QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 26, 23:23)
Tame ir yra esme,kad sporte as nepradedanti,cia jis jau daug daug grazesnis. Treniruociu salej praleidziu 4-5d.savaitej ir lanka suku. Db tik tas 8min pradejau daryti. Nezinau ko reikia,kad to pilvo atsikratyti. Jau apie riebalu nusiurbima pradejau galvot...
As daug daug metu sportavau, kojos buvo dailios viskas buvo ciki, bet pilvas mano buvo kaip nescios, ir dabar toks, jei noriu galiu bet ka apgauti, kaip kokiam 5 men. tai vis itraukiu ir vaikstau. Nors pilvo raumenukai jau nuo virsaus pradeda rysket, bet va pilvas ir yra. Apsilankiau pas gyd. ir pakalusiau, mano beda dabar yra kita, sake sportuok nesportavusi, nes man po antrojo gimdymo tiek isitampe oda,kad ji ir karo. Turiu tiek odos kad baisu. Kai pilvuka atpalaiduoju tai ji isitempia siek tiek, bet va sake tik peilis man pades. Bet as vis dar tikiu kad turesiu grazu pilvuka ir be operacijos. Viltis durniu motina
As ir imesiu savo pilvuka.Kai yra ramybes busenoje ir kaip atrodo kai itraukusi vaikstau. Tada po men vel. imesiu palyginimui.