Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(aftersun @ 2012 03 09, 13:45)
ar noriu paklausti protingesniu merginu ar darant pilvo preso pratimus svoris nekrenta?  nu kas dien vis pora simtu gramu maziau sveriu, jau net baisu darosi, gal nebedaryt pratimuku ?

O tu tik presui darai? Jei daugiau sportuoji, tai aisku tada gali kristi, kaloriju daugiau reikia ir nekris mirksiukas.gif
Man nekrenta, as darau tik presui pratimus, dar va kiek su vaiku pasivaikstau. O sveriu jau 53kg, tai nebenoriu maziau.
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 09, 12:53)
sveriu jau 53kg, tai nebenoriu maziau.
o koks jūsų ūgis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 09, 13:57)
o koks jūsų ūgis?  ax.gif

164 smile.gif
Atsakyti
Sveikos atsizymiu, as jau po visko. Bet as cia ziuriu visos kudutes, liesutes susirinko. Ar as klystu? blush2.gif
Atsakyti
As jau sn dariau.Bet baisiai galva svaigsta,matyt nuo antibiotiku ir apetito nera,plaukai vel slinkt pradejo,o taip kovojau su ta problema... As 64kg sveriu,ugis 166cm.bet neesu stambi tik nemazai raumenu turiu ant koju ir sedmenu.Drabuziai per liemeny laisveja,bet svoris nekrenta,tuo ir dziaugiuosi.Bet db 2 dienas nieko galima sakyt nevalgiau,vemiau baisiai ir db per prievarta koki vaisy ar jogurto y burna paimu tai jau jauciu,kad svorio netekau. Bet va MB vistos kulseliu keps,o jis taip paserviruot graziai moka,kad nori nenori pavalgai nors kiek mmm... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As irgi uz vakar turesiu atidirbti siandien, ta proga vakar pasimuliavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 09, 13:56)
As jau sn dariau.Bet baisiai galva svaigsta,matyt nuo antibiotiku ir apetito nera,plaukai vel slinkt pradejo,o taip kovojau su ta problema... As 64kg sveriu,ugis 166cm.bet neesu stambi tik nemazai raumenu turiu ant koju ir sedmenu.Drabuziai per liemeny laisveja,bet svoris nekrenta,tuo ir dziaugiuosi.Bet db 2 dienas nieko galima sakyt nevalgiau,vemiau baisiai ir db per prievarta koki vaisy ar jogurto y burna paimu tai jau jauciu,kad svorio netekau. Bet va MB vistos kulseliu keps,o jis taip paserviruot graziai moka,kad nori nenori pavalgai nors kiek mmm... 4u.gif

gal jūs atsargiau su sportu, nepersitemkite, ir svorius didelius kilnojate, ir presą neatsigavusi po ligos darote.. saugokit sveikatą, nepabėgs tas sportas, reikia po antibiotikų atsistatyti, pavalgyti stipriau, kai apetitas grįš.
dėl plaukų slinkimo ir silpnumo man kažkaip pirmas klausimas - ar seniai skydlaukę tyrėtės?..
sėkmės sveikstant ir atsigaunant, pasaugokit save savaitę, poto atsigriebsit 4u.gif

vis pamirštu parašyt, kad atsižymiu šiandien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 09 kovo 2012 - 13:37
QUOTE(Gioia @ 2012 03 09, 14:44)
Sveikos atsizymiu, as jau po visko. Bet as cia ziuriu visos kudutes, liesutes susirinko. Ar as klystu? blush2.gif

Gal ir taip, bet problema ta pati pas visas. As savo figura patenkinta, bet ant pilvo vistiek riebaliuko yra ir ji reikia naikint sportu, galima ir dietom aisku, bet tada reiketu svert kokius 48kg, kas yra nesveika ir visai negrazu smile.gif
Atsakyti
burbulai2 4u.gif nepersitempkit, ypac jei nevalget schmoll.gif po to visai silpna bus, tikrai sportas nepabegs, as irgi cia sportavau pusiau serganti, tai atsistojus taip galva apsisuko blink.gif tai suletinau tempa. As vakar diena sportavau, o vakare tai alc.gif .. tai dar bandau galvot apie sporta tik nes savijauta tai wacko.gif na bent jau nepersivalgiau vakar bigsmile.gif del plaukuciu, galiu parekomenduot varnalesu aleju su ricina ir vit.E 4u.gif pati naudoju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 09, 14:49)
Gal ir taip, bet problema ta pati pas visas. As savo figura patenkinta, bet ant pilvo vistiek riebaliuko yra ir ji reikia naikint sportu, galima ir dietom aisku, bet tada reiketu svert kokius 48kg, kas yra nesveika ir visai negrazu  smile.gif

As sveriu ~48kg ax.gif vasara net 47 buna.. nu ugis mano tik ~160 verysad.gif bet ir kas kad tiek sveriu.. tas "draugas" pilvo apacioj nedingsta nors tu ka.. Kazkada buvau apsileidus truputi tai sveriau gal 55 ar net daugiau verysad.gif svoris dingo atsisakius nesveiko maisto, kepto riebaluose ir pan, bet pilvo apacia liko negrazi unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 09, 15:53)
As sveriu ~48kg ax.gif  vasara net 47 buna.. nu ugis mano tik ~160 verysad.gif

Tai ugis mazas, as aukstesne truputi, esu sverus 48kg kai sunkus periodas buvo, daug streso ir pan., bet nepatikau as sau tada. Tik, kad pilvas buvo plokscias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 09, 15:06)
Tai ugis mazas, as aukstesne truputi, esu sverus 48kg kai sunkus periodas buvo, daug streso ir pan., bet nepatikau as sau tada. Tik, kad pilvas buvo plokscias  smile.gif

Tai vat noriu ir as plokscio pilvuko smile.gif kad tikrai jaustis puikiai ir sau patikt blush2.gif tikiuosi visos pasitiksim vasara grazesnes bigsmile.gif einu ta proga pasportuot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noreciau, kad i mane merginos siame forume kreiptumetes ''tu''.
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 09, 11:51)
o jei jums nereikia, kad kristų, gal daugiau riešutų ir džiovintų vaisių valgykite kasdien, medaus po kelis arbatinius šaukštus per dieną, jie duoda sveikų kalorijų, nekris taip svoris  4u.gif
oj atsiprašau tik dabar pamačiau, jūs klausėt protingesnių merginų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gal reikes sugristi prie savo megstamu pyrageliu biggrin.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 09, 12:56)

4u.gif nu kam taip persistengti, jau liga issekino organizma, vaistai, o dar nori sportu ji pasekinti, negerai schmoll.gif
o kulseles tikrai nepakanks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aftersun: 09 kovo 2012 - 14:15