Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 16:45)
As irgi galvojau kaip cia prailgint tas 8min, tai galvoju gal du kartus daryt is eiles ax.gif  kaip manot?

as tai sokolada labai megstu, bet kazkaip tarpais. kartais labai jo norisi - tai suvalgau. dabar, siuo metu pas mane nesokoladinis laikotarpis.

O del pratimu 8 minuciu.. manau, kad efektyviau butu svarmenis pasiimti ir palikti 8 minutes. Kiek teko dometis, pratimas yra efektyvus tik pirmus 3 priejimus po 20-30 kartu. Ketvirtas priejimas jau ant ribos, o penktas ir tolimesnieji visiskai beprasmiai, nes raumenys jau savo 'prisipumpavo'. Pasiimat du bambolius po 1,5 litro, pripilat vandens ir pirmyn 8 minutes.
Papildyta:
QUOTE(rittusia @ 2012 03 11, 14:41)
Vaja,man jinai ten jau per kuda unsure.gif Pilvas klijuojasi prie nugaros. g.gif

Uoj, o man taip grazu. Neslepiu, as maximaliste, tai nuolat norisi visko daug ir iskarto wink.gif
Atsakyti
Na bet daugumoj pratimu rankos ant zemes ar uz galvos, tai kaip ten su tais bambaliais unsure.gif neisivaizduoju kazkaip.. g.gif pasidalinkit ideja placiau 4u.gif
Pritariu, man irgi jos pilvas grazus bigsmile.gif jei pats zmogus sveikas, gyvena pilnaverti gyvenima tai ir grazu, o jei butu kokia paliegus, turinti valgymo sutrikimu tai nebutu grazu nes pati mergina nebutu laiminga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 11 kovo 2012 - 16:00
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 16:58)
Na bet daugumoj pratimu rankos ant zemes ar uz galvos, tai kaip ten su tais bambaliais unsure.gif neisivaizduoju kazkaip.. g.gif pasidalinkit ideja placiau 4u.gif

kai as sporto saleje, tai ganteles paimu ir laikau toje rankoje/rankose kur uz galvos. tada sunkiau kuna pakelti ir svoris eina ant preso.
Atsakyti
Na isbandysiu vakare butinai 4u.gif aciu uz ideja. Yra pratimu kuriuos darau su buteliu vandens, tai salia jis stovi, reikes ir cia isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 17:02)
Na isbandysiu vakare butinai 4u.gif  aciu uz ideja. Yra pratimu kuriuos darau su buteliu vandens, tai salia jis stovi, reikes ir cia isbandyt biggrin.gif

galima ir kokia sunkia knyga pasiimti. o i bamboli reikia pilna pripilti vandens, nes jis kai pradeda makaluotis, tai mane asmeniskai, labai isbalansuoja is ritmo biggrin.gif Aj, dar sporto saleje kai presa darydavau, tai paimdavau 5 kg blyna ir dedavausi ant krutines, bet ten pratimas buvo, kur beveik zemyn galva atsisedi ir keltis reikia. tada blynas gerai padedavo.

o kokius dar pratimus darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 kovo 2012 - 16:10
as tikriausiai kuriam laikui mesiu sporta visai verysad.gif nu jau nebepatinku nei as sau, nei vyrui... griauciai lenda lauk. Po savaites i pazintine kelione isvarau, ten bus vel karsta,valgyt nesinores, visur judesim, aktyviai laika leisim,svoris kris doh.gif tai galvoju likusia savaitele taip pasilepinti, patinginiaut su pyrageliais, kad paskuj isvis i skeleta nepavirst verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 11, 17:09)
as tikriausiai kuriam laikui mesiu sporta visai  verysad.gif  nu jau nebepatinku nei as sau, nei vyrui... griauciai lenda lauk. Po savaites i pazintine kelione isvarau, ten bus vel karsta,valgyt nesinores, visur judesim, aktyviai laika leisim,svoris kris doh.gif  tai galvoju likusia savaitele taip pasilepinti, patinginiaut su pyrageliais, kad paskuj isvis i skeleta nepavirst  verysad.gif

pasakysiu nesamone, bet KAIP AS JUMS PAVYYYYDZIU!!!!! Juodu pavydu!!! Zinokite, daug geriau buti skeletu, nei ... bandele su desrele.. O jums nuo ko taip? geras metabolizmas? o jus proteino nebandete gerti? gerai mase augina ir skanu...
Atsakyti
Na taip - pas mane pilnas toks tuperwario butelys, tai patogus jis man smile.gif Dar darau paprastus pratimukus, taip vadinamai "soninei" tirpdyt biggrin.gif cia prisirankiojau is kitu temu, kai kas rase kad neveiksmingi, bet as akivaizdziai pastebejau kad sumazejo ji. 1. Stovi tiesiai, kojos peciu plotyje, rankos nuleistos, i viena pasiemi svori koki tik nori ir gali pakelti ir lankstaisi i ta sona, po to svoris i kita ranka ir lenkiesi i kita puse. Nugara tiesi, kita ranka be svorio laikau tiesiai nuleista.
2. Stovi tiesiai, i rankas svori, rankas istiesi pries save ir sukiojiesi i abi puses. Cia soniniam raumenim gal daugiau, na tokie paprasti, bet man tai pasijaute efektas, o kai tirpsta sonine tai ir nuo pilvuko krenta truputi 4u.gif situos darant kaip apsilima per 8min tie pratimai soniniam raumenim jau lengvai darosi, arba atvirksciai jei pirma 8min, tai situ daugiau iseina padaryt. Vakare ziurint tv tikrai gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aftersun @ 2012 03 11, 17:09)
as tikriausiai kuriam laikui mesiu sporta visai  verysad.gif  nu jau nebepatinku nei as sau, nei vyrui... griauciai lenda lauk. Po savaites i pazintine kelione isvarau, ten bus vel karsta,valgyt nesinores, visur judesim, aktyviai laika leisim,svoris kris doh.gif  tai galvoju likusia savaitele taip pasilepinti, patinginiaut su pyrageliais, kad paskuj isvis i skeleta nepavirst  verysad.gif

Tai jei nenori buti lb kuda tai valgyk pyragelius ir sportuok (kaip as daznai padarau), tuomet jausies ir grazi ir pavalgius 4u.gif svarbiausia patikt sau mirksiukas.gif o jei po sporto ir dietos iskart prie pyrageliu tai per savaite gerai pasitaisyt galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 17:16)
Na taip - pas mane pilnas toks tuperwario butelys, tai patogus jis man smile.gif Dar darau paprastus pratimukus, taip vadinamai "soninei" tirpdyt biggrin.gif  cia prisirankiojau is kitu temu, kai kas rase kad neveiksmingi, bet as akivaizdziai pastebejau kad sumazejo ji. 1. Stovi tiesiai, kojos peciu plotyje, rankos nuleistos, i viena pasiemi svori koki tik nori ir gali pakelti ir lankstaisi i ta sona, po to svoris i kita ranka ir lenkiesi i kita puse. Nugara tiesi, kita ranka be svorio laikau tiesiai nuleista.
2. Stovi tiesiai, i rankas svori, rankas istiesi pries save ir sukiojiesi i abi puses. Cia soniniam raumenim gal daugiau, na tokie paprasti, bet man tai pasijaute efektas, o kai tirpsta sonine tai ir nuo pilvuko krenta truputi 4u.gif situos darant kaip apsilima per 8min tie pratimai soniniam raumenim jau lengvai darosi, arba atvirksciai jei pirma 8min, tai situ daugiau iseina padaryt. Vakare ziurint tv tikrai gerai mirksiukas.gif

aciu, bandysiu ir as su sonine.. o kaip tavo pratimas Nr.2 tai as darau su lazda, po 150 i kiekviena puse. jauciu raumenis, apie kokius ne nenutuokiau.. kazkur po sonkauliais... g.gif
dar as savo 'bandelem' darau. noriu, kad pasikeltu. zodziu, man is visu mano 'noriu' ir 8 minuciu gaunasi pilnaverte valandos treniruote... doh.gif
Atsakyti
Na man po 150 nukristu rankos turbut biggrin.gif su pilnu buteliu istiestom rankom laikant man po 50 jau pakerta rankas unsure.gif man tik koki 35 - 40min gaunasi ax.gif dar soninei darau, na cia ir uzpakaliukui prie to pacio - atsitupi, na atsisedi ant savo koju - kaip vaikai kai baznycioj tingi klupet biggrin.gif - ir nesilaikant rankom zemes sedi tai ir viena puse tai i kita, taip kilnoji uzpakaliuka i abi puses nuo koju ant zemes, irgi neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 16:12)
pasakysiu nesamone, bet KAIP AS JUMS PAVYYYYDZIU!!!!! Juodu pavydu!!! Zinokite, daug geriau buti skeletu, nei ... bandele su desrele.. O jums nuo ko taip? geras metabolizmas? o jus proteino nebandete gerti? gerai mase augina ir skanu...

as jau rasiau,kad man maloniau,kai cia i mane kreipiamasi ''TU'' ax.gif
vat sugalvojau truputi svorio numesti, susiemiau, pradejau grieztai sportuoti, jokiu pyrageliu, daug vandens, masazas, karsto-salto vandens proceduros, vakariniu valgymu atsisakiau, maisto porcijas sumazinau ir pradejo kristi svoris... pradzioj po truputi, paskuj vis sparciau,pasiekiau norima svori, tada sumazinau sporta, pradejau maista maziau ziuretis, bet svoris ir toliau krenta maisto suvalgau tik mazom porcijom, matyt skrandis susitrauke. kai kas ryt uzlipu ant svarstykliu ir matau,kad sveriu 200-300 g maziau, jau ir nebejuokinga darosi.

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 16:20)
Tai jei nenori buti lb kuda tai valgyk pyragelius ir sportuok (kaip as daznai padarau), tuomet jausies ir grazi ir pavalgius 4u.gif svarbiausia patikt sau mirksiukas.gif  o jei po sporto ir dietos iskart prie pyrageliu tai per savaite gerai pasitaisyt galima mirksiukas.gif

kad kazkodel to apetito visai nebera tiems pyrageliams ax.gif viena gabaliuka, kita ir nebesinori ax.gif bet gal iseis susiderinti taip,kad ir pasportuot ir pasmalizaut iseis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 17:29)
Na man po 150 nukristu rankos turbut biggrin.gif su pilnu buteliu istiestom rankom laikant man po 50 jau pakerta rankas unsure.gif  man tik koki 35 - 40min gaunasi ax.gif dar soninei darau, na cia ir uzpakaliukui prie to pacio - atsitupi, na atsisedi ant savo koju - kaip vaikai kai baznycioj tingi klupet biggrin.gif  - ir nesilaikant rankom zemes sedi tai ir viena puse tai i kita, taip kilnoji uzpakaliuka i abi puses nuo koju ant zemes, irgi neblogas 4u.gif

man uzpakaliui tai niekas neatstos pritupimus. ir mostus koja i sonus ir atgal. o dar su stanga.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(aftersun @ 2012 03 11, 17:38)
as jau rasiau,kad man maloniau,kai cia i mane kreipiamasi ''TU''  ax.gif 
vat sugalvojau truputi svorio numesti, susiemiau, pradejau grieztai sportuoti, jokiu pyrageliu, daug vandens, masazas, karsto-salto vandens proceduros, vakariniu valgymu atsisakiau, maisto porcijas sumazinau ir pradejo kristi svoris... pradzioj po truputi, paskuj vis sparciau,pasiekiau norima svori, tada sumazinau sporta, pradejau maista maziau ziuretis, bet svoris ir toliau krenta maisto suvalgau tik mazom porcijom, matyt skrandis susitrauke. kai kas ryt uzlipu ant svarstykliu ir matau,kad sveriu 200-300 g maziau, jau ir nebejuokinga darosi. 
kad kazkodel to apetito visai nebera tiems pyrageliams  ax.gif  viena gabaliuka, kita ir nebesinori  ax.gif bet gal iseis susiderinti taip,kad ir pasportuot ir pasmalizaut iseis  thumbup.gif

o vat papasakok apie salta-karsta. nu man salta nors tu ka. negaliu prisiversti salta srove isijungti. zinau kaip tas turi buti daroma, skaiciau, veidui dar puse velnio - tinka, bet kunui.... bbbrrrr. salta.

o kiek sverei, kiek nukrito iki norimo? ir koks ugis? kaip as noreciau, kad man kristu taip greitai. nors is esmes nesiskundziu, man greitai lieknejimo procesai praeina.. tik kaip visada - norisi VAKAR.. AJJJJJ...
Atsakyti