Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Lauksim rezultatu mirksiukas.gif na manau, bet koks raumenu itempimas yra jiems darbas, nesvarbu einant, darant pratimus, ar plaunant indus, tik klausimas kiek tai efektyvu ir teisingai atliekama, kad nepasidaryt blogiau, manau geriausia daryti tai kas zinoma ir kuo taisyklingiau 4u.gif kazkada darydavau kas vakara po 500 atsilenkimu ir kas is to jei nugara taip skaudedavo po to, o kai ismokau taisyklingai daryti tai visai kitas reikalas blush2.gif geriau maziau bet kokybiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 13:15)
Lauksim rezultatu  mirksiukas.gif  na manau, bet koks raumenu itempimas yra jiems darbas, nesvarbu einant, darant pratimus, ar plaunant indus, tik klausimas kiek tai efektyvu ir teisingai atliekama, kad nepasidaryt blogiau, manau geriausia daryti tai kas zinoma ir kuo taisyklingiau 4u.gif kazkada darydavau kas vakara po 500 atsilenkimu ir kas is to jei nugara taip skaudedavo po to, o kai ismokau taisyklingai daryti tai visai kitas reikalas blush2.gif geriau maziau bet kokybiskai 4u.gif

o taip - gryniausia tiesa. kad pratimus reikia daryti taisyklingai, o ne imant didesni svori. As kol presa ismokau daryti teisingai (su trenere), tai vajej. O pacia pirma treniruote ji tiesiog man rode, as padariau gal kokius 20 kartu, nes pavargau, o ant pilvo miegoti negalejau 3 dienas. Stai ka reiskia teisinga technika.

Ikeliu dar viena nuotrauka. Imta is vieno rusisko socialinio tinklo, kur merginos rodo savo rezultatus. Rezultatas pasiektas per 4-5 menesius. Ta prasme, kad buvo pasiektas svoris, plokscias pilvas ir kazkokie preso prosvaisciai. Ten ji aprase. O raumenys jau... darbas-darbas-darbas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 kovo 2012 - 12:30
Rezultatai tai thumbup.gif bet kdl po nuotrauka parasyta 2008m ir 2011? ar as kazka ne taip suprantu g.gif
Maidenana taip sumotyvavot su tom nuotraukom, kad tikrai nebedesiu i misraine majonezo bigsmile.gif o man tai jau didelis zingsnis drinks_cheers.gif
Man irgi kai taisyklingai parode kaip daryti tai vos kelis padariau is pradziu, is isgirtu 500 likdavo vos 100 ir su pertrauka blush2.gif
bet kiek reikia valios taip uzsispirt ir pasiekt tokio tikslo ir islaikyt ji, nes manau cia buvo nutukimas del per daug maisto riebaus ir mazai judejimo, taip pasikeisti tai reiskia is pagrindu pakeisti daugeli iprociu ir gyvenimo buda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 11 kovo 2012 - 12:39
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 13:35)
Rezultatai tai  thumbup.gif  bet kdl po nuotrauka parasyta 2008m ir 2011? ar as kazka ne taip suprantu g.gif 
Maidenana  taip sumotyvavot su tom nuotraukom, kad tikrai nebedesiu i misraine majonezo bigsmile.gif  o man tai jau didelis zingsnis drinks_cheers.gif 
Man irgi kai taisyklingai parode kaip daryti tai vos kelis padariau is pradziu, is isgirtu 500 likdavo vos 100 ir su pertrauka blush2.gif
bet kiek reikia valios taip uzsispirt ir pasiekt tokio tikslo ir islaikyt ji, nes manau cia buvo nutukimas del per daug maisto riebaus ir mazai judejimo, taip pasikeisti tai reiskia is pagrindu pakeisti daugeli iprociu ir gyvenimo buda 4u.gif

cia ji jau raumenis demonstruoja. O sukudo 'be raumenu' iki tokios figuros per 4-5 menesius.
O nebandei i misraine isideti jogurto naturalaus skonio? jis 3% riebumo, berots. man jau jis skanus biggrin.gif Labai gaivus.
Mano drauge viena isskaite, kad majonezuose, margarinuose ir t.t. jeigu parasyta "augaliniai riebalai" tai bukina zmogu. Ir alzeimeriu rizika susirgti didesne, nei paprastai.

O jus nustokite valgyti riebiai. Kam jums tie riebalai tokiais kiekiais? Juk net neskanu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 kovo 2012 - 12:46
Bandziau lotuliukas.gif puse mazo induko tik sunaudojau, bet manau reiks bandyt grizti prie jo 4u.gif na i tuos "didesne rizika susirgti" tai gana skeptiskai ziuriu, nes viskas kas per daug didina kazkokia rizika, ir kvepuot miesto dulkemis juk nera labai sveika, tai didina plauciu ligu pasireiskimo tikimybe, ikvepiam dulkes, jos nuseda alveolese, bet negirdejau, kad kas numirtu nuo to, taip pat ir maisto produktai, nemanau kad atsirastu zmogus kuris susirgo kazkokia nepagydoma liga nuo majonezo ar kecupo ax.gif tiesiog kai kurie maisto produktai itakoja vienaip ar kitaip medziagu apykaita, metabolizma, jo produktu susikaupima organizme 4u.gif tai lb sudetingi procesai ir , o gyvenimo budo itaka yra lb didele, todel jei maitinosi "nesveikai" tai tam ir nurasoma, bet nereiskia kad majonezas buvo kaltas biggrin.gif cia lb daug faktoriu veikia, na cia taip jau nelb i tema ir gal per astriai bet as taip manau 4u.gif
Papildyta:
Kodel sakote "tokiais kiekiais" ? 4u.gif juk nezinote kiek tiksliai as suvalgau tu riebalu, nevalgau pasidejus vieno majonezo lotuliukas.gif o sau leidziu riebiau pavalgyt nes nera mano padetis lb jau bloga, sveriu 48, liemens apimtis 64cm.. tiesiog dailinu pilvuka ir bandau valgymo iprocius koreguot, bet nereikia man jokiu dietu ar pan mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaaaaaa, tada, Eglute, sorry. kazkaip pamaniau, kad majonezas jums sventa ir neatsiejama jusu patiekalu dalis. lotuliukas.gif Ir jusu padetis tikrai pavydetina. Jums tik darbuotis su presu ir viskas bus ciki smile.gif

