikla sustreikuoja,bet ir tai nemanau kad pilva pustu.Daugiau mayt butu ant ranku, koju,paakiu  unsure.gif

nu neturetu, bet kad kaupiasi. man ir matosi ant ranku, koju, veido, paakiu.

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 13, 15:52)
Maidenana manau gal paklausykit musu ir nepulkit gerti pirmu pasiulytu tableciu. Nes kas tinka kitam jum gali buti nuodas blink.gif  beto jus pati matau nusistatet kad pas jus kaupiasi skysciai, cia ne daktaro diagnoze, nezaiskit daktaru, problema gali atsirast ir po kurio laiko vartojimo vaistu kurie neaisku ar jum tinka g.gif  o jei sutrikdysit elektrolitu balansa bus daugiau bedos nei nekrentantis svoris... unsure.gif
as pradzioje perskaitau instrukcija. bile ko, ka pasiulo i save nekisu. tabletes tikrai veiksmingai suveike, ryte jokiu patinimu ir maisu po akimis. be to, tos tabletes ir yra skirtos, kai yra sutrikusi inkstu veikla, kad padeti organizmui salinti skyscius. ten labai trumpalaikis diuretiko efektas ir tiek. Tik kad dar kalci ir magni pasalina. dar natri. o kai magni - nelabai koks jausmas, meslungis traukia.

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 13, 16:13)
buvusio bodybuilderio žmonos norėčiau paklausti - ar geriat kokius nors papildus medžiagų apykaitai greitinti? arba gal žinot ką galima pagerti (ne ypač kenksmingo), lėta ta mano apykaita..  unsure.gif

nu ne. as medziagu apykaita reguliuoju tik suderintu maistu. valgau lengvai, po truputi, kuo maziau mesos, kuo liesiau. Dar medziagu apykaitai man labai padeda vanduo su isspausta citrina.

QUOTE(aftersun @ 2012 03 13, 17:11)
Niekada nesidomejau tokiais dallykais, tai visu pirma net nezinociau nei kur ju gauti, nei ar nekenkia ir aisku tada jau nebegales niekada sporto pamirsti ? ax.gif  o ir to pusvalanduko per diena manau nelabai uztektu sporto? cia jau gal profesionaliems sportininkams?  smile.gif  sorry, uz kvailus klausimus, bet nieko apie tai neismanau  ax.gif
parduotuveje is serijos "maistas sportui". tiesiog proteinas vadinasi. kai uzsiauginsi mase, tada ir mesi, siaip proteinai yra grynas baltymas, ji galima kaip kokteili gerti, tik jeigu nesportuoji jau tada maziau jo reikia. galesi ir sporta pamirsti ir bile ka darytis. juk tai nera anabolas, o normalus grynas baltymas. na, nei vienas einantis i sale be proteino negyvena. Tik vyrams kitokie kiekiai. Moteriai uztektu 1 kokteilio per diena.
proteinu yra visokiu formu ir visokiu skoniu (skaniauskas braskinis. sokoladinis apsivemti). atrodo panasiai taip:
user posted image

p.s. atsizymiu. siandien nepadariau nei vieno pratimo, neskaitant begiojima laiptais pirmyn-atgal. dar suvalgiau lavasa (bauda). susigadinau pilva. pikta ant saves. bet, gal nieko tokio.
Atsakyti
Atsizymiu uz vakar 4u.gif Siandien bandysiu lengviau sportuoti, koja atrodo pertempiau verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Siandien vakare sportas. Atsikeliau be pilvo smile.gif
Atsakyti
Atsizymiu uz vakar. Po pietu vel sportiniuosi!Bet kaip as gera jauciuosi kai matau jau rezultatus sakes! thumbup.gif Net minteis tokios neturiu nutraukti sportus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 14, 12:03)
Atsizymiu uz vakar. Po pietu vel sportiniuosi!Bet kaip as gera jauciuosi kai matau jau rezultatus sakes! thumbup.gif Net minteis tokios neturiu nutraukti sportus  biggrin.gif

O mane tai sazine zinokit grauzia, jeigu kokia dienele nesportuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Man sn salej silpna pasidare po ligu norejau yveikt ta paty begimo atstuma kaip visada,nepavyko,galvojau nusiversiu,bet aciu dievui viskas ciki 4u.gif
Vakar pradejau sexy maudomuka nerti jau viens papas beveik baigtas tongue.gif
Atsakyti
Atsizymiu ir as,po visko 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš irgi pilvą metu. showoff.gif Jau biškį pamečiau biggrin.gif Tai va. Pasileidžiu muzikos ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti