Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(klaipediete @ 2012 02 07, 22:40)
nea, pilvas pas mane minkštas kaip ir visas mano kūnas  essen.gif  niekada gyvenime neturėjau preso,  o taip norisi kad išryškėtų raumenys..

dar prisijungsiu prie subalansuoto maitinimosi, nes kiek treneriai kažkada yra sakę, kad probleminėms vietoms spręsti būtinai reikia mitybą prižiūrėti, plius pratimus daryti. Jei ką, tai čia supermamos derina maistą nors kątik ten gerai gavau velnių, kad per mažai valgiau  g.gif

na nezinau,bet tiek laiko jau darant ir ne po viena karta turetu isrysketi g.gif as iki gimdymo be dideliu pastangu turedavau grazu pilvuka, dabar nedaug dar sportuoju, menesiuka, po dar vieno menesiuko tikiuosi jau kazkas matysis ax.gif
su mityba man butu nekas, irgi gauciau velniu, apie derinima nieko neismanau biggrin.gif

QUOTE(krista08 @ 2012 02 08, 15:09)
Sveikos  4u.gif
O as emiausi sportuoti Tracy Anderson programa. Ten pratimukai ne tik pilvo presui sustiprinti, bet ir siaip visom kuno vietom. Atrodo labai paprasti pratimai, bet skauduliuku buvo po pirmu pasportavimu.

ir kiek tu programu tik nera,pirma karta tokia girdziu smile.gif bet svarbu,kad galutinis rezultatas butu toks kokio ir tikimes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 08, 17:12)
po dar vieno menesiuko tikiuosi jau kazkas matysis  ax.gif
na čia kaip kam, aš tai darau darau user posted image bet jie kažkaip niekaip neryškėja. man šiaip visas maistas į pilvą 'eina', ne kad į krūtinę eitų! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 09 vasario 2012 - 01:50
QUOTE(aftersun @ 2012 02 08, 17:12)
na nezinau,bet tiek laiko jau darant ir ne po viena  karta turetu isrysketi  g.gif  as iki gimdymo be dideliu pastangu turedavau grazu pilvuka, dabar nedaug dar sportuoju, menesiuka, po dar vieno menesiuko tikiuosi jau kazkas matysis  ax.gif
su mityba man butu nekas, irgi gauciau velniu, apie derinima nieko neismanau  biggrin.gif
ir kiek tu programu tik nera,pirma karta tokia girdziu  smile.gif  bet svarbu,kad galutinis rezultatas butu toks kokio ir tikimes  thumbup.gif

Jau po triju savaiciu intensyviu treniruociu rezultatas dziugina tongue.gif -4 cm nuo dupces thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuos ir as i jusu buri, nes nuo 1dienio nebeiseina i sporto kluba eit sad.gif tai bandysiu namu salygomis sportuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 02 09, 01:49)
na čia kaip kam, aš tai darau darau user posted image bet jie kažkaip niekaip neryškėja. man šiaip visas maistas į pilvą 'eina', ne kad į krūtinę eitų!  biggrin.gif

ir as noreciau,kad ten man eitu biggrin.gif bet man visi riebaliukai ant klubu nusesta smile.gif

QUOTE(krista08 @ 2012 02 09, 11:13)
Jau po triju savaiciu intensyviu treniruociu rezultatas dziugina  tongue.gif  -4 cm nuo dupces  thumbup.gif

oho thumbup.gif tai parodyk ir mums kas cia per programa

QUOTE(w_ilt_e @ 2012 02 09, 12:30)
sveikos, jungiuos ir as i jusu buri, nes nuo 1dienio nebeiseina i sporto kluba eit sad.gif tai bandysiu namu salygomis sportuot smile.gif

svarbiausiai tinkamai nusiteikti, pasiryzti ir pirmyn 4u.gif
kaip jau kalbejom, pavasari rodysim savo pasiektus rezultatus, pilvuku foto bigsmile.gif
Atsakyti
ir aš prisijungiu. blush2.gif
gal galėtumėt apšilimo kokį video įmest.

anksčiau klubą lankiau bet pinigėlių tam nebeturiu. reikia nors namie susiimt.

man smagiausia kad diena yra tas laikas kai esu viena ir nieks nemato. tai tyliai nieko nesakydama pasportuosiu. pažiūrėsiu ar greit pastebės aplinka ką nors lens.gif hihihi.gif
Atsakyti
You tube nemazai klipu Tracy anderson, cia tik maza iskarpele is viso Workout
http://www.youtube.c...feature=related
As turiu pilna DVD, tai vat ir darbuojuosi kasdien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2012 02 09, 14:38)
ir aš prisijungiu.  blush2.gif

man smagiausia kad diena yra tas laikas kai esu viena ir nieks nemato. tai tyliai nieko nesakydama pasportuosiu. pažiūrėsiu ar greit pastebės aplinka ką nors  lens.gif  hihihi.gif

as apsilima darau pagal bet kuri klipuka is youtubes pasijungus,pasoku ir apsylu 4u.gif

QUOTE(krista08 @ 2012 02 09, 15:31)
You tube nemazai klipu Tracy anderson, cia tik maza iskarpele is viso Workout
http://www.youtube.c...feature=related
As turiu pilna DVD, tai vat ir darbuojuosi kasdien  4u.gif

tai cia kaip suprantu kiekvienai kuno daliai tie pratimukai sugrupuoti, o is disko darai visam kunui darai? tai kiek laiko uztrunka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 09, 17:44)
as apsilima darau pagal bet kuri klipuka is youtubes  pasijungus,pasoku ir apsylu 4u.gif
tai cia kaip suprantu kiekvienai kuno daliai tie pratimukai sugrupuoti, o is disko darai visam kunui darai? tai kiek laiko uztrunka? smile.gif

Diske visi pratimukai eina is eiles - apsilimas, kojos, rankos, vel kojos, pilvo presas ir t.t. visai programelei uztrunku apie valanda. Is pradziu sunku buvo visa valanda makaluotis, nes siaip su sportu nelabai draugavau paskutinius keleta metu, bet dabar jau nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 02 09, 16:47)
Diske visi pratimukai eina is eiles - apsilimas, kojos, rankos, vel kojos, pilvo presas ir t.t. visai programelei uztrunku apie valanda. Is pradziu sunku buvo visa valanda makaluotis, nes siaip su sportu nelabai draugavau paskutinius keleta metu, bet dabar jau nieko  thumbup.gif

na po valanda i diena sportuojant, manau normalu po 3 savaiciu - 4cm thumbup.gif as tai tingeciau po valanda, man pusvalandukas pats tas smile.gif
Atsakyti
as siandien presui dariau tas 8 min tai ir tai su pertraukom doh.gif atrode pilvas plys blush2.gif o va sporto klube sportavau bet kai ne ant preso tai jis toks plekst tekst pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2012 02 09, 15:38)
ir aš prisijungiu.  blush2.gif

apšilimui kokia mėgstama daina, žingsniavimas vietoj, kojos pristatymai į šonus, pusiau pritūpimai, kelių kilnojimai, rankų mostai, ir pan.

namie sportuot labai smagu ir efektyvu thumbup.gif nereikia per šalčius tystis su taše kažkur, po treniruotės eiti į "ne savo" dušą, temtis ir priemones visas, poto pavargus, sukaitus ir atvėsus namo dar parsigabenti, sugaišti tiek laiko. Geriau dar kelias minutes presą pakankint smile.gif

Namie randi laisvą pusvalandį ar valandą, apsirengi kas patogu, pasitiesi dekį, saulė šviečia, pasportuoji, dušas po ranka, niekur nei eiti, nei pareiti, super, o pratimai internete (ar dvd) ne ką prastesni, o man dabar atrodo, kad net geresni, nes pasauliniai profai juos rodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 09 vasario 2012 - 19:54