Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

aftersun pyrageliai thumbup.gif tik ne per daznai, as snd spurga su sokoladu suvalgiau "ant to sveikatos nebuvimo" blush2.gif
burbulai2 skaniu kulseliu thumbup.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 09, 14:21)
aftersun  pyrageliai thumbup.gif  tik ne per daznai, as snd spurga su sokoladu suvalgiau "ant to sveikatos nebuvimo"  blush2.gif 
burbulai2  skaniu kulseliu thumbup.gif  essen.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif spurgos, mmmm, bet as specialiai neperku aliejaus i fritiurine, zinau,kad nusipirkciau ir prasidetu: spurgos, ceburekai, zagareliai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
As tai pirkau blush2.gif nes jei kepu tai irgi jei spurgytes tai kalnas ju, o tada gi negi ismesi, reikia valgyt doh.gif dar niekaip nenuejau iki sporto, vis tvarkau ka, na bet tada sportuosiu grazioj aplinkoj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 09, 14:54)
As tai pirkau blush2.gif  nes jei kepu tai irgi jei spurgytes tai kalnas ju, o tada gi negi ismesi, reikia valgyt doh.gif  dar niekaip nenuejau iki sporto, vis tvarkau ka, na bet tada sportuosiu grazioj aplinkoj tongue.gif

kai saule sviecia ir man mieliau sportuojasi smile.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau ir supratau tik tiek, kad cia susirinkusios visos lieknutes kaip liepos 4u.gif
Ka jau cia man su savo ugiu ir kilogramais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 09, 15:14)
Skaiciau skaiciau ir supratau tik tiek, kad cia susirinkusios visos lieknutes kaip liepos  4u.gif
Ka jau cia man su savo ugiu ir kilogramais  doh.gif

na cia tema ne ''metu svori'' o ''noriu grazaus pilvuko '' biggrin.gif tai kaip suprantu, tiek lieknos tiek stambesnes nori tokio pilvuko ax.gif
siaip ir as 168cm- 55kg, daugiau kusti nebenoriu , o lasinuko atsikratyti noriu biggrin.gif
Atsakyti
Teisingai 4u.gif thumbup.gif vienos derina svorio metima ir ypac pilvuka dailina, o kitos uzsiema daugiausiai pilvuku, sutvirteti nori bigsmile.gif o kad pilvo raumenys sustiprejo tai pajutau kad kai daugiau pavalgau pilvas nebe toks atsikises palieka mirksiukas.gif nes anksciau tai taip atsikisdavo i prieki pavalgius doh.gif
as padariau 8min, vakare visa manksta darysiu jei apstos galva skaudeti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute320: 09 kovo 2012 - 15:55
baikit čia apie tas spurgas! presą presą darom, spurgos viso gero lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai plaukai nu ziauriai slinko grynai po gimdyko unsure.gif .Aciu dievui jau viskas tvarkoj rolleyes.gif .Siaip nuo daug ko jie gali slingti,pvz: nuo pergyvenimu,nervu,skidlaukes,net ir del pavasario,gali slinkti.Pagerkmaisto papildu,su medinem sukom pasukuok plaukus apie 20min.Naudok sampunus stiprinancius plauku svogunelius.Ir viskas bus gerai mirksiukas.gif .
O svoris man pirna savaite krito.Po savaites sportavimo pameciau 1kg.Dabar jau nekrenta.Darau ne tik pilvo presa.Dailinu krutine,rankas,liemeni,na ir dupce rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 09 kovo 2012 - 16:52
Mergaites nuo antibiotiku cia man,gi minejau,kad ir anksciau bedu buvo. Aciu visom uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 09, 17:12)
baikit čia apie tas spurgas! presą presą darom, spurgos viso gero  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 09, 17:12)
baikit čia apie tas spurgas! presą presą darom, spurgos viso gero  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau pralinksminai, gerai, pazadu antros nebevalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti