As atsizymiu uz vakar, pries tai dvi dienas nesportavau snd tikiuosi neapsileist irgi lauksim idejusiu nuotraukytes pokyciu o del maudymuku, tai siemet kad butu didesnis tikslas sportuot pries vasara, nusipirkau nauja, tai dar didesnis noras graziai atrodyt ir laukt vasaros:lotuliukas:
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 02, 10:25)
Gi normalus tas pilvas. O as ir del striju baaaaaaaisiai kompleksuoju,nors turiu jas nuo paauglystes,o po nestumo dar daugiau atsirado. Nzn kas pasidare gal amzius toks gal ka ir baisiai stresuoju del isvaizdos
Manau kad tikrai amzius nekaltas del striju.Man strijos atsirado po pirmo gimdymo.Po antro ir trecio gimdymo ju visai nepadaugejo.O net emiau ir dabar apsiziurejau perskaiciusi tavo zinute,jos labai nezymiai matyti.Seniau man atrodo kad tikrai buvo ryskesnes.Manau cia priklauso nuo odos tipo.
QUOTE(rittusia @ 2012 03 02, 12:35)
Manau kad tikrai amzius nekaltas del striju.Man strijos atsirado po pirmo gimdymo.Po antro ir trecio gimdymo ju visai nepadaugejo.O net emiau ir dabar apsiziurejau perskaiciusi tavo zinute,jos labai nezymiai matyti.Seniau man atrodo kad tikrai buvo ryskesnes.Manau cia priklauso nuo odos tipo.
Strijos atsiranda del svorio pokyciu ir odos ypatumai labai tai lemia. Pvz mano mama 3 vaikus pagimde, bet pas ja nei striju nei celiulito, nors tikrai metuose moteriske, o mano pasirodo visai kitokia oda, gimdziau viena karta, o strijos visus klubus "isarde". Dar pas kitas mergaites strijos labiau ant pilvo atsiranda. Man po 12 metu gimdymo irgi strijos gal siek tiek pabluko, vasara kai saulutej pabunu tai visai gerai, o ziema siaubeli siaubeli
Atsizymiu
As db y soleriuma vaikstau,tai strijos ne tokios ryskios. Man ir ant pilvo ir ant krutines yra
As db y soleriuma vaikstau,tai strijos ne tokios ryskios. Man ir ant pilvo ir ant krutines yra
atsižymiu
su soliariumais atsargiai, oda labai sensta, ir turiu omeny Labai! mano draugei 27, mėgsta soliariumus, oda baisu žiūrėti, dabar atsibudo po 5 metų vaikščiojimo
geriau jau kremai su savaiminio įdegio dalelėm, natūraliai atrodo ir nekenkia taip
su soliariumais atsargiai, oda labai sensta, ir turiu omeny Labai! mano draugei 27, mėgsta soliariumus, oda baisu žiūrėti, dabar atsibudo po 5 metų vaikščiojimo
geriau jau kremai su savaiminio įdegio dalelėm, natūraliai atrodo ir nekenkia taip
QUOTE(klaipediete @ 2012 03 02, 16:15)
atsižymiu
Negaliu nepritarti Pati nevaikstau ir kitoms nerekomenduoju Gal dabar ir grazios sau atrodot pasisoliariumine, bet ateity baisus rezultatai gali laukti
Jezau moterys neesu gi solerumo verge as. Bet kartais nueinu,pas mus net rekomenduoja kadangi saule apie 6men pas mus nepatenka,cia kaip sviesos terapija Po vestuviu nebeeisiu
Atsizymiu
na pakankamai dailus pilvukas, idomu koks bus po menesio
saunu,kad supykai ant saves ir saziningai darai pratimus
O nieko neimanoma padaryti, kad dingtu tos strijos? as jei taip jau stresuociau, tai kazka daryciau, nes is streso nieko gero
nu tik jau neapsileisk
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 17:27)
o čia mano pilvūzas:
na pakankamai dailus pilvukas, idomu koks bus po menesio
saunu,kad supykai ant saves ir saziningai darai pratimus
QUOTE(burbulai2 @ 2012 03 02, 09:25)
Gi normalus tas pilvas. O as ir del striju baaaaaaaisiai kompleksuoju,nors turiu jas nuo paauglystes,o po nestumo dar daugiau atsirado. Nzn kas pasidare gal amzius toks gal ka ir baisiai stresuoju del isvaizdos
O nieko neimanoma padaryti, kad dingtu tos strijos? as jei taip jau stresuociau, tai kazka daryciau, nes is streso nieko gero
QUOTE(eglute320 @ 2012 03 02, 10:08)
As atsizymiu uz vakar, pries tai dvi dienas nesportavau snd tikiuosi neapsileist irgi lauksim idejusiu nuotraukytes pokyciu o del maudymuku, tai siemet kad butu didesnis tikslas sportuot pries vasara, nusipirkau nauja, tai dar didesnis noras graziai atrodyt ir laukt vasaros:lotuliukas:
nu tik jau neapsileisk
QUOTE(rittusia @ 2012 03 02, 01:49)
Toks pilvukas tai baika . Kad man toki! Tai ir rezultatu greiciau galima pasiekti Tai mes su tavim panasiai pradejom pilvo preso pratimukus. Bus su kuom parunktiniauti !
Pažiūrėsim, kaip ta baika po mėnesio atrodys
aftersun, kai atsisėdžiu tai nelabai dailiai jau atrodo, ir šiaip kai pati tokia kūda tai ir pilvas plokščias turėtu būti....Mane sugadino operacija, po jos žiauriai žiauriai aptingau
QUOTE(Muscade @ 2012 03 02, 21:02)
Pažiūrėsim, kaip ta baika po mėnesio atrodys
aftersun, kai atsisėdžiu tai nelabai dailiai jau atrodo, ir šiaip kai pati tokia kūda tai ir pilvas plokščias turėtu būti....Mane sugadino operacija, po jos žiauriai žiauriai aptingau
Nieko,viskas bus gerai ,tik reikia tiketi,ir tureti kantrybes .
Kremus ir t.t.jau isbandziau kiek ymanoma,vien aferistai. Ir pries nestuma ko tik nedariau vistiek atsirado. Lazeris gali padet tik atsiradus joms kai jos dar ryskios,bet tada pinigu neturejau,o db jau pervelu