Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Atsizymiu, bet vos vos prisiverciau siandien padaryti pratimukus, o apie 1val. airobika ne kalbos nera. Zodziu gi vakar su panom i kluba isejom, gryzau 5 ryto, o 7.30 jau vaikai ant manes sokinejo doh.gif Tai vaikstau kai su skuduru trenkta lotuliukas.gif Bet vakar tiek prisisokom, kad si ryta svarstykles dar puse kg. maziau rode thumbup.gif

QUOTE(krista08 @ 2012 03 09, 21:07)
As noriu netik grazaus pilvuko, tai vat ir dirbu dirbu  ax.gif O spurgoms sakau NE  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 03 10, 12:45)
atsiprasau, kad isiterpiu, o ar nepavirs lasinukas raumeniu? as dabar stipriai kudinuosi ir suderinu su pratimais slaunims, uzpakaliukui ir pilvui. Noretusi kubikus tureti wink.gif Bet beieskodama pratimu internete, teko perskaityti aibe straipsniu, tai visur raso, kad esant riebalams ant pilvo, galima ta presa spausti kiek spaudziasi, vistiek nieko nesumatys del riebalu. Ir visi treneriai pataria pradzioje "pasidziovinti", o po to jau presa daryti.. Tai as kazkaip nusprendziau saves nevarginti preso pratimais kol pilvas prie nugaros neprilips...  g.gif nes kol esu stambi - nebus jokio rezultato.

Taip vien darant presas lasinuku nenumesi, lasimukai krenta tada kai yra laikomasi dietos, t.y. maziau suvartojama kaloriju nei ju reikia dienos begyje. Taciau darant pratimukus ne tik pilvukui, degini kalorijas, o kaloriju perteklius yra ne kas kita kaip lasiniai ant kuno. Tad suderinta dieta ir sportas padaro zmogu labai grazu. As dieta vadinu ne tai kad negaliu suvalgyt pirago gabaleli, bet paprasciausiai maziau valgau. Pvz. suvalgau ne 7virtas bulves, kulsi ir salotas, o 3 bulves puse kulseles ir salotas.Jei zinau kad siandien bus sveciu ir teks valgyti pirageli ar ka pan. tada maziau valgau pietums, o vakariene apsiriboju kazkuom labai lengva, salotos, dribsniai su pienu. PVZ. Nevartojant cukraus i arbata ar kava per metus nukrenta dar 3 kg. O pradejus maziau valgyti ir skarndis susitraukia ir valgyti taip nenori kaip anksciau. Zodziu reikia keisti mitybos yprocius ir nebe ryti o valgyti! 4u.gif
P.s. nieko nenoriu izeisti, cia tik mano asmenine nuomone! ax.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
labas, nu prijuokinot panos. as neatsizymiu uz siandiena, nes nebuvo kada ne prisest, bet to i kluba si vakara, tai pasikratysiu, bus uz sporta biggrin.gif
QUOTE(krista08 @ 2012 03 09, 21:07)
As noriu netik grazaus pilvuko, tai vat ir dirbu dirbu  : O spurgoms sakau NE  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif saunuole

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 09, 21:44)
As vakarini jau padariau, buvau kojytes apleidus tai pasijaute, nieko tegu atsimena is kur auga  biggrin.gif  ryt reiks po kaziuka vaiksciot tai atstos rytine mankstele

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 09, 22:19)
Su tuo kaziuku zinok atsargiai, siandien buvau tai oj kaip vafliai sokoladu aplieti pakvipo, vos atsilaikiau  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 10, 14:28)
Na as irgi atsizymiu 4u.gif  tik liudziu lb kad i kaziuka nenuvaziavau verysad.gif

kodel? 4u.gif
Atsakyti
Nes lijo, vejas ir salta kieme, ka ten pavaiksciosi su skeciu verysad.gif uzteko vietines keliones iki soliariumo uz namo kampo bigsmile.gif jus cia taip sugedinot su tom spurgom kad db misraine valgau 4u.gif eisiu pasportuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 10, 13:50)
Maidenana 4u.gif Teisingai mastot, riebalai tikrai nevirs raumenukais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tiesiog sportuodama Jus atsikratysit automatiskai lasinuku, o esancius raumenukus sustiprinsit, taip kad pirmyn  bigsmile.gif
zodziu, nebus mano preso darymas bergdzias reikalas, jeigu vis lasiniai kabo... nu ka gi - teks presuotis toliau.

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 10, 14:01)
na bet galima iškart du zuikius bandyt šauti, daryti presą, ir kardiotreniruotes (bėgioti, važiuoti dviračiu) tada jau kai aptirps riebaliukai, po jais jau bus susiformavę raumenukai. na čia mano logika, aš bent taip sau įsikaliau į galvą ir sportuoju  lotuliukas.gif
aj, gi atsižymiu  4u.gif
su kardio man sunku, nes turiu galimybe tik vaiksciuoti (tiesa, gaunasi per diena nemazai..... As, zinokite, masciau kaip ir jus, tik niekur neradau nei to fakto patvirtinimo, nei neigimo... kad riebalai atitirps, o ten - cha! - raumenys! bigsmile.gif is esmes gi man niekas nedraudzia sios teorijos isbandyti..

QUOTE(rittusia @ 2012 03 10, 14:56)
Mes ne tik stengemes pilvo presa sustiprinti,bet ir ribojame maista.Na nebent buna isimtys blush2.gif Tai manau mums pavyks pasiekti norimus  rezultatus rolleyes.gif
Atsizymiu 4u.gif
uoj patikekit... as ta pati darau.. jau pradedu net i zmogu panaseti.. bet man isimciu nebuna. as su savimi grieztai elgiuosi.

QUOTE(Gioia @ 2012 03 10, 17:51)
Taip vien darant presas lasinuku nenumesi, lasimukai krenta tada kai yra laikomasi dietos, t.y. maziau suvartojama kaloriju nei ju reikia dienos begyje. Taciau  darant pratimukus ne tik pilvukui, degini kalorijas, o kaloriju perteklius yra ne kas kita kaip lasiniai ant kuno. Tad suderinta dieta ir sportas padaro zmogu labai grazu. As dieta vadinu ne tai kad negaliu suvalgyt pirago gabaleli, bet paprasciausiai maziau valgau. Pvz. suvalgau ne 7virtas bulves, kulsi ir salotas, o 3 bulves puse kulseles ir salotas.Jei zinau kad siandien bus sveciu ir teks valgyti pirageli ar ka pan. tada maziau valgau pietums, o vakariene apsiriboju kazkuom labai lengva, salotos, dribsniai su pienu. PVZ. Nevartojant cukraus i arbata ar kava per metus nukrenta dar 3 kg. O pradejus maziau valgyti ir skarndis susitraukia ir valgyti taip nenori kaip anksciau. Zodziu reikia keisti mitybos yprocius ir nebe ryti o valgyti! 4u.gif
P.s. nieko nenoriu izeisti, cia tik mano asmenine nuomone! ax.gif

As skaiciuoju kalorijas, man iseina kazkur iki 700 per para. Jokiu saldumynu, duonos 1-2 gabaliukai, bet tik su selenais, mesa 2-3 kartus per savaite, kava kai jau visiskai miegu, o siaip - litrais silta arba atvesinta zalioji arbata, lekste sriubos, liesas kefiras, liesa varske, o angliavandeniai tik iki 16.00 val. 3 val iki miego - maisto ni-ni.
Tai dabar dar greitai tirpsta, per 10 dienu kazkur 3 kg isejo. Beliko 7. Tai paskutinieji 3 bus amen kiek ilgai. As niekad ryjimu nepasizymejau, visada ziuredavau ka ir kiek valgau, tik cia taip teko hormonu prisileisti urmu, o as jiems nepakanti... iskarto storeju.. tai pasibaige gydymas, as - "ant dietos".. 4u.gif
O dabar ir grazaus pilvuko norisi... baisiausiai...

O cia, jums visoms leidus - siek tiek motyvacijos:

Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 10, 21:55)
misraine valgau  4u.gif  eisiu pasportuot thumbup.gif

Tokiu laiku misraine bigsmile.gif nono.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 00:48)
bet man isimciu nebuna. as su savimi grieztai elgiuosi.
As skaiciuoju kalorijas, man iseina kazkur iki 700 per para. Jokiu saldumynu, duonos 1-2 gabaliukai, bet tik su selenais, mesa 2-3 kartus per savaite, kava kai jau visiskai miegu, o siaip - litrais silta arba atvesinta zalioji arbata, lekste sriubos, liesas kefiras, liesa varske, o angliavandeniai tik iki 16.00 val. 3 val iki miego - maisto ni-ni.
Tai dabar dar greitai tirpsta, per 10 dienu kazkur 3 kg isejo. Beliko 7. Tai paskutinieji 3 bus amen kiek ilgai. As niekad ryjimu nepasizymejau, visada ziuredavau ka ir kiek valgau, tik cia taip teko hormonu prisileisti urmu, o as jiems nepakanti... iskarto storeju.. tai pasibaige gydymas, as - "ant dietos"..  4u.gif
O dabar ir grazaus pilvuko norisi... baisiausiai...

O cia, jums visoms leidus - siek tiek motyvacijos:

Tai tuo labiau pasieksi norimus rezultatus,nes matosi kad turi dideli nora,nenuolaidziauji sau thumbup.gif .
Nelabai man tik aisku doh.gif ,cia tu savo pilvuka ikelia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 11, 00:48)
riebalai atitirps, o ten - cha! - raumenys!  bigsmile.gif 

As skaiciuoju kalorijas, man iseina kazkur iki 700 per para.

dėl raumenų - lotuliukas.gif aš irgi tikiuosi

dėl kalorijų - per mažai 700 jūs ką, nuvarysit organizmą!! prie 1200 jau krenta svoris!
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 11, 01:01)
Nelabai man tik aisku doh.gif ,cia tu savo pilvuka ikelia? ax.gif
Uuooooj, kad jusu zodzius tiesiai D i ausi irnesakyk.gif biggrin.gif Tai mano tikslas toks. Kazkur internete radau. Na, as nebepirmos jaunystes esu, lygiai tokio pat jau niekada neturesiu, bet tai mano kaip tikslas. Man kai nesinori pratimus daryti arba norisi suvalgyti 'slamsto' - as visada pasiziuriu i sita nuotrauka. Noras esti dingsta, o sportuoti - atsiranda. Vat.

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 11, 10:18)
dėl raumenų -  lotuliukas.gif aš irgi tikiuosi

dėl kalorijų - per mažai 700 jūs ką, nuvarysit organizmą!! prie 1200 jau krenta svoris!

