Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikutes.As negaliu sportuoti siom dienom, apturejom sveciu, tik kad sveciai susirgo ir laukia pasveikimo iki kol gris namo, tai man kazkaip geda pries juos cia pratimais uzsiiminet, bet treciadieni jau kibsiu i darba.
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 26, 23:23)
Tame ir yra esme,kad sporte as nepradedanti,cia jis jau daug daug grazesnis. Treniruociu salej praleidziu 4-5d.savaitej ir lanka suku. Db tik tas 8min pradejau daryti. Nezinau ko reikia,kad to pilvo atsikratyti. Jau apie riebalu nusiurbima pradejau galvot...

As daug daug metu sportavau, kojos buvo dailios viskas buvo ciki, bet pilvas mano buvo kaip nescios, ir dabar toks, jei noriu galiu bet ka apgauti, kaip kokiam 5 men. tai vis itraukiu ir vaikstau. Nors pilvo raumenukai jau nuo virsaus pradeda rysket, bet va pilvas ir yra. Apsilankiau pas gyd. ir pakalusiau, mano beda dabar yra kita, sake sportuok nesportavusi, nes man po antrojo gimdymo tiek isitampe oda,kad ji ir karo. Turiu tiek odos kad baisu. Kai pilvuka atpalaiduoju tai ji isitempia siek tiek, bet va sake tik peilis man pades. Bet as vis dar tikiu kad turesiu grazu pilvuka ir be operacijos. Viltis durniu motina lotuliukas.gif
As ir imesiu savo pilvuka.Kai yra ramybes busenoje ir kaip atrodo kai itraukusi vaikstau. mirksiukas.gif Tada po men vel. imesiu palyginimui. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 02 27, 17:10)
bet juk kugelis tai vienas iš didžiausių draugų su riebaliukais ant pilvo  blink.gif jūs tiek daug sportuojat, jei vietoj kugelio suvalgytumėt vištos krūtinėlę su troškintom/ ar šviežiom daržovėm ar virtą žuvį, kad ir didžiausią, tai rezultatai būtų  thumbup.gif jei labai norisi bulvių ir gražaus pilvo tai jas virtas galima valgyt (2-3 bulves), irgi su troškintom daržovėm kokiom.  ax.gif jei jums pavyksta ir su kugeliais mažint apimtis, tai jūs iš tų laimingųjų ir aš jums pavydžiu  smile.gif  man iškart plius 1kg po "lietuviškų bulvinių patiekalų jei dar su grietine ar spirgučiais tai doh.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif
Labai retai leidziu sau toki malonuma,bet nenoriu visko atsisakyti,ryt pasportuosiu daugiau,kai ryte dirbu lengviau.O siaip riboju maista. Bet svoris mano nekrenta tik formos keiciasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 27, 18:59)
Prajuokinot lotuliukas.gif
Labai retai leidziu sau toki malonuma
o aš su pavydu jau galvojau, kad jūs iš tų laimingųjų, kurios McDonaldą ar lietuviškus patiekalus kirsdamos kasdien nepriauga svorio biggrin.gif kartais reikia pasilepinti, kitaip stogas gali nuvažiuoti vien sveikai maitinantis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2012 02 27, 19:16)
o aš su pavydu jau galvojau, kad jūs iš tų laimingųjų, kurios McDonaldą ar lietuviškus patiekalus kirsdamos kasdien nepriauga svorio  biggrin.gif kartais reikia pasilepinti, kitaip stogas gali nuvažiuoti vien sveikai maitinantis  blush2.gif

Ir as pavydziu toms, kurios gali bet ka ir bet kada valgyti ir nepriauga nei gramelio schmoll.gif O as jeigu tik leidziu sau pasmaguriaut, tai ziurek jau ir nuseda ant klubu ir pilvo. Dar kovoju su valgymu 10 val. vakaro doh.gif Mergaites, kaip jus kovojat su tuo alkio jausmu? verysad.gif
Atsakyti
atsizymiu 4u.gif as pasikartosiu dar karta kad oda susitrauktu tai dariau karsto-salto vandens proceduras kas dien! tada masazuodavau masazuokliu su stangrinamaisiais kremais smile.gif ir zinoma jokiu saldumynu daug daug vandens, vaisiu darzoviu smile.gif
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 26, 22:38)
As atsizymiu  4u.gif
Mano pilvas

tikrai nebuvo tokiu minciu, kad negrazus pilvukas, tiesa iki idealaus dar siek tiek truksta, bet as manau, kad reta gimdziusi moteris gali pasigirti ir tokiu pilvuku 4u.gif lauksim rezultato po menesio mirksiukas.gif

QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 27, 09:31)
Man pries vestuves db kazkas uzejo,taip nestresavau anksciau. Leksim gal y kokia povestuvinia kelione,o papludymy gi noris graziai atrodyt  blush2.gif

wub.gif kaip fainai, o kada vestuves ?

QUOTE(rittusia @ 2012 02 27, 11:57)
Kazkodel nesigauna ikelti raso kad irsytas failu limitas, kaibandau is kompo kelti. Kaip reikia daryt? smile.gif

o per www.part.lt bandei?
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2012 02 27, 17:48)

As daug daug metu sportavau, kojos buvo dailios viskas buvo ciki, bet pilvas mano buvo kaip nescios, ir dabar toks, jei noriu galiu bet ka apgauti, kaip kokiam 5 men. tai vis itraukiu ir vaikstau. Nors pilvo raumenukai jau nuo virsaus pradeda rysket, bet va pilvas ir yra. Apsilankiau pas gyd. ir pakalusiau, mano beda dabar yra kita, sake sportuok nesportavusi, nes man po antrojo gimdymo tiek isitampe oda,kad ji ir karo. Turiu tiek odos kad baisu. Kai pilvuka atpalaiduoju tai ji isitempia siek tiek, bet va sake tik peilis man pades. Bet as vis dar tikiu kad turesiu grazu pilvuka ir be operacijos. Viltis durniu motina  lotuliukas.gif
As ir imesiu savo pilvuka.Kai yra ramybes busenoje ir kaip atrodo kai itraukusi vaikstau.  mirksiukas.gif Tada po men vel. imesiu palyginimui. blush2.gif

Tai jauciu pas mane tas pats varijantas unsure.gif .Bet tiek to,vistiek darysiu siuos pratimukus rolleyes.gif .O gal mirksiukas.gif ? O ir savijauta o manksteles visai kitokia bigsmile.gif .
Papildyta:
QUOTE(aftersun @ 2012 02 27, 20:00)
o per www.part.lt bandei?

Nebandziau,reiks pabandyti.Pati nemoku blush2.gif ,tai kai dukra ateis,ga jai gausis smile.gif .
Atsakyti
Na as irgi atsizymiu 4u.gif diena tik 8min, o db nuo dusios manksta visa thumbup.gif puikiai jauciuos taip net atsigavus, o tai visa diena beveik fotelyje prasedeta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2012 02 27, 20:49)
Na as irgi atsizymiu 4u.gif  diena tik 8min, o db nuo dusios manksta visa thumbup.gif  puikiai jauciuos taip net atsigavus, o tai visa diena beveik fotelyje prasedeta verysad.gif

va tas man ir patinka, kad pries manksta tokia aptingusi jauiuosi, o po jos, pilna jegu ir energijos thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va lyg ir gavosi ikelti mano grozi biggrin.gif .Po menesio palyginimui ikelsiu vel ax.gif
My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 27 vasario 2012 - 23:49
Nu tas pilvas visai nieko smile.gif
Atsakyti
Šiandien jau po sporto bigsmile.gif
Atsakyti