QUOTE(klaipediete @ 2012 03 05, 14:33)
dar labai gerai deginimui tokią tradiciją kasrytinę įsivest:
-atsikėlus pirmiausiai išgert šilto virinto vandens su pusės stiklinės citrinos sulčių;
-tuo metu užsipilti karštu vandeniu
smulkintų linų sėmenų valgomą šaukštą stiklinei. po 10min jie būna išbrinkę, tai viską išmaišom ir išgeriam. kaip tik būni jau apsirengęs, prasibudęs (duoda sotumo jausmą, beto Omega 3 ir Omega 6 ir daug kito gėrio )
-toliau pusryčiai - iki 12val valgom tik vaisius (vienos arba dviejų rūšių, daugiau nemaišyti geriau): apelsinai, greipfrutai, kiviai, 1-2 bananai.
12-13val pietaujam, 16val. užkandis, 18val. vakarienė, 20val. antra vakarienė (maža)
na čia šiaip, kad nuo pilvo lengviau "kristų"
Nu mergyt, kad man tokiu ritmu gyvent
As nespeju papusryciaut, dazniausiai tespeju kavos puodeli i save susiversti, pietums dazniausiai koks vaisius tik kliuna, kadangi buna dienu, kai pietums visai darbe laiko nelieka
Vakariene irgi nereguliariai
buna, kad pirma is darbo grizus tenka kazka pagaminti, o tik tada pavalgau, cia apie 19 val. O antros vakarienes paskutiniu metu vengiu kaip velnias kryziaus
Zinau, kad tokie dienotvarke tai su pavalgymais, tai be pavalgymu yra tikrai nesveika ir nepadeda svorio atsikratyti, bet ka jau padarysi
tik savaitgaliais kazkiek normalizuojasi mano valgymai
Bet as kitais budais stengiuosi save palepint. Nueinu i baseina, kadangi nuo namu tik 5 minutes, dar cia vat mano virsininkas organizavo sveikuoliu savaite, tai teko viena diena prie -18 upeje issimaudyti