Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Atsizymiu 4u.gif
Gaila, kad pradedama sportuoti saves nenumatavau, o ir svarstykliu neturiu doh.gif Bet jauciasi jauciasi rezultatas-kelnes laisveja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 04 kovo 2012 - 19:21
QUOTE(krista08 @ 2012 03 04, 20:14)
Atsizymiu  4u.gif
Gaila, kad pradedama sportuoti saves nenumatavau, o ir svarstykliu neturiu  doh.gif Bet jauciasi jauciasi rezultatas-kelnes laisveja  bigsmile.gif

Kai kurios is musu kelia nuotraukas cia.Po menesio ikelsim ir vel mirksiukas.gif .Ikelk ir tu,o po menesio galesi pamatyti ir palyginti ar matyti rezultatas,o ir mums idomu bus i tavo darbo rezultatus paziureti rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 04 kovo 2012 - 20:20
As ne del sporto anksti keliau blush2.gif
Darbe jau 7:15 buvau doh.gif O pratimus neseniai atlikau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 04, 21:48)
As ne del sporto anksti keliau blush2.gif
Darbe jau 7:15 buvau  doh.gif O pratimus neseniai atlikau 4u.gif

Supratau smile.gif .Darbas ir gi zmogu puosia mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos, sportininkes 4u.gif
Turiu klausima, o jus darot tik siuos pratimus presui, ar dar treniruojat ir kitas kuna dalis? Esu skaicius, kad darant pratimus vien tik presui rezultato gero nebus ir kad reikia treniruoti visa kuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuckudukas: 05 kovo 2012 - 08:32
QUOTE(kuckudukas @ 2012 03 05, 09:27)
Sveikos, sportininkes  4u.gif
Turiu klausima, o jus darot tik siuos pratimus presui, ar dar treniruojat ir kitas kuna dalis? Esu skaicius, kad darant pratimus vien tik presui rezultato gero nebus ir kad reikia treniruoti visa kuna.

As tai darau pratimus visoms kuno dalims, kadangi noriu ne tik pilvuka pagrazinti, bet ir siaip raumenis sustiprinti. Kitos mergaites tai pvz svorio nenori numesti, tai stengiasi daryti tik tam tikrai kuno daliai tinkamus pratimus. Taip ir sportuojam visos kas kuriai aktualu 4u.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif .
As pradejau nuo pilvo preso 8min..Bet kaip sakoma,tobulejimui nera ribu bigsmile.gif .Kuo toliau,vis ilendu i kitas temutes,ir susidomiu tos temos pratimukais bigsmile.gif .Tai nuo 8min.man jau gaunasi 35min biggrin.gif .Ir ne panasu kad 35min.apsistosiu.Nes nora dideli kolkas turiu sportuoti ax.gif .
p.s. giriuosi blush2.gif ,pradzia jau matyti,ant pilvo kai sededavau susidarydavo klostele ten kur bamba,ir bamba sulysdabo i ja blush2.gif .Jos jau neraaaa clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 05, 11:18)
Atsizymiu 4u.gif .
As pradejau nuo pilvo preso 8min..Bet kaip sakoma,tobulejimui nera ribu bigsmile.gif .Kuo toliau,vis ilendu i kitas temutes,ir susidomiu tos temos pratimukais bigsmile.gif .Tai nuo 8min.man jau gaunasi 35min biggrin.gif .Ir ne panasu kad 35min.apsistosiu.Nes nora dideli kolkas turiu sportuoti ax.gif .
p.s. giriuosi blush2.gif ,pradzia jau matyti,ant pilvo kai sededavau susidarydavo klostele ten kur bamba,ir bamba sulysdabo i ja blush2.gif .Jos jau neraaaa clap.gif  clap.gif  clap.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Retai parasau, buvau apsirgusi, tai nebesportavau verysad.gif Dabar vel reiks susiimti. Tiesa, gal kam aktualu. Man daktaras patare gerti zuvu taukus, sake pagreitina medziagu apykaita, greiciau pavyktu atsikratyti nereikalingu riebaliuku. Pradejau gerti ir pastebejau, kad tikrai pagreitejo medziagu apykaita, pilvas pradeda gurkti, valgyti praso doh.gif Bet uzgeriu vandens, nepuolu prie maisto kaip isbadejusi. Ir dar, vakar perskaiciau plesomame kalendoriuje, kad jei po pietu suvalgysim dvi skilteles greipfruto su skilteliu apvalkalu, sudegs beveik puse gautu kaloriju. Reiks pabandyti, gal greiciau atsikratysiu gelbejimosi rato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 05, 12:18)
p.s. giriuosi blush2.gif ,pradzia jau matyti,ant pilvo kai sededavau susidarydavo klostele ten kur bamba,ir bamba sulysdabo i ja blush2.gif .Jos jau neraaaa clap.gif  clap.gif  clap.gif

Kiek laiko darai pratimus? ax.gif Maista turbut irgi ziuri?
As atsisakiau visu miltiniu patiekalu, saldumynu, bulviu. O darant siuos pratimus pradejo skaudeti kakla, kazka neteisingai darau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 03 05, 12:21)
Sveikos
Retai parasau, buvau apsirgusi, tai nebesportavau verysad.gif Dabar vel reiks susiimti. Tiesa, gal kam aktualu. Man daktaras patare gerti zuvu taukus, sake pagreitina medziagu apykaita, greiciau pavyktu atsikratyti nereikalingu riebaliuku. Pradejau gerti ir pastebejau, kad tikrai pagreitejo medziagu apykaita, pilvas pradeda gurkti, valgyti praso doh.gif Bet uzgeriu vandens, nepuolu prie maisto kaip isbadejusi. Ir dar, vakar perskaiciau plesomame kalendoriuje, kad jei po pietu suvalgysim dvi skilteles greipfruto su skilteliu apvalkalu, sudegs beveik puse gautu kaloriju. Reiks pabandyti, gal greiciau atsikratysiu gelbejimosi rato biggrin.gif

Del greipfrukto tai tikrai jis degina gan sekmingai kalorijas, nu bet man kaip neskanu, o ypac su skuryte schmoll.gif
Atsakyti
atsižymiu smile.gif

aš tai irgi ne tik presą - pradžioj prasitampau visa, tada pratimai kojoms, užpakaliui, tada presas, tada rankoms, pečiams, krutinei, tada vėl pratampau visus raumenukus. Pratimų eiliškumą keičiu, kad neatsibostų ax.gif
O šiandien atidariau bėgiojimo sezoną bigsmile.gif prabėgau 20min, pradžioj po mažiau kol neatšils.. labai smagu! pagalvojau, kad reikia kažkokios kardio veiklos, kad raumenys, po "patalais" matytis pradėtų, nes atrodo, kad darau darau, o vis nesimato..

Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2012 03 05, 13:34)
Del greipfrukto tai tikrai jis degina gan sekmingai kalorijas, nu bet man kaip neskanu, o ypac su skuryte  schmoll.gif

raudoni greipfrutai pusryčiams - hmm labai skanu blush2.gif
Labai svarbu surasti skaniausią sau greipfruto pjaustymo būdą, pabandyk kaip nors kitaip papjaustyt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 05 kovo 2012 - 12:53