Atsizymiu uz vakar, jau nebeturejau jegu prie kompo vakar sesti Nu bet ir prisnekejot cia mergaites, ar cia tik man taip atrodo, ar prie musu burio vis daugiau prisijungianciu?
Nu bet tai siandien kaip fainai, vyrai darbe visi su gelem atvaziava, sedziu dabar geliu prisimerkus
Kas kad nesam tobulos, vis vien vyrai akivaizdziai mus myli ir gerbia
SVEIKINU VISAS SU MUSU DIENA
Dideja dideja musu gretos
Atsizymiu
Dideja dideja musu gretos
Atsizymiu
Sveikos!Atsizymiu. Jau po visko, bet siandien jau sunkiau buvo pratimukus atlikti.
Beje Su Musu svente!
krista08 manau tobulu nebuna, vis tiek kam nors kas uzkliuva, bet va myli tie vyrai, kur jie be musu! O man MB pries keleta dienu nuostabia orchideja padovanojo plius roze, tai siandien nieko jau nebelaukiu.
Grazios dienos!
Beje Su Musu svente!
krista08 manau tobulu nebuna, vis tiek kam nors kas uzkliuva, bet va myli tie vyrai, kur jie be musu! O man MB pries keleta dienu nuostabia orchideja padovanojo plius roze, tai siandien nieko jau nebelaukiu.
Grazios dienos!
QUOTE(Gioia @ 2012 03 08, 12:44)
Sveikos!Atsizymiu. Jau po visko, bet siandien jau sunkiau buvo pratimukus atlikti.
Beje Su Musu svente!
Grazios dienos!
Beje Su Musu svente!
Grazios dienos!
Pas mane namie siandien turbut ta proga orchideja prazydo
Na pleputes sportininkes su kovo 8 as jau pasportavau jei vakare neiseitu
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 08, 13:10)
Man is viso sito straipsnio labiausiai patiko sie zodziai, ale kaip pirstu i aki pataike
Ir, žinoma, svarbiausia - sportuojam, judam, sukam lanką, atsilenkimus darom, siūbuojamės ant kamuolio...
As katik is lauko, pasivaiksciojom su dukryte, oras superinis
Einu dabar sportuot.
Einu dabar sportuot.
Su musu dienele mielosios sportininkes as ta proga nesportavau siandien o jei rimciau, tai nebuvo laiko ne kada prisesti, tiek itempta diena siandien, bet rytoj atsigirebsiu
tikrai smagu,kad musu daugeja
tikrai smagu,kad musu daugeja
QUOTE(rittusia @ 2012 03 08, 00:44)
Na ziemos metu tai gal tas lasekas kazkiek ir naudos duoda,pvz:silciau su juo .Bet vasarai butinai reik surimtet .Islysim po ziemos ,strainos lieknos.Grazu bus i mus paziuret .Tai kad nenuleidziam ranku,ir nepasiduodam
Atsizymiu
Siandien teko dvigubai papluseti,uz vakar dienos malonumus
Siandien teko dvigubai papluseti,uz vakar dienos malonumus
ar noriu paklausti protingesniu merginu ar darant pilvo preso pratimus svoris nekrenta? nu kas dien vis pora simtu gramu maziau sveriu, jau net baisu darosi, gal nebedaryt pratimuku ?
QUOTE(aftersun @ 2012 03 09, 12:45)
ar noriu paklausti protingesniu merginu ar darant pilvo preso pratimus svoris nekrenta? nu kas dien vis pora simtu gramu maziau sveriu, jau net baisu darosi, gal nebedaryt pratimuku ?
manau, kad gali būti, nes šitie pratimai intensyvūs, gaunasi, kad po 10 min kardio pratimų kasdien padarot, o dar kai pilvas stangresnis tai mažiau maisto į jį norisi dėti tai viskas ir susideda.. aš tai džiaugiuosi, kad krenta o jei jums nereikia, kad kristų, gal daugiau riešutų ir džiovintų vaisių valgykite kasdien, medaus po kelis arbatinius šaukštus per dieną, jie duoda sveikų kalorijų, nekris taip svoris
oj atsiprašau tik dabar pamačiau, jūs klausėt protingesnių merginų