QUOTE(klaipediete @ 2012 02 07, 22:40)
nea, pilvas pas mane minkštas kaip ir visas mano kūnas niekada gyvenime neturėjau preso, o taip norisi kad išryškėtų raumenys..
dar prisijungsiu prie subalansuoto maitinimosi, nes kiek treneriai kažkada yra sakę, kad probleminėms vietoms spręsti būtinai reikia mitybą prižiūrėti, plius pratimus daryti. Jei ką, tai čia supermamos derina maistą nors kątik ten gerai gavau velnių, kad per mažai valgiau
dar prisijungsiu prie subalansuoto maitinimosi, nes kiek treneriai kažkada yra sakę, kad probleminėms vietoms spręsti būtinai reikia mitybą prižiūrėti, plius pratimus daryti. Jei ką, tai čia supermamos derina maistą nors kątik ten gerai gavau velnių, kad per mažai valgiau
na nezinau,bet tiek laiko jau darant ir ne po viena karta turetu isrysketi as iki gimdymo be dideliu pastangu turedavau grazu pilvuka, dabar nedaug dar sportuoju, menesiuka, po dar vieno menesiuko tikiuosi jau kazkas matysis
su mityba man butu nekas, irgi gauciau velniu, apie derinima nieko neismanau
QUOTE(krista08 @ 2012 02 08, 15:09)
Sveikos
O as emiausi sportuoti Tracy Anderson programa. Ten pratimukai ne tik pilvo presui sustiprinti, bet ir siaip visom kuno vietom. Atrodo labai paprasti pratimai, bet skauduliuku buvo po pirmu pasportavimu.
O as emiausi sportuoti Tracy Anderson programa. Ten pratimukai ne tik pilvo presui sustiprinti, bet ir siaip visom kuno vietom. Atrodo labai paprasti pratimai, bet skauduliuku buvo po pirmu pasportavimu.
ir kiek tu programu tik nera,pirma karta tokia girdziu bet svarbu,kad galutinis rezultatas butu toks kokio ir tikimes