Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 28, 08:43)
Nu tas pilvas visai nieko smile.gif

Baikit jau baikit guosti mane irnesakyk.gif .Ten kur is sono daryta nuotauka,puse bedos,bett jau is priekio,tai kai pamaciau nuotraukoje tai mega_shok.gif. atrodo pasiziurejus i veidrodi,visai ne toks kaip nuotraukoje blush2.gif . Gerai kad nufotkinau, dazniau reiks pasiuziureti i nuotrauka,tai ir noras nepraeis sportuoti biggrin.gif .Is vis reiktu isireminti ir pakabinti matomiausioje vietoje. biggrin.gif O presiukas jau po antro karto jauciasi normaliai.Sonkauliu srityje paskauda.Sandien jau sunkiau sekesi atlikti pratimukus. Idomu ilgai tas skausmas laikysis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 27, 23:44)
Na va lyg ir gavosi ikelti mano grozi biggrin.gif .Po menesio palyginimui ikelsiu vel ax.gif
My Webpage

My Webpage

lauksim rezultato po menesio thumbup.gif
dar dienele kita ir nebeskaudes biggrin.gif
Atsakyti
Taip nuo dusios darant tai man 3 dienas skaudejo smile.gif po to kai pasidare mazoka tai dar kojytem ir uzpakaliukui dadejau, tai vel 3dienas nepaejau kaip zmogus doh.gif
Atsakyti
Kaip suprantu sis 8 mn.filmukas skirtas daryti viena karta i diena manksta.O kiek kartu i diena darote Jus ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 28, 13:10)
Kaip suprantu sis 8 mn.filmukas skirtas daryti viena karta i diena manksta.O kiek kartu i diena darote Jus  ax.gif ?

as darau viena karta dienoje manksta, bet ne tik siuos pratimukus, pradedu nuo lengvo apsilimo, tada pratimai apatinei kuno daliai, klubams ir uzpakaliukui, tada 8 min pilvo presui. viso gaunasi apie 30 min sporto kas dien + kuno pilingas kavos tirsiais, kontrastinis salto-karsto vandens dusas, masazas su stangrinanciu kremu ir masazuokliu odai stangrinti + daug vandens geriu + beveik nevalgau saldumynu ir kaloringo maisto. apimtys sumazejo, ypac klubu, tai esu labai patenkinta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 28, 15:10)
as darau viena karta dienoje manksta, bet ne tik siuos pratimukus, pradedu nuo lengvo apsilimo, tada pratimai apatinei kuno daliai, klubams ir uzpakaliukui, tada 8 min pilvo presui. viso gaunasi apie 30 min sporto kas dien + kuno pilingas kavos tirsiais, kontrastinis salto-karsto vandens dusas, masazas su stangrinanciu kremu ir masazuokliu odai stangrinti + daug vandens geriu + beveik nevalgau saldumynu ir kaloringo maisto. apimtys sumazejo, ypac klubu, tai esu labai patenkinta  cool.gif

Man kolkas niekaip neisigaus atlikti tiek proceduru kiek Jus atlieate ir darote.Is pas kos sekioja ne ka blogesnis treniruoklis biggrin.gif .Tai kolkas dziaugiuosi kad gaunasi nors 8 min.mankstele padaryti.O Jus saunuole drinks_cheers.gif ,kad savimi taip rupinates.Kas daugiau ir geriau myles,jeigu ne pats save wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 28, 16:06)
Man kolkas niekaip neisigaus atlikti tiek proceduru kiek Jus atlieate ir darote.Is pas kos sekioja ne ka blogesnis treniruoklis biggrin.gif .Tai kolkas dziaugiuosi kad gaunasi nors 8 min.mankstele padaryti.O Jus saunuole drinks_cheers.gif ,kad savimi taip rupinates.Kas daugiau ir geriau myles,jeigu ne pats save wub.gif .

ciut vyresne mano pupa irgi man padeda, bet kol dusinuosi, jai pripilu bliudeli zaist su vandeniu, kai sportuoju, ji padeda man , ypac kai 8 min darau ir pagalve pakisa po galva, ir apklot bando ir is kamuoliuko apsvaido lotuliukas.gif
uz 3 savaiciu skrendu i egipta, tai yra tikslas graziai su maudymuku atrodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aftersun @ 2012 02 28, 18:50)
ciut vyresne mano pupa irgi man padeda, bet kol dusinuosi, jai pripilu bliudeli zaist su vandeniu, kai sportuoju, ji padeda man , ypac kai 8 min darau ir pagalve pakisa po galva, ir apklot bando ir is kamuoliuko apsvaido  lotuliukas.gif
uz 3 savaiciu skrendu i egipta, tai yra tikslas graziai su maudymuku atrodyt  ax.gif

Nebeturiu tokios bedos kaip jus cia mergaites schmoll.gif Mes su 12-meciu sunum tai vienas vienam kambary, kitas kitam sportuojam lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Atsizymiu.As kas dien apie 2 val sportuoju ir stengiuos valgyt daug darzoviu ir gert daug. Musu tradicinius patiekalus retai valgau smile.gif O maziukas su manim kartu labai sportuot megsta. Bet didziaja daly sportuoju salej kur galiu but netrugdoma tongue.gif
Atsakyti
Manau maniske ir greit isitrauks i sporta prisiziurejusi kaip as sportuoju. Juk tie maziai kaip bezdzioniukai,megsta viska atkartoti.Tada gal ir bus lengviau,o dabar dar kolkas reik lakstyti paskui ja kad kur neilystu,nenusiridentu kur uzsirioglinusi biggrin.gif . Bet cia viskas laikina rolleyes.gif . O jau tada, ir as sau galesiu skyrti daugiau demesio rolleyes.gif .
Atsakyti
Atsizymiu 4u.gif
Atsakyti
Dar pratimukai,tai manau galima butu dadeti,arba jeigu kazkokie nesigauna tai siuos iterpti,vietoj nesigaunaciu ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=S7AH-xetUjw
Atsakyti