Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 26, 23:38)
As atsizymiu  4u.gif
Mano pilvas
user posted image
Ir patikekit jei kas galvojat,kad jis ziaurus vadinasi nezinot ka reiskia ziauru,tik dideliu pastangu deka man pavyko jy toky isgauti. Gaila tik striju jau niekur nedesi  doh.gif

Na man atrodo,mes cia visos pradedancios, su panasiais mastau.gif Linkiu pasiekti norimo rezultato 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Retai berasau,bet pratimus stengiuosi daryti kiekviena diena.Siandien dar pradejau workout.MB surado ir nemokamai atsiunte i telefona.Ka tik baigiau,sedziu liezuvi iskisusi,nusikaliau.Bet pilvas nekrenta,per daug valgau,medziagu apykaita suletejo,niekaip neprisiverciu maziau valgyti.Svoris mano normalus-51 kg,bet pilvas po gimdymo liko kaip sestame nestumo menesyje.sad.gif
Geda ir foto ikelti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 26 vasario 2012 - 23:02
QUOTE(Neringiux @ 2012 02 27, 00:01)
Sveikos
Retai berasau,bet pratimus stengiuosi daryti kiekviena diena.Siandien dar pradejau workout.MB surado ir nemokamai atsiunte i telefona.Ka tik baigiau,sedziu liezuvi iskisusi,nusikaliau.Bet pilvas nekrenta,per daug valgau,medziagu apykaita suletejo,niekaip neprisiverciu maziau valgyti.Svoris mano normalus-51 kg,bet pilvas po gimdymo liko kaip sestame nestumo menesyje.sad.gif
Geda ir foto ikelti...

Pas mane panasi situacija.Pagal mano ugi svoris normalus.Atrodo kaip ir viskas puiku,kol nepasiziuri i pilva.Nors imk ir nukirpk ta riebala g.gif Bet siaip pas mane visados pilvas budavo blush2.gif ,ir nesuprantu kodel.Gal cia paveldyma g.gif .Nors pas dukras pilvukai tiesut tiesuteliai. Grazu paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 26, 23:49)
Na man atrodo,mes cia visos pradedancios, su panasiais mastau.gif Linkiu pasiekti norimo rezultato 4u.gif

Tame ir yra esme,kad sporte as nepradedanti,cia jis jau daug daug grazesnis. Treniruociu salej praleidziu 4-5d.savaitej ir lanka suku. Db tik tas 8min pradejau daryti. Nezinau ko reikia,kad to pilvo atsikratyti. Jau apie riebalu nusiurbima pradejau galvot...
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 26, 23:38)
As atsizymiu  4u.gif
Mano pilvas
user posted image
Ir patikekit jei kas galvojat,kad jis ziaurus vadinasi nezinot ka reiskia ziauru,tik dideliu pastangu deka man pavyko jy toky isgauti. Gaila tik striju jau niekur nedesi  doh.gif

labai sportiškas pilvas, ir atrodo stangrus svarbiausia, pastangos tikrai matosi thumbup.gif thumbup.gif o strijos tai, na niekur nuo jų nepabėgsi jei jau nutinka tai nutinka, visi supranta man atrodo, kad taip būna ir tiek.. taip ir toliau sportuokit!
Atsakyti
Aciu uz gera zody ax.gif
Sportuot tai sportuosiu,nes cia gyvenimo budas. Po darbo automatiskai suku ne namo,o y sale 4u.gif
Atsakyti
aš jau po sporto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 02 27, 00:23)
Tame ir yra esme,kad sporte as nepradedanti,cia jis jau daug daug grazesnis. Treniruociu salej praleidziu 4-5d.savaitej ir lanka suku. Db tik tas 8min pradejau daryti. Nezinau ko reikia,kad to pilvo atsikratyti. Jau apie riebalu nusiurbima pradejau galvot...

As nuo pat vaikystes sportavau,bet pilva ir turiu nuo vaikystes laiku g.gif .Uztat ir jau pradejau galvoti,gal cia paveldima mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 26, 23:16)
Pas mane panasi situacija.Pagal mano ugi svoris normalus.Atrodo kaip ir viskas puiku,kol nepasiziuri i pilva.Nors imk ir nukirpk ta riebala g.gif Bet siaip pas mane visados pilvas budavo blush2.gif ,ir nesuprantu kodel.Gal cia paveldyma g.gif .Nors pas dukras pilvukai tiesut tiesuteliai. Grazu paziureti  rolleyes.gif

As anksciau neturejau pilvo, visuomet buvo plokscias, bet po gimdymo pradejau valgyti didesnem porcijom, nes organizmas reikalavo. Senokai nebemaitinu MP, o sumazinti maisto kieki nepavyksta, ypac norisi saldumynu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2012 02 27, 00:50)
As nuo pat vaikystes sportavau,bet pilva ir turiu nuo vaikystes laiku g.gif .Uztat ir jau pradejau galvoti,gal cia paveldima mastau.gif

Labas rytas mergaites 4u.gif Viskas cia del jusu pilvu gerai, tiesiog vienoms viskas linke kauptis ant pilvuko, o kitoms nuseda ant klubu. Turiu ir as drauge su plonom kojom ir pilvuku. Ir nieko ji cia negali padaryti, tiesiog tokia kuno struktura-jos mama tokia pati. Taip kad nesikankinkit ir mylekit save wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .Ka tik po ritines manksteles.Na siandien visai kitaip mankstinosi.Jau ir daugiau pratimu gavosi padaryti.Ux kaip jauciasi siluma pilve dabar thumbup.gif .Turiu klausyma ax.gif ,kurie pratimai Jums vieni is sunkesniu.Asmeniskai man,