Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Pas mane ir niekaip nejunge supermamos g.gif
Atsizymiu ir as 4u.gif
Atsakyti
Šiandien jau po sporto, vakare vėl darysiu ax.gif
o čia mano pilvūzas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 18:27)
Šiandien jau po sporto, vakare vėl darysiu  ax.gif
o čia mano pilvūzas:
user posted image

Kiek savaiciu,menesiu Jus jau sportuojate ax.gif
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Graziai atrodo,bet kaip jei kelnes auksciau butu? Nes nuogas visad graziau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 03 01, 21:34)
Kiek savaiciu,menesiu Jus jau sportuojate ax.gif

Parašau į mane tu mirksiukas.gif Sportuoju savaitę laiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 22:25)
Parašau į mane tu  mirksiukas.gif  Sportuoju savaitę laiko rolleyes.gif

4u.gif Dar labai neilgai sportuojate, tikrai pasieksit rezultatu, kad tik uzsispyrimo ir valios uztektu 4u.gif
Atsizymiu ir as ax.gif
Siandien visa diena SM neveike blink.gif Ir dabar dar ne viskas ok doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 01, 22:39)
4u.gif Dar labai neilgai sportuojate, tikrai pasieksit rezultatu, kad tik uzsispyrimo ir valios uztektu  4u.gif
Atsizymiu ir as  ax.gif
Siandien visa diena SM neveike  blink.gif Ir dabar dar ne viskas ok  doh.gif

Prašau visos į mane tu ax.gif
Na man noro kolkas labai yra, nes vaizdas vedrodyje manes netenkina...baisiai kompleksuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 22:43)
Prašau visos į mane tu  ax.gif
Na man noro kolkas labai yra, nes vaizdas vedrodyje manes netenkina...baisiai kompleksuoju  doh.gif

Nu zinok ir man tas pats, pradejau labai kompleksuoti del svorio ir isvaizdos, vasara net su maudymuku nejaukiai jauciuosi. Su strijom dar galiu susitaikyti, nes cia tik gal kokia operacija padetu, nes gimdziau labai jauna ir mazai info apie tai turejau, tai jau yra kaip yra. Bet kas del pilvuko, tai cia tik uzsispyrimo reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 03 01, 22:47)
Nu zinok ir man tas pats, pradejau labai kompleksuoti del svorio ir isvaizdos, vasara net su maudymuku nejaukiai jauciuosi. Su strijom dar galiu susitaikyti, nes cia tik gal kokia operacija padetu, nes gimdziau labai jauna ir mazai info apie tai turejau, tai jau yra kaip yra. Bet kas del pilvuko, tai cia tik uzsispyrimo reikia  4u.gif

Taip, reikia daug valio ir kantrybės, dabar esu supykus ant savęs, tai manau rezultatu būsiu patenkinta, įdomu bus pasižiūrėti po mėnėsio cool.gif
Atsakyti
kasdien 15 minučių rytinės mankštelės ir, žinoce, pilvukas plokštutėlis!
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 03 01, 22:25)
Parašau į mane tu  mirksiukas.gif  Sportuoju savaitę laiko rolleyes.gif

Toks pilvukas tai baika mirksiukas.gif . Kad man toki! Tai ir rezultatu greiciau galima pasiekti rolleyes.gif Tai mes su tavim panasiai pradejom pilvo preso pratimukus. Bus su kuom parunktiniauti biggrin.gif !
Atsakyti
Gi normalus tas pilvas. O as ir del striju baaaaaaaisiai kompleksuoju,nors turiu jas nuo paauglystes,o po nestumo dar daugiau atsirado. Nzn kas pasidare gal amzius toks gal ka ir baisiai stresuoju del isvaizdos blush2.gif
Atsakyti