nu, plem - paziuresim kaip cia gausis biggrin.gif

Del 700 - as ne specialiai, man tiek gaunasi tiesiog, matai, kai beveik riebalu nevartoju, tai ir ckal mazai sueina. Kitavertus, as gi nezinau kiek tiksliai suvalgiau tarkim, krutineles - ar ten 50 gr buvo ar 90, ar 100... neeina gi tiksliai paskaiciuoti. Plius ka nors "neskaiciuojamo" isimesti, kaip vat vakar buvo viena dziovinto kalmaro juostele - jos gi ne pro kur nepaskaiciuosi, o ji ckal turi gi vistiek. Aj, dar vitaminus valgau, jie, manau, irgi turi kazkoki ckal kieki. Tai gausis kazkur 1000-1300 per para. As, pvz, zinau pagal savo jausena - jeigu silpna, prasta nuotaika, galva skauda - metas valgyti daugiau, bet jeigu gerai jauciuosi - tai ir nesuku galvos del 'nevalgymo'. Kol galva dirba ir energijos yra, tol, manau, viskas gerai.
Aj, as 172, svoris gal kokie 63-64 jau (buvo 67). Tikslas - 55-57 kg.
Atsakyti
rittusia misrainyte ne blogis, blogai kiek majonezo isidejau doh.gif po to svarsciau kad galeciau be jo valgyt, tik kad lb megstu verysad.gif negaliu as sau taip apribot maisto, nes silpna darosi ir pikta kaip velnias pasidarau verysad.gif o ir einu miegot ~1val, taip kad nepersivalgau pries einant gult 4u.gif seip beveik kas vakara isgeriu alaus ir dar ko, kad atsipalaiduot, zn kad yra ir ten kaloriju nemazai bet.. tikrai nereikia saves tiek riboti kad po to truksta viena diena ir apsivalgai ir pan.. blush2.gif geriau nuolat po truputi visko, kad organizmas maziau stresuotu rolleyes.gif
Maidenana gera nuotrauka motyvacijai 4u.gif na as irgi manau kad nei 700 nei 1000kcal nera gerai, ypac jei dar sportuojat, tiesiog alinate organizma, o ir del riebalu drysiu papriestarauti, nes organizmui ju reikia butinai, tikrai jei maiste yra riebalu tai nereiskia kad jie suvalgius iskart "ses" ant sonu, nes kazkada jusu dieta baigsis ir organizmas vel gaudamas viso po truputi ims smarkiai kaupti "juodai dienai". Gerai kad geriat vitaminus, bet ar gaunatpvz polinesociu riebalu rugsciu, kurios yra riebaluose, na aliejuje ir pan..nes jos butinos organizmui taip pat 4u.gif organizmui butina gauti ir angliavandeniu ir baltymu ir riebalu, tik yra skirtumas kokiu pavidalu ir kiek mirksiukas.gif o ir riebalai yra "gerieji" ir "blogieji" ax.gif
as jau padariau rytine manksta raumenims, db laukia manksta smegenims visa diena verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 12:14)
Maidenana  gera nuotrauka motyvacijai 4u.gif  na as irgi manau kad nei 700 nei 1000kcal nera gerai, ypac jei dar sportuojat, tiesiog alinate organizma, o ir del riebalu drysiu papriestarauti, nes organizmui ju reikia butinai, tikrai jei maiste yra riebalu tai nereiskia kad jie suvalgius iskart "ses" ant sonu, nes kazkada jusu dieta baigsis ir organizmas vel gaudamas viso po truputi ims smarkiai kaupti "juodai dienai". Gerai kad geriat vitaminus, bet ar gaunatpvz  polinesociu riebalu rugsciu, kurios yra riebaluose, na aliejuje ir pan..nes jos butinos organizmui taip pat 4u.gif  organizmui butina gauti ir angliavandeniu ir baltymu ir riebalu, tik yra skirtumas kokiu pavidalu ir kiek  mirksiukas.gif  o ir riebalai yra "gerieji" ir "blogieji" ax.gif 
as jau padariau rytine manksta raumenims, db laukia manksta smegenims visa diena verysad.gif

del riebalu sutinku, nes jie padeda isisavinti vitaminams. Is riebalu dar vartoju omega-3. pirma dienos puse valgau surius. O del dietos pasibaigimo, tai ne, man ji nesibaigs, dabar truputeli sutrauksiu skrandi ir maitinsiuos normaliai, tik be visokiu majonezu, kepiniu, keptu produktu. Kazkaip man labai tinka produktu derinimas, tai kai turesiu normalias proporcijas, po truputi didinsiu maisto kieki, kol apsistosiu ant 1500-2000 kcal i diena.
pasiziurejau, kad daugiausia per diena as gaunu baltymu.

Nu stai, siandiena laukia treniruote namuose. Darysiu pratimus slaunims, pritupimus ir pilvo presui skirsiu daugia demesio. Siandien atidirbinesiu visus pilvo raumenys, nuo virsutiniu iki soniniu. Laiko turesiu pakankamai, tai neskubant, "apgalvojant" kiekviena pratima. Rytine manksta buvo padaryta!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 kovo 2012 - 11:56
Tirpus riebaluose A,D,K,E vitaminai 4u.gif smagu kad siekiat savo tikslo, svarbiausia turet noro ir bus ir presai ir visa kita 4u.gif jei subalansuota mityba tampa kasdienybe tai puiku ax.gif
Sekmes sportuojant fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 11 kovo 2012 - 12:05
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 11, 13:04)
Tirpus riebaluose A,D,K,E vitaminai 4u.gif smagu kad siekiat savo tikslo, svarbiausia turet noro ir bus ir presai ir visa kita 4u.gif  jei subalansuota mityba tampa kasdienybe tai puiku ax.gif
Sekmes sportuojant  fitness4.gif

kas be ko smile.gif
aj, kazkaip uzsidegiau ziauriai, tai, manau, rezultatas saves neprivers laukti.
a, dar isskaiciau, kad pvz, tiesiog einant, reikia itempti pilvo raumenis ir bus kaip pilvo preso treniruote.
Atsakyti