Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(aftersun @ 2012 03 09, 16:29)
na cia tema ne ''metu svori'' o ''noriu grazaus pilvuko '' biggrin.gif  tai kaip suprantu, tiek lieknos tiek stambesnes nori tokio pilvuko  ax.gif
siaip ir as 168cm- 55kg, daugiau kusti nebenoriu , o lasinuko atsikratyti noriu  biggrin.gif

As noriu netik grazaus pilvuko, tai vat ir dirbu dirbu ax.gif O spurgoms sakau NE lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As vakarini jau padariau, buvau kojytes apleidus tai pasijaute, nieko tegu atsimena is kur auga biggrin.gif ryt reiks po kaziuka vaiksciot tai atstos rytine mankstele 4u.gif ax.gif uztat susilaikiau nuo vakarienes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 09, 23:44)
As vakarini jau padariau, buvau kojytes apleidus tai pasijaute, nieko tegu atsimena is kur auga  biggrin.gif  ryt reiks po kaziuka vaiksciot tai atstos rytine mankstele 4u.gif  ax.gif  uztat susilaikiau nuo vakarienes thumbup.gif

Su tuo kaziuku zinok atsargiai, siandien buvau tai oj kaip vafliai sokoladu aplieti pakvipo, vos atsilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 09, 23:19)
Su tuo kaziuku zinok atsargiai, siandien buvau tai oj kaip vafliai sokoladu aplieti pakvipo, vos atsilaikiau  biggrin.gif

OMG tie vafliai.. tikiuosi pamatyt arba eile begaline,kad dingtu noras laukt arba nevalgysiu pietu po to bigsmile.gif
Atsakyti
Panos,na jus tikrai su spurgom ir vafliukais,grazius pilvukus pasidarysite biggrin.gif .Ir sportuoti nereiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 10, 01:11)
OMG tie vafliai.. tikiuosi pamatyt arba eile begaline,kad dingtu noras laukt arba nevalgysiu pietu po to bigsmile.gif

Nebuvo eiles siandien, bet apsimeciau, kad nemaciau, nekvepejo, praejau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 09, 16:29)
na cia tema ne ''metu svori'' o ''noriu grazaus pilvuko '' biggrin.gif  tai kaip suprantu, tiek lieknos tiek stambesnes nori tokio pilvuko  ax.gif
siaip ir as 168cm- 55kg, daugiau kusti nebenoriu , o lasinuko atsikratyti noriu  biggrin.gif

atsiprasau, kad isiterpiu, o ar nepavirs lasinukas raumeniu? as dabar stipriai kudinuosi ir suderinu su pratimais slaunims, uzpakaliukui ir pilvui. Noretusi kubikus tureti wink.gif Bet beieskodama pratimu internete, teko perskaityti aibe straipsniu, tai visur raso, kad esant riebalams ant pilvo, galima ta presa spausti kiek spaudziasi, vistiek nieko nesumatys del riebalu. Ir visi treneriai pataria pradzioje "pasidziovinti", o po to jau presa daryti.. Tai as kazkaip nusprendziau saves nevarginti preso pratimais kol pilvas prie nugaros neprilips... g.gif nes kol esu stambi - nebus jokio rezultato.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 03 10, 13:45)
atsiprasau, kad isiterpiu, o ar nepavirs lasinukas raumeniu? as dabar stipriai kudinuosi ir suderinu su pratimais slaunims, uzpakaliukui ir pilvui. Noretusi kubikus tureti wink.gif Bet beieskodama pratimu internete, teko perskaityti aibe straipsniu, tai visur raso, kad esant riebalams ant pilvo, galima ta presa spausti kiek spaudziasi, vistiek nieko nesumatys del riebalu. Ir visi treneriai pataria pradzioje "pasidziovinti", o po to jau presa daryti.. Tai as kazkaip nusprendziau saves nevarginti preso pratimais kol pilvas prie nugaros neprilips...  g.gif nes kol esu stambi - nebus jokio rezultato.

Maidenana 4u.gif Teisingai mastot, riebalai tikrai nevirs raumenukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiog sportuodama Jus atsikratysit automatiskai lasinuku, o esancius raumenukus sustiprinsit, taip kad pirmyn bigsmile.gif
Atsakyti
visur raso, kad esant riebalams ant pilvo, galima ta presa spausti kiek spaudziasi, vistiek nieko nesumatys del riebalu. Ir visi treneriai pataria pradzioje "pasidziovinti", o po to jau presa daryti.. Tai as kazkaip nusprendziau saves nevarginti preso pratimais kol pilvas prie nugaros neprilips...  g.gif nes kol esu stambi - nebus jokio rezultato.
na bet galima iškart du zuikius bandyt šauti, daryti presą, ir kardiotreniruotes (bėgioti, važiuoti dviračiu) tada jau kai aptirps riebaliukai, po jais jau bus susiformavę raumenukai. na čia mano logika, aš bent taip sau įsikaliau į galvą ir sportuoju lotuliukas.gif

aj, gi atsižymiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 10 kovo 2012 - 13:01
atsiprasau, kad isiterpiu, o ar nepavirs lasinukas raumeniu? as dabar stipriai kudinuosi ir suderinu su pratimais slaunims, uzpakaliukui ir pilvui. Noretusi kubikus tureti wink.gif Bet beieskodama pratimu internete, teko perskaityti aibe straipsniu, tai visur raso, kad esant riebalams ant pilvo, galima ta presa spausti kiek spaudziasi, vistiek nieko nesumatys del riebalu. Ir visi treneriai pataria pradzioje "pasidziovinti", o po to jau presa daryti.. Tai as kazkaip nusprendziau saves nevarginti preso pratimais kol pilvas prie nugaros neprilips...  g.gif nes kol esu stambi - nebus jokio rezultato.

Mes ne tik stengemes pilvo presa sustiprinti,bet ir ribojame maista.Na nebent buna isimtys blush2.gif Tai manau mums pavyks pasiekti norimus rezultatus rolleyes.gif
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Na as irgi atsizymiu 4u.gif tik liudziu lb kad i kaziuka nenuvaziavau verysad.gif
Atsakyti
Atsizymiu ir as, sia savaite be pravaikstu sportai pas mane smile.gif
Atsakyti