O del jusu posto, tai labai sutinku, net anekdota zinau ta tema, atseit viena drauge sako kitai: "gerti alu, uzkandant kepta duona su suriu, po to degtines su sultimis, ant virsaus konjako ir visa tai uzslifuoti torto gabalu su kava - yra normalu, o vat i arbatini vandeni tik filtruota reikia pilti, nes is krano nesveika organizmui!'

Siaip tai taip, mes tiek prisiuostom, prisikviepojame, prisivalgome nesamoniu, apie kurias net nenutuokiame... Ir bala zino, nuo ko sergame..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 10:32)
Uuooooj, kad jusu zodzius tiesiai D i ausi irnesakyk.gif biggrin.gif Tai mano tikslas

Vaja,man jinai ten jau per kuda unsure.gif Pilvas klijuojasi prie nugaros. g.gif

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 12:14)
rittusia  misrainyte ne blogis, blogai kiek majonezo isidejau doh.gif  po to svarsciau kad galeciau be jo valgyt, tik kad lb megstu verysad.gif  negaliu

Nu jo,misraine ir afrikoje misraine bigsmile.gif .Sunku jos atsisakyti drinks_cheers.gif
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 11 kovo 2012 - 13:43
Sveikos, uzbegau pasilabinti. Siandien pratimukus darysiu i vakara, nes MB mus vezasi i SOKOLADO svente. tongue.gif Kaip reiks atsilaikyti toms pagundoms. Aisku paragausiu sio bei to, bet stangiuosi neprisiryti, nes esu sokoladine. Man gyvenime jokio maisto gali nebuti, bet jei nera sokolado amen... doh.gif lotuliukas.gif
P.s. po beveik menesio dietos ir sportu (viena sav. visiskai nesportavau, nes buvau surakinta nugara) pilvo apimtis per pacia storiausia vieta sumazejo 2cm thumbup.gif Tai tas mane taip pradziugino, kad dabar niekas nesustabdys. Turesiu grazu pilvuka ir ne tik. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 11, 14:44)
Sveikos, uzbegau pasilabinti. Siandien pratimukus darysiu i vakara, nes MB mus vezasi i SOKOLADO svente. tongue.gif  Kaip reiks atsilaikyti toms pagundoms. Aisku paragausiu sio bei to, bet stangiuosi neprisiryti, nes esu sokoladine. Man gyvenime jokio maisto gali nebuti, bet jei nera sokolado amen...  doh.gif  lotuliukas.gif
P.s. po beveik menesio dietos ir sportu (viena sav. visiskai nesportavau, nes buvau surakinta nugara) pilvo apimtis per pacia storiausia vieta sumazejo 2cm  thumbup.gif  Tai tas mane taip pradziugino, kad dabar niekas nesustabdys. Turesiu grazu pilvuka ir ne tik.  bigsmile.gif

Niam rolleyes.gif ,sokoladas skanu,o ir jei jo nepadauginus,tai ir sveika ax.gif
Na va,kaip smagu kaip pradeda matytis rezultatai drinks_cheers.gif .Dziaugiuosi kartu su tavim thumbup.gif .
Atsakyti
Visoms labas 4u.gif Bet tai priraset nuo vakar bigsmile.gif Atsizymiu uz vakar, jau nebeprisedau vakare prie kompo, o siandien vel pavakary sportukas laukia bigsmile.gif
O as sokolada visada stengiuosi isdalinti, kad pagunda nekiltu lotuliukas.gif Siandien dovanu vienai mergaitei idejau saldainiu maisa, o draugui, kuris pas ta mergaite vaziuoja-paskutini sokolada ikisau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia man sesuo lauktuviu pridejo kai sveciavausi vokietijoj pas ja, tai vis uz akies uzkliudavo-nu skanu tas sokoladas, bet dabar bus ramu irnesakyk.gif
Atsakyti
As jau po visko, atsizymiu!Dar kl. toms kurios jau partimukus daro ilgai, ar jus didinat laika?As siandien daraiau zymiai ilgiau kiekviena pratimuka. Nes man tu 30sek. kiekvienam pratimui atrodo mazokai jau. blush2.gif
Atsakyti
Maidenana geras anekdotas, jau is gyvenimo toks, panasiai buna kai zmogus stengiasi save riboti - visur viskas nesveika ir pilna E, bet suruko po pakeli i diena lotuliukas.gif tada tai griuk negyvas bigsmile.gif ir nesikreipkit i mane jus 4u.gif
O siandien sokolado tema populiari lotuliukas.gif as irgi papiknaudziauju kai reikia daug mokytis, tikrai nera blogis 4u.gif smegenys ji suvartoja pas mane, nepalieka lycno nusest ant pilvo lotuliukas.gif ir seip sokoladas priskiriamas prie opioidu - tu kurie na kaip cia pasakyt - na laimes pojuti sukelia, pakelia nuotaika biggrin.gif
As irgi galvojau kaip cia prailgint tas 8min, tai galvoju gal du kartus daryt is eiles ax.gif kaip manot?
Atsakyti