Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Atsizymiu uz vakar, jau nebeturejau jegu prie kompo vakar sesti 4u.gif Nu bet ir prisnekejot cia mergaites, ar cia tik man taip atrodo, ar prie musu burio vis daugiau prisijungianciu? bigsmile.gif
Nu bet tai siandien kaip fainai, vyrai darbe visi su gelem atvaziava, sedziu dabar geliu prisimerkus wub.gif
Kas kad nesam tobulos, vis vien vyrai akivaizdziai mus myli ir gerbia wub.gif
Atsakyti
SVEIKINU VISAS SU MUSU DIENA
bis.gif
Dideja dideja musu gretos thumbup.gif
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!Atsizymiu. Jau po visko, bet siandien jau sunkiau buvo pratimukus atlikti.
Beje Su Musu svente!
krista08 manau tobulu nebuna, vis tiek kam nors kas uzkliuva, bet va myli tie vyrai, kur jie be musu! lotuliukas.gif O man MB pries keleta dienu nuostabia orchideja padovanojo plius roze, tai siandien nieko jau nebelaukiu.
Grazios dienos! 4u.gif
Atsakyti
Su nuostabia pavasario diena visas!

štai ir delfis apie plokščią pilvuką ta proga parašė smile.gif

atsižymiu.

Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 08, 12:44)
Sveikos!Atsizymiu. Jau po visko, bet siandien jau sunkiau buvo pratimukus atlikti.
Beje Su Musu svente!
krista08 manau tobulu nebuna, vis tiek kam nors kas uzkliuva, bet va myli tie vyrai, kur jie be musu! lotuliukas.gif  O man MB pries keleta dienu nuostabia orchideja padovanojo plius roze, tai siandien nieko jau nebelaukiu.
Grazios dienos! 4u.gif

Pas mane namie siandien turbut ta proga orchideja prazydo wub.gif
Atsakyti
Na pleputes sportininkes su kovo 8 flirt.gif 4u.gif as jau pasportavau jei vakare neiseitu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 08, 13:10)
Su nuostabia pavasario diena visas!

štai ir delfis apie plokščią pilvuką ta proga parašė  smile.gif

atsižymiu.

Man is viso sito straipsnio labiausiai patiko sie zodziai, ale kaip pirstu i aki pataike thumbup.gif
Ir, žinoma, svarbiausia - sportuojam, judam, sukam lanką, atsilenkimus darom, siūbuojamės ant kamuolio...

Atsakyti
As katik is lauko, pasivaiksciojom su dukryte, oras superinis thumbup.gif
Einu dabar sportuot.
Atsakyti
Su musu dienele mielosios sportininkes biggrin.gif as ta proga nesportavau siandien biggrin.gif o jei rimciau, tai nebuvo laiko ne kada prisesti, tiek itempta diena siandien, bet rytoj atsigirebsiu biggrin.gif
tikrai smagu,kad musu daugeja thumbup.gif
QUOTE(rittusia @ 2012 03 08, 00:44)
Na ziemos metu tai gal tas lasekas kazkiek ir naudos duoda,pvz:silciau su juo lotuliukas.gif .Bet vasarai butinai reik surimtet rolleyes.gif .Islysim po ziemos ,strainos lieknos.Grazu bus i mus paziuret mirksiukas.gif .Tai kad nenuleidziam ranku,ir nepasiduodam 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Siandien teko dvigubai papluseti,uz vakar dienos malonumus essen.gif biggrin.gif
Atsakyti
ar noriu paklausti protingesniu merginu ar darant pilvo preso pratimus svoris nekrenta? nu kas dien vis pora simtu gramu maziau sveriu, jau net baisu darosi, gal nebedaryt pratimuku ?
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 09, 12:45)
ar noriu paklausti protingesniu merginu ar darant pilvo preso pratimus svoris nekrenta?  nu kas dien vis pora simtu gramu maziau sveriu, jau net baisu darosi, gal nebedaryt pratimuku ?

manau, kad gali būti, nes šitie pratimai intensyvūs, gaunasi, kad po 10 min kardio pratimų kasdien padarot, o dar kai pilvas stangresnis tai mažiau maisto į jį norisi dėti biggrin.gif tai viskas ir susideda.. aš tai džiaugiuosi, kad krenta biggrin.gif o jei jums nereikia, kad kristų, gal daugiau riešutų ir džiovintų vaisių valgykite kasdien, medaus po kelis arbatinius šaukštus per dieną, jie duoda sveikų kalorijų, nekris taip svoris 4u.gif

oj atsiprašau tik dabar pamačiau, jūs klausėt protingesnių merginų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 09 kovo 2012 - 11:51