Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

aftersun tingėjimą įveikiau, jau "užsikabinusi" esu smile.gif man jau didelė pažanga yra tai, akd aš keliuosi 8h ir sportuoju, ir dar papusryčiauju...Sakau taip todėl, kad esu labai didelė miegale...bet kiek galima, vasarą guliu prie jūros ir žiūriu kokio panos figūringos, pilvukai plokšti...ir galvoju, kai aš tuo metu miegojau jos sportavo, tai atitinkamai ir atrodo...Šiandien ilsiuosi, nes sergu, labai skauda pilvą. Gal vėliau ir pasportuosiu, bet baigsis mm, tai tikrai vėl sportuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 03, 21:25)
aftersun tingėjimą įveikiau, jau "užsikabinusi" esu smile.gif man jau didelė pažanga yra tai, akd aš keliuosi 8h ir sportuoju, ir dar papusryčiauju...Sakau taip todėl, kad esu labai didelė miegale...bet kiek galima, vasarą guliu prie jūros ir žiūriu kokio panos figūringos, pilvukai plokšti...ir galvoju, kai aš tuo metu miegojau jos sportavo, tai atitinkamai ir atrodo...Šiandien ilsiuosi, nes sergu, labai skauda pilvą. Gal vėliau ir pasportuosiu, bet baigsis mm, tai tikrai vėl sportuosiu smile.gif

imk 4u.gif smagu,kad uzsikabinai, o dar smagiau, kad tas saves iveikimas, kitaip pavadinkim tinginio iveikimas, tave kaip zmogu grudina, stiprina ir tu supranti, kad tu esi savo kuno seimininke. Linkiu, kad tai nebutu vienkartinis uzsikabinimas tik iki sios vasaros cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aftersun: 03 kovo 2012 - 22:01
QUOTE(aftersun @ 2012 03 03, 23:00)
imk  4u.gif  smagu,kad uzsikabinai, o dar smagiau, kad tas saves iveikimas, kitaip pavadinkim tinginio iveikimas, tave kaip zmogu grudina, stiprina ir tu supranti, kad tu esi savo kuno seimininke. Linkiu, kad tai nebutu vienkartinis uzsikabinimas tik iki sios vasaros cool.gif

Manau kad nebus tiek vienkartinis užsispyrimas, kai matai rezultatus ir pati jaučiuos geriau tai ir noras toliau sportuot nedingsta smile.gif Visada blogai jaučiuos, jei pamatau kad kitos gali, sportuoja ir puikiai jaučias, tai kodėl aš negaliu taip atrodyt? smile.gif

Man jau didelis savęs įveikimas yra tai, kad atsikeliu anksčiau ir dar spėju papusryčiauti smile.gif Ko niekad nebūdavo, per kančias keldavausi anksti ryte.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 03, 22:25)

Ne tiek jau ir daug tu panu figuringu.Kai pasiziuri,eina jaunute grazute,bet kai akis nukrypsta link figuros,tai vaizdelis ne koks,ispampusi ispliurzusi schmoll.gif .Tai kad tavo figura tikra nepati blogiausi,o dar kai dabar nusprendei ja pakoreguoti,tai vasara busi kaip Gelbetoju serijalo mirksiukas.gif .Svarbu kad nepraeitu noras daryti pratimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 04, 00:09)
Ne tiek jau ir daug tu panu figuringu.Kai pasiziuri,eina jaunute grazute,bet kai akis nukrypsta link figuros,tai vaizdelis ne koks,ispampusi ispliurzusi schmoll.gif .Tai kad tavo figura tikra nepati blogiausi,o dar kai dabar nusprendei ja pakoreguoti,tai vasara busi kaip Gelbetoju serijalo mirksiukas.gif .Svarbu kad nepraeitu noras daryti pratimus smile.gif

Yra yra, vasarą moterų pliaže daug jaunų figuringų merginų merginų mačiau, aišku, kad ne visos smile.gif Šaip savo figūra esu patenkinta, jei pilvas būtų plokščias, ir kaikurios vietos pilnesnės, tai būtų super biggrin.gif Aš labai tikiuosi, kad tas noras nedings drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jo pas mane kai LT gyvenau buvo 2kaimynes vienai 16 kitai 20 metu baisios pliurzos negaledavau ziuret y tokias jaunas ir taip apsileidusias ir vis aikindavo,kad cia genai,kai uzsimindavau. Bet valge vien traskucius,picas,sumustinius ir is vien kazka burnoj turedavo,o kai apie sporta uzsimidavau tai juktis pradedavo,o man y jas juokas imdavo pasiziurejus. Db buvau gryzus tai jaunesne lyg susieme dietu biski laikosi...
O cia kaimyne aisku jau virs 60 metu stambi kai reikalas Masina visur taip stato,kad tik kuo maziau eit reiktu,gatava y vidu yvaziuot biggrin.gif O kai neuzvaziavo viena kart y kalna kur namas stovi,nes slidu buvo is vis kazkur dingo,gal pas drauge kokia,negi naudosi tiek energijos ir lipsi lotuliukas.gif
O man neiseina tik rytas sportuot,nes dirbu kartais ryte kartais po pietu tai prie grafiko taikausi mirksiukas.gif Sn po piet sportuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 04, 08:44)
Jo pas mane kai LT gyvenau buvo 2kaimynes vienai 16 kitai 20 metu baisios pliurzos negaledavau ziuret y tokias jaunas ir taip apsileidusias ir vis aikindavo,kad cia genai,kai uzsimindavau. Bet valge vien traskucius,picas,sumustinius ir is vien kazka burnoj turedavo,o kai apie sporta uzsimidavau tai juktis pradedavo,o man y jas juokas imdavo pasiziurejus. Db buvau gryzus tai jaunesne lyg susieme dietu biski laikosi...
O cia kaimyne aisku jau virs 60 metu stambi kai reikalas Masina visur taip stato,kad tik kuo maziau eit reiktu,gatava y vidu yvaziuot biggrin.gif  O kai neuzvaziavo viena kart y kalna kur namas stovi,nes slidu buvo is vis kazkur dingo,gal pas drauge kokia,negi naudosi tiek energijos ir lipsi  lotuliukas.gif
O man neiseina tik rytas sportuot,nes dirbu kartais ryte kartais po pietu tai prie grafiko taikausi mirksiukas.gif  Sn po piet sportuosiu 4u.gif

Ohoho kokia ankstyva.Net ir sekmadieni neleidi sau ilgiau pamiegoti.Saunuole thumbup.gif !
p.s.Atsizymiu,as jau ir po fitness4.gif
Atsakyti
aš irgi atsižymiu smile.gif
šiandien saulutę kai pamačiau už lango tai dvigubai motyvacijos atsirado!
O dabar - į Kaziuką! biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipediete: 04 kovo 2012 - 12:24
Smagu kad ir sekmadienis pilvukam ne iseigine drinks_cheers.gif as vakar vakare nepasportavau, prastai jauciaus verysad.gif tai db pasportavau ir mm atejo, tai vakare ir ryt jau iseiginiausiu blush2.gif o po to jau be jokiu pravaikstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 04, 12:24)
aš irgi atsižymiu  smile.gif 
šiandien saulutę kai pamačiau už lango tai dvigubai motyvacijos atsirado!
O dabar - į Kaziuką!  biggrin.gif

user posted image

bigsmile.gif kaip smagu toms, kurios gali po Kaziuko muge pasivaiksciot ir as noreciau ax.gif einu sportuot biggrin.gif

QUOTE(eglute320 @ 2012 03 04, 12:27)
Smagu kad ir sekmadienis pilvukam ne iseigine drinks_cheers.gif  as vakar vakare nepasportavau, prastai jauciaus  verysad.gif  tai db pasportavau ir mm atejo, tai vakare ir ryt jau iseiginiausiu blush2.gif o po to jau be jokiu pravaikstu 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Cia ne itema rolleyes.gif aftersun noriu pasmalsauti,o kodel tu nejai i Kaziuko muge blush2.gif As tai nuejau i Kalvariju turgu,bet siais metais jame Kaziuko nebeber verysad.gif
Atsakyti
Atsizymiu ir lekiu i dusa smile.gif
Atsakyti