Atsizymiu
Na va,pratimukai kuriuos nesiseke daryti,jau padarau.O ir raumenys nustojo skaudeti,na nebent dar jauciu kai darau manksta .
atsižymiu
As vakar nebepadariau uztat db padariau ir atsizymiu smagu kai jauti kad jau padarai kas anksciau sunku budavo
Labas visoms Noriu i jusu buri-priimsit ? Kazkaip praeita sekmadieni radau keturias nuorodas 8 minuciu sportui ir pradejau daryti kasdien pratimus Viskas kaip ir smagu, tik ranku pratimai man kazkodel absoliuciai per lengvi. Maciau, kad mergina daro be svoriu, tai neturedama ju prisipyliau i du 0,5 litro buteliukus vandens, bet ir jie man nemacyja. Siandien maximoj uzmaciau svarelius po 1 kg, leksiu nusipirkti Ir ka gi, atsizymiu uz visas dienas, o siandien sportuosiu valkarop, kai sutems-megstu, kai kambaryje tamsu, prasiveriu langa, kad vesu butu ir pirmyn
Artasaulyte Sveika prisijungusi prie musu burio
Artasaulyte smagu kad kuo daugiau norinciu vasara but dar grazesnes seip ta nuolatine manksta ziuriu ne tik pilvukui duoda naudos ir taip visas kunas pastipreja, jau nebe tokia patezus jauciuos stimulas nemest sporto
QUOTE(Artasaulyte @ 2012 03 03, 17:35)
Labas visoms Noriu i jusu buri-priimsit ? Kazkaip praeita sekmadieni radau keturias nuorodas 8 minuciu sportui ir pradejau daryti kasdien pratimus Viskas kaip ir smagu, tik ranku pratimai man kazkodel absoliuciai per lengvi. Maciau, kad mergina daro be svoriu, tai neturedama ju prisipyliau i du 0,5 litro buteliukus vandens, bet ir jie man nemacyja. Siandien maximoj uzmaciau svarelius po 1 kg, leksiu nusipirkti Ir ka gi, atsizymiu uz visas dienas, o siandien sportuosiu valkarop, kai sutems-megstu, kai kambaryje tamsu, prasiveriu langa, kad vesu butu ir pirmyn
Malonu kad musu sportuojanciu vis daugeja .Daugiau zmoniu daugiau ziniu O ir siaip idomu
Nu, ka, prisiduodu jau po sportu, be visu keturiu po 8 minutes pratimu rusiu, padariau dar dvi serijas rankoms is Tracy Anderson ( be svoreliu ir su jais)-nerealus pratimukai, tik jau papluset tikrai yra ka Tai vat, merginos-iki rytojaus Kaip sakoma sekmadieni reikia svest, tai ta proga pasistenkim kaip reikiant pasportuot
Šiandien be sporto, nes mm
Musu gretos pilneja Kaip fainai mergaites, kad cia musu vis daugiau darosi, turbut pavasaris tikrai ant nosies
Atsizymiu ir as
Atsizymiu ir as
Tikrai jauciasi,kad pavasaris arteja, o mes grazejam su lig kiekviena diena
na po truputi iveiksi tingejimo pasekmes ir vasara pilvas bus plokscias
kazkaip liudnai skamba, nu negi nera jokio stebuklingo vaisto ar proceduros? jei tikrai taip, tai tada gaila, kad tenka su jom susitaikyti
sveika prisijungus, kuo daugiau tuo smagiau kai kurios cia is musu ideda ir pilvuko foto, kaip atrodo pries sporta ir kaip po menesio atrodys
QUOTE(Muscade @ 2012 03 02, 20:02)
Pažiūrėsim, kaip ta baika po mėnesio atrodys
aftersun, kai atsisėdžiu tai nelabai dailiai jau atrodo, ir šiaip kai pati tokia kūda tai ir pilvas plokščias turėtu būti....Mane sugadino operacija, po jos žiauriai žiauriai aptingau
aftersun, kai atsisėdžiu tai nelabai dailiai jau atrodo, ir šiaip kai pati tokia kūda tai ir pilvas plokščias turėtu būti....Mane sugadino operacija, po jos žiauriai žiauriai aptingau
na po truputi iveiksi tingejimo pasekmes ir vasara pilvas bus plokscias
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 02, 23:37)
Kremus ir t.t.jau isbandziau kiek ymanoma,vien aferistai. Ir pries nestuma ko tik nedariau vistiek atsirado. Lazeris gali padet tik atsiradus joms kai jos dar ryskios,bet tada pinigu neturejau,o db jau pervelu
kazkaip liudnai skamba, nu negi nera jokio stebuklingo vaisto ar proceduros? jei tikrai taip, tai tada gaila, kad tenka su jom susitaikyti
QUOTE(Artasaulyte @ 2012 03 03, 16:35)
Labas visoms Noriu i jusu buri-priimsit ? Kazkaip praeita sekmadieni radau keturias nuorodas 8 minuciu sportui ir pradejau daryti kasdien pratimus
sveika prisijungus, kuo daugiau tuo smagiau kai kurios cia is musu ideda ir pilvuko foto, kaip atrodo pries sporta ir kaip po menesio atrodys