QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 17:29)
Na man po 150 nukristu rankos turbut
su pilnu buteliu istiestom rankom laikant man po 50 jau pakerta rankas
man tik koki 35 - 40min gaunasi
dar soninei darau, na cia ir uzpakaliukui prie to pacio - atsitupi, na atsisedi ant savo koju - kaip vaikai kai baznycioj tingi klupet
- ir nesilaikant rankom zemes sedi tai ir viena puse tai i kita, taip kilnoji uzpakaliuka i abi puses nuo koju ant zemes, irgi neblogas
man uzpakaliui tai niekas neatstos pritupimus. ir mostus koja i sonus ir atgal. o dar su stanga....
Papildyta:
QUOTE(aftersun @ 2012 03 11, 17:38)
as jau rasiau,kad man maloniau,kai cia i mane kreipiamasi ''TU''
vat sugalvojau truputi svorio numesti, susiemiau, pradejau grieztai sportuoti, jokiu pyrageliu, daug vandens, masazas, karsto-salto vandens proceduros, vakariniu valgymu atsisakiau, maisto porcijas sumazinau ir pradejo kristi svoris... pradzioj po truputi, paskuj vis sparciau,pasiekiau norima svori, tada sumazinau sporta, pradejau maista maziau ziuretis, bet svoris ir toliau krenta maisto suvalgau tik mazom porcijom, matyt skrandis susitrauke. kai kas ryt uzlipu ant svarstykliu ir matau,kad sveriu 200-300 g maziau, jau ir nebejuokinga darosi.
kad kazkodel to apetito visai nebera tiems pyrageliams
viena gabaliuka, kita ir nebesinori
bet gal iseis susiderinti taip,kad ir pasportuot ir pasmalizaut iseis
o vat papasakok apie salta-karsta. nu man salta nors tu ka. negaliu prisiversti salta srove isijungti. zinau kaip tas turi buti daroma, skaiciau, veidui dar puse velnio - tinka, bet kunui.... bbbrrrr. salta.
o kiek sverei, kiek nukrito iki norimo? ir koks ugis? kaip as noreciau, kad man kristu taip greitai. nors is esmes nesiskundziu, man greitai lieknejimo procesai praeina.. tik kaip visada - norisi VAKAR.. AJJJJJ...
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.