Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 07, 20:15)
Tai jau taip, manau ir tokiu temu nebereiketu kurti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 07, 20:14)
reikia kartais  tuos raumenukus patreniruoti ir visi drebuciai pranyks  biggrin.gif  bet vistik ir svorio tuputi nori atsikratyti?  4u.gif

o jus parodykit kuri moteris nenoretu nors keletos kg atsikratyti lotuliukas.gif o ypac nuo pilvuko
Atsakyti
aftersun aciu uz console.gif
As jau antra karta pasportavau 4u.gif visa manksta padariau, nors gerkle dar lb skauda doh.gif o del mitybos tai as daznai taip valgau, neiseina man kitaip doh.gif tik kartais jau per daug verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 07, 20:28)
o jus parodykit kuri moteris nenoretu nors keletos kg atsikratyti  lotuliukas.gif o ypac nuo pilvuko

as jau nebenoriu ax.gif man jau patinka, kokia esu ax.gif grizau praktiskai i priesniestumini svori 4u.gif

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 07, 21:26)
aftersun  aciu uz  console.gif 
As jau antra karta pasportavau 4u.gif  visa manksta padariau, nors gerkle dar lb skauda doh.gif  o del mitybos tai as daznai taip valgau, neiseina man kitaip doh.gif  tik kartais jau per daug verysad.gif

saunuole, bet po ligos nepersistenk su tais sportavimais 4u.gif
su maistu ir as sugriesiju, bet kaip minejau jau pasiekiau savo norima svori, tai karts nuo karto galima juk? ax.gif
Atsakyti
aftersun aisku kad galima 4u.gif man svorio mest irgi nereikia, nes ir taip pries veja sunku paeit lotuliukas.gif bet tas pilvas tai amzinas galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 07, 22:25)
aftersun  aisku kad galima 4u.gif  man svorio mest irgi nereikia, nes ir taip pries veja sunku paeit lotuliukas.gif  bet tas pilvas tai amzinas galvos skausmas doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tas pilvas gal tam, kad nenupustu vejas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 03 08, 00:18)
as jau nebenoriu  ax.gif  man jau patinka, kokia esu  ax.gif  grizau praktiskai i priesniestumini svori  4u.gif

drinks_cheers.gif As sveriu netgi maziau, nei pries nestuma, tik va tas lasinukas ant pilvo gyvent trugdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuckudukas: 07 kovo 2012 - 22:35
Kas cia prasidejo per bumas,paskutiniu metu pradejo apetitai kilti essen.gif .Baikit Jus cia nono.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 08, 00:37)
Kas cia prasidejo per bumas,paskutiniu metu pradejo apetitai kilti essen.gif .Baikit Jus cia nono.gif .

Man tai mm buvo, nepasiteisinimas, beeeet ax.gif
Atsakyti
Oho kiek sportuojančių, nespėju nei skaityt, nei kažką parašyt bigsmile.gif
Atsižymiu už vakar ir šiandieną cool.gif
Atsakyti
Galima as irgi pasiteisinsiu mm ir dideliais mokslais lotuliukas.gif nes tada tai neimanoma daug nevalgyt, kitaip jegu nera, galva neveikia schmoll.gif o kad vejas nenupustu tai geriau plyta tasei nei lasiakas aplink juosmeni biggrin.gif
Atsakyti
Na ziemos metu tai gal tas lasekas kazkiek ir naudos duoda,pvz:silciau su juo lotuliukas.gif .Bet vasarai butinai reik surimtet rolleyes.gif .Islysim po ziemos ,strainos lieknos.Grazu bus i mus paziuret mirksiukas.gif .Tai kad nenuleidziam ranku,ir nepasiduodam 4u.gif
Atsakyti