Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(klaipediete @ 2012 03 07, 16:08)
na kiekvieno žmogaus fizinis pasirengimas skirtingas.. labai smagu jei jūs turite stiprius pilvo raumenis, arba kitas variantas, kad ne iki galo teisingai ir ne maksimaliai stipriai darote pratimus..  smile.gif svarbu visada laikyti įtraukus pilvą darant, keltis maksimaliai į viršų ir į priekį/ ar į šoną, kvėpuoti taisyklingai na ir panašiai..  smile.gif ne visiems tai pavyksta  4u.gif kai kuriems reikia poros savaičių įsivažiuoti  4u.gif

Ta prasme kai darai pratimus, laikyt pilvo taumenis nuolat itemptus?
Atsakyti
Na as iki kol stuburas nesustrekavo (tai ivyksta gan daznai) darydavau pilvo presa, ir nesakau kad esu kokia lepsike, bet nesugebejau visko padaryti isvien. Kadangi mano MB yra daug metu dirbes treneriu sporto saleje (pamatytumete ji dabar net nepatiketumete, abu laikomes dietos lotuliukas.gif ) sake jei skauda kaklas reiskiasi blogai pratimus atlieki, kaklo neturi skaudeti, turi raumenys pilvo dirbti bet ne kaklo. Kai skauda kakla forsuojami kaklo raumenys o pilvo presas tada mazai dirba. Turi pilvo raumenukai pakelti viska. Bet man tai atrodo misija neimanoma doh.gif lotuliukas.gif
Na o dabar galiu parodyti ir savo pilvuka, zodziu pirma foto. Pries pradedant visas dietas ir sportus. Atrodau kaip nestuke.gif
Antra foto kaip mazdaug yra dabar. Jau geriau
O trecia foto koks pilvukas buna po visu atsilankimu. thumbup.gif Aisku efektas greitai praeina lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pirma paziurejau foto ir tikrai galvojau, kad nestuke.gif:, jau sveikint norejau 4u.gif Bet tikrai rezultatas matosi kitose nuotraukose 4u.gif
Atsakyti
atsizymiu 4u.gif kuo silciau lauke, tuo labiau tingisi daryt pratimukus, vis norisi kur islekt biggrin.gif
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 07, 14:03)
Labas mergaites as tai baisiai seru,2 dienos jau nieko nedariau,baisu. Temp.auksciausia,siuo momentu lyg geriau jauciuosi,bet dar pailsesiu sn. blush2.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gioia, rezultatai akivaizdus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 07, 16:31)
Pirma paziurejau foto ir tikrai galvojau, kad  nestuke.gif:, jau sveikint norejau  4u.gif Bet tikrai rezultatas matosi kitose nuotraukose  4u.gif

lotuliukas.gif o kiek kartu as savo uosviene esu apgavusi lotuliukas.gif beje manau cia jau genetika, nes nuo kokiu 16 metu mano toks pilvukas buvo. Ir mano mama toki turejo. Bet as ta genetika pakeisiu. Atsibodo aplinkiniu kalusimai apie nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 07, 15:08)
na kiekvieno žmogaus fizinis pasirengimas skirtingas.. labai smagu jei jūs turite stiprius pilvo raumenis, arba kitas variantas, kad ne iki galo teisingai ir ne maksimaliai stipriai darote pratimus..  smile.gif svarbu visada laikyti įtraukus pilvą darant, keltis maksimaliai į viršų ir į priekį/ ar į šoną, kvėpuoti taisyklingai na ir panašiai..  smile.gif ne visiems tai pavyksta  4u.gif kai kuriems reikia poros savaičių įsivažiuoti  4u.gif

Papildyta:
tik jau nejauskit sąžinės dėl sporto, kai sergat su temperatūra  blink.gif niekur jis nepabėgs! kai pasveiksit atsigriebsit  4u.gif

Ir pirmai ir antrai zinutei pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Gioia per kiek laiko pasiekei tokiu rezultatu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 07, 17:54)
Ir pirmai ir antrai zinutei pritariu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Gioia per kiek laiko pasiekei tokiu rezultatu ax.gif .

Nu negaliu tiksliai pasakyti, as vis karts nuo karto padarydavau tuos atsilenkimus, pasportuodavau, bet taip rimtai uzsiemiau vasario 14d. nes vyro sesuo pazadejo surasti mano svaojniu maudimuka(aisku isiunciau nuoroda), o vasaros cia karstos, daug laiko praleidziam prie vandens tai nenoriu atrodyti kaip drebutis. blush2.gif Siap as nesu stora, oj visai ne, tik kad jau visur dreba viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
As griztu po pravaikstu ir apsileidimu verysad.gif netik kad nesportavau kelias dienas, bet ir gyvenau ant cepelinu, keptu koldunu ir ai net baisu vardint ...cry.gif reikejo egzaminui ruostis, o vakar pratai jauciaus verysad.gif bet jau katik pasportavau, vakare tikiuosi antra priejima padaryt 4u.gif

Smagu kad musu daugeja gathering.gif man irgi skaudedavo kakla ir pecius kai neteisingai darydavau, bet kai gavau pamokele tai nuo tada liuks, o ir darant reikia galvot kad presas turi viska padaryt ir ji turi jaust mirksiukas.gif kas dar snd nesportavo tai gero sporto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 07, 20:16)
Nu negaliu tiksliai pasakyti, as vis karts nuo karto padarydavau tuos atsilenkimus, pasportuodavau, bet taip rimtai uzsiemiau vasario 14d. nes vyro sesuo pazadejo surasti mano svaojniu maudimuka(aisku isiunciau nuoroda), o vasaros cia karstos, daug laiko praleidziam prie vandens tai nenoriu atrodyti kaip drebutis.  blush2.gif Siap as nesu stora, oj visai ne, tik kad jau visur dreba viskas  lotuliukas.gif

Tai labai greit pasiekei neblogu rezultatu, cia butent su siais pratimais? O, kad tu nesi stora tai matosi ir is liniuotes, mano ir toks sudejimas, pavalgau daugiau ir viskas ant pilvo nuseda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 07, 19:55)
Tai labai greit pasiekei neblogu rezultatu, cia butent su siais pratimais? O, kad tu nesi stora tai matosi ir is liniuotes, mano ir toks sudejimas, pavalgau daugiau ir viskas ant pilvo nuseda  ax.gif

Ne ne vein su tais pratimukais, as tris kartus per sav. skirdavau valanda airobikai ir t.t. aisku namu saligomis, nes i sporto sale dabar neleidzia pinigine. Be to beveik nevazineju masina, o visur pestute arba su dviraciu.
Nu va pavalgai ir isiputi kaip erke, sakau kad taip viskas kur ant kokiu (.)(.) nusestu, o ne i pilva butu tiesiog fanatstiska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 07, 18:16)
Nu negaliu tiksliai pasakyti, as vis karts nuo karto padarydavau tuos atsilenkimus, pasportuodavau, bet taip rimtai uzsiemiau vasario 14d. nes vyro sesuo pazadejo surasti mano svaojniu maudimuka(aisku isiunciau nuoroda), o vasaros cia karstos, daug laiko praleidziam prie vandens tai nenoriu atrodyti kaip drebutis.  blush2.gif Siap as nesu stora, oj visai ne, tik kad jau visur dreba viskas  lotuliukas.gif

reikia kartais tuos raumenukus patreniruoti ir visi drebuciai pranyks biggrin.gif bet vistik ir svorio tuputi nori atsikratyti? 4u.gif

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 07, 18:37)
As griztu po pravaikstu ir apsileidimu verysad.gif  netik kad nesportavau kelias dienas, bet ir gyvenau ant cepelinu, keptu koldunu ir ai net baisu vardint ...cry.gif reikejo egzaminui ruostis, o vakar pratai jauciaus verysad.gif  bet jau katik pasportavau, vakare tikiuosi antra priejima padaryt 4u.gif 

Smagu kad musu daugeja gathering.gif  man irgi skaudedavo kakla ir pecius kai neteisingai darydavau, bet kai gavau pamokele tai nuo tada liuks, o ir darant reikia galvot kad presas turi viska padaryt ir ji turi jaust mirksiukas.gif  kas dar snd nesportavo tai gero sporto 4u.gif

console.gif na tikekimes, kad tie cepelinai daugiau nedris tau trukdyti, kad grazi pasitiktum vasara, nes kitaip geru rezultatu nebereikia tiketis verysad.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 03 07, 22:10)
Nu va pavalgai ir isiputi kaip erke, sakau kad taip viskas kur ant kokiu (.)(.) nusestu, o ne i pilva butu tiesiog fanatstiska  lotuliukas.gif

Tai jau taip, manau ir tokiu temu nebereiketu kurti biggrin.gif
Atsakyti