Pas mane ir niekaip nejunge supermamos
Atsizymiu ir as
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 18:27)
Kiek savaiciu,menesiu Jus jau sportuojate
Atsizymiu
Graziai atrodo,bet kaip jei kelnes auksciau butu? Nes nuogas visad graziau atrodo
Graziai atrodo,bet kaip jei kelnes auksciau butu? Nes nuogas visad graziau atrodo
QUOTE(rittusia @ 2012 03 01, 21:34)
Kiek savaiciu,menesiu Jus jau sportuojate
Parašau į mane tu Sportuoju savaitę laiko
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 22:25)
Dar labai neilgai sportuojate, tikrai pasieksit rezultatu, kad tik uzsispyrimo ir valios uztektu
Atsizymiu ir as
Siandien visa diena SM neveike Ir dabar dar ne viskas ok
QUOTE(krista08 @ 2012 03 01, 22:39)
Dar labai neilgai sportuojate, tikrai pasieksit rezultatu, kad tik uzsispyrimo ir valios uztektu
Atsizymiu ir as
Atsizymiu ir as
Prašau visos į mane tu
Na man noro kolkas labai yra, nes vaizdas vedrodyje manes netenkina...baisiai kompleksuoju
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 22:43)
Prašau visos į mane tu
Na man noro kolkas labai yra, nes vaizdas vedrodyje manes netenkina...baisiai kompleksuoju
Nu zinok ir man tas pats, pradejau labai kompleksuoti del svorio ir isvaizdos, vasara net su maudymuku nejaukiai jauciuosi. Su strijom dar galiu susitaikyti, nes cia tik gal kokia operacija padetu, nes gimdziau labai jauna ir mazai info apie tai turejau, tai jau yra kaip yra. Bet kas del pilvuko, tai cia tik uzsispyrimo reikia
QUOTE(krista08 @ 2012 03 01, 22:47)
Nu zinok ir man tas pats, pradejau labai kompleksuoti del svorio ir isvaizdos, vasara net su maudymuku nejaukiai jauciuosi. Su strijom dar galiu susitaikyti, nes cia tik gal kokia operacija padetu, nes gimdziau labai jauna ir mazai info apie tai turejau, tai jau yra kaip yra. Bet kas del pilvuko, tai cia tik uzsispyrimo reikia
Taip, reikia daug valio ir kantrybės, dabar esu supykus ant savęs, tai manau rezultatu būsiu patenkinta, įdomu bus pasižiūrėti po mėnėsio
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 22:25)
Toks pilvukas tai baika . Kad man toki! Tai ir rezultatu greiciau galima pasiekti Tai mes su tavim panasiai pradejom pilvo preso pratimukus. Bus su kuom parunktiniauti !
Gi normalus tas pilvas. O as ir del striju baaaaaaaisiai kompleksuoju,nors turiu jas nuo paauglystes,o po nestumo dar daugiau atsirado. Nzn kas pasidare gal amzius toks gal ka ir baisiai stresuoju del isvaizdos