Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

aftersun manau geriausia jei patiksi sau, galesi pasmaliziaut ir prasiblaskysi su sportu 4u.gif va kelioneje busi grazi, nuotraukos bus grazios. Svarbiausia but sveikai 4u.gif o sveikas organizmas be antsvorio mirksiukas.gif
Atsakyti
Aftersun, o gal nuo naujos aplinkos labai noresis paragauti vietinio maisto ir nebegalesi sustoti smile.gif
Atsakyti
uzmirsau pamineti,kad pries koki menesi baigiau gerti visa pakuote Bio Drain, organizma issivalyti po svenciu norejau ax.gif
Eglute drinks_cheers.gif svarbiausia patikti sau, bet kaip minejau, jau pradedu nebepatikti, kai stoviu dar dar, bet kai atsiguliu ant nugaros tai tik griauciai sonkauliai sviecia ax.gif bet tikiuosi greit pasitaisyti biggrin.gif
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 16:44)
o vat papasakok apie salta-karsta. nu man salta nors tu ka. negaliu prisiversti salta srove isijungti. zinau kaip tas turi buti daroma, skaiciau, veidui dar puse velnio - tinka, bet kunui.... bbbrrrr. salta.

o kiek sverei, kiek nukrito iki norimo? ir koks ugis? kaip as noreciau, kad man kristu taip greitai. nors is esmes nesiskundziu, man greitai lieknejimo procesai praeina.. tik kaip visada - norisi VAKAR.. AJJJJJ...

na as tai prisiverciu, nes reikia ir viskas biggrin.gif pradzioj karstu vandeniu prisisildai taip,kad visas kunas butu ikaites, o tada staigia atsuki salta iki pat galo vandeni ir saldaisi,tada vel karsta kol isyli ir vel salta, ir taip 5kartus ax.gif tada kremai, msazavimaisi , sportas. ai, pries tas proceduras dar darydavausi pylinga kavos tirsciai+medus.
ugis 168, svoris dabar 54,5kg sveriau 61kg, norejau iki niestuminio svorio 56kg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 16:54)
Aftersun, o gal nuo naujos aplinkos labai noresis paragauti vietinio maisto ir nebegalesi sustoti smile.gif

Na kad tik Egipte zmogus nesustoretum biggrin.gif juk pas juos tik marmalai visokie, darzoves ir liesa mesyte biggrin.gif beto, kai silta nelabai ir valgosi, nebent vaisiai. darzoviu salotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 11, 18:03)
Na kad tik Egipte zmogus nesustoretum  biggrin.gif  juk pas juos tik marmalai visokie, darzoves ir liesa mesyte  biggrin.gif  beto, kai silta nelabai ir valgosi, nebent vaisiai. darzoviu salotos  ax.gif

naaaa, saldumynai.... a?

o per kiek laiko numetei svori?
Atsakyti
Man graziau putlute negu griauciai.pai anksciau sveriau 47-48kg.nu tikrai grozio daug nebuvo ir tai papai puse svorio sudare biggrin.gif As tai valgau tik savo kepta duona ten vien grudai,riesutai,kiausiniaio miltu minimum smile.gif As atsizymiu smile.gif Ir vaisiu mes laaaaaabai daug valgom. Aisku mano tevai sako ir nitratus kartu su jais,bet is kur kitokiu gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 17:17)
naaaa, saldumynai.... a?

o per kiek laiko numetei svori?

kad ir saldumynai ten kazkokie zeliniai biggrin.gif nu buna ir kreminiu, ale jau tokie saldus,kad baisu biggrin.gif
Nuo nauju metu pradejau. bet galiu pasakyti,kad saziningai ir sportavau ir visas proceduras dariau smile.gif

QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 11, 18:14)
Man graziau putlute negu griauciai.pai anksciau sveriau 47-48kg.nu tikrai grozio daug nebuvo ir tai papai puse svorio sudare biggrin.gif As tai valgau tik savo kepta duona ten vien grudai,riesutai,kiausiniaio miltu minimum smile.gif As atsizymiu smile.gif Ir vaisiu mes laaaaaabai daug valgom. Aisku mano tevai sako ir nitratus kartu su jais,bet is kur kitokiu gauti doh.gif

o pas mane puse svorio uzpakaliukas biggrin.gif vienintele apvalesne vieta pas mane biggrin.gif
is vaisiu as visa ziema valgau tik savo obuolius ir pirktinius greifurktus. nu tikrai bijau as tu nitratu smile.gif
Atsakyti
Pas mus net turgaus ner kur nusipirk galetumem,nu stengiames prikt su ekologijos zenklu,bet kas ten juos zino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 11, 19:29)
kad ir saldumynai ten kazkokie zeliniai  biggrin.gif  nu buna ir kreminiu, ale jau tokie saldus,kad baisu  biggrin.gif
Nuo nauju metu pradejau. bet galiu pasakyti,kad saziningai ir sportavau ir visas proceduras dariau  smile.gif
o pas mane puse svorio uzpakaliukas  biggrin.gif  vienintele apvalesne vieta pas mane  biggrin.gif
is vaisiu as visa ziema valgau tik savo obuolius ir pirktinius greifurktus. nu tikrai bijau as tu nitratu  smile.gif

tai reiskia imanoma per 2 menesius. valioooo.
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 11, 18:35)
Pas mus net turgaus ner kur nusipirk galetumem,nu stengiames prikt su ekologijos zenklu,bet kas ten juos zino  doh.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 18:55)
tai reiskia imanoma per 2 menesius. valioooo.

drinks_cheers.gif thumbup.gif to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
treniruote padaryta! presas iveiktas 16 minuciu. 2x8.

gal dar slaunis pasidarysiu, bet kazkaip tingu..
Atsakyti
As padariau 8min, norejau atsipust, vakare visa manksta bus 4u.gif beje dariau su vandens buteliu - tikrai sunkiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 11 kovo 2012 - 20:03
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 21:01)
As padariau 8min, norejau atsipust, vakare visa manksta bus 4u.gif beje dariau su vandens buteliu - tikrai sunkiau 4u.gif

nu vat smile.gif man kol kas uzteko ir savo svorio. bet as jauciu, kad slaunu nebedarysiu, nes reikia pabaigti sportuoti 3 val iki miego, tai man dabar anksciau 11 neeiti miegoti ir taip gaunasi..
Atsakyti