aftersun, as vietoj taves imciau proteinus gerti ir sportuociau, tada graziai raumenukai uzaugs. Man graziau ziureti ne i kudena, bet i liekna, tvirta, pilna raumenuku zmogu. O proteinai labai tau padetu. O kaip tie kulturistai, jug jie ten valandas saleje praleidzia, bet atrodo gera, nes valgo proteinus. Ir svoris nekrenta ir raumenukai auga!
QUOTE(Gioia @ 2012 03 12, 00:18)
aftersun, as vietoj taves imciau proteinus gerti ir sportuociau, tada graziai raumenukai uzaugs. Man graziau ziureti ne i kudena, bet i liekna, tvirta, pilna raumenuku zmogu. O proteinai labai tau padetu. O kaip tie kulturistai, jug jie ten valandas saleje praleidzia, bet atrodo gera, nes valgo proteinus. Ir svoris nekrenta ir raumenukai auga!
kaip bodybuilder`io (kuris jau pensijoje.. beveik) zmona galiu pasakyti, kad proteinai - tai vienas is svarbiausiu mases elementu. Jie geria juos iki treniruotes, po treniruotes ir dienos begyje. Dar jie geria aminorugstis, dar jie geria tribulus, dar jie geria papildus energijai, dar jie geria papildus istvermei... o kaikurie leidziasi steroidus, kai kurie susitaupo augimo hormonui.. Pas juos bonkutes su papildais isstatytos kaip musu kvepalai/kremai/sampunai, svirkstai su ampulemis uzima puse saldytuvo,laisvu metu jie buna saleje ir valgo virta vistos krutinele. todel jie tokie grazus, todel auga ju raumenukai ir ju svoris nekrenta
Bet as jau rasiau irgi, kad aftersun tikrai padetu proteinai. Jie grinai didina mase. Bet jeigu juos gerti nesportuojant - mase ir uzaugs. Jie suderinami tik su sportu, vieni pliki tik riebalus augina.
Labryt!
Manksta padaryta. tik... kodel as atsibundu su pilvu kaip balionu? Kaip buciau antram nestumo trimestre. nesuprantu.
Manksta padaryta. tik... kodel as atsibundu su pilvu kaip balionu? Kaip buciau antram nestumo trimestre. nesuprantu.
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 12, 10:11)
Labryt!
Labas rytas
Gal kazka is vakaro negero suvalgote, kad pilva ispucia
Papildyta:
Zinot mergaites, vakar po sporto duse pagalvojau, kad jeigu musu vyrai dazniau darytu taip
tuomet mes moterys savo groziui galetume skirtu kur kas daugiau laiko
QUOTE(krista08 @ 2012 03 12, 10:40)
Labas rytas
nu kad ne... mano valgymas vakar pasibaige 17.00. Ar gali buti, kad skysciai uzsilaiko?
Kas tiesa tas ne melas....
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 12, 11:27)
nu kad ne... mano valgymas vakar pasibaige 17.00. Ar gali buti, kad skysciai uzsilaiko?
Del skysciu tikrai gali buti, nes ir pas mane organizmas labai sunkiai salina skyscius
Maidenana neperskaičius tao posto, pagalvojau, kad čia tavo. Net seilė ištyso Kaip aš tokio norėčiau...Pati jaučiu, kad presas sutvirtėjo, tik galėtu ta barankytė maža krist greičiau
Sveikos merginos
Atsizymiu
Atsizymiu
Atsizymiu!!!
QUOTE(krista08 @ 2012 03 12, 11:33)
Del skysciu tikrai gali buti, nes ir pas mane organizmas labai sunkiai salina skyscius
nusipirkau cia vietiniu tableciu skysciams salinti. Tai pabandysiu vakare. Nes cia merginos vartoja, tai sako ryte kaip agurkelis buni. Butinai isbandysiu, nes net lyginant mano isgertus skyscius ir keliones i wc, tai ne kas...QUOTE(Muscade @ 2012 03 12, 11:39)
Maidenana neperskaičius tao posto, pagalvojau, kad čia tavo. Net seilė ištyso Kaip aš tokio norėčiau...Pati jaučiu, kad presas sutvirtėjo, tik galėtu ta barankytė maža krist greičiau
uoooj, kad tik butu mano!!! kaip man seile tysta, kai as i ji ziuriu. tiesiog idealu. Tiesiog. Ir mane pradeda nervinti ta baranke irgi. So sonine tai as dar puse velnio draugauju, nueis ji man kai pakusiu, bet vat ta po bamba, tokia dviguba, kur per dirza kabo.... oooooooh, as ja vistiek uzmusiu !!!!
Pasidarykit kraujo tyrimus ir uzinosit del skysciu,neulciau taip greit varanciu naudot.
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 12, 18:09)
nusipirkau cia vietiniu tableciu skysciams salinti. Tai pabandysiu vakare. Nes cia merginos vartoja, tai sako ryte kaip agurkelis buni. Butinai isbandysiu, nes net lyginant mano isgertus skyscius ir keliones i wc, tai ne kas...
uoooj, kad tik butu mano!!! kaip man seile tysta, kai as i ji ziuriu. tiesiog idealu. Tiesiog. Ir mane pradeda nervinti ta baranke irgi. So sonine tai as dar puse velnio draugauju, nueis ji man kai pakusiu, bet vat ta po bamba, tokia dviguba, kur per dirza kabo.... oooooooh, as ja vistiek uzmusiu !!!!
ohh aš ją irgi kasdien taškysiu kol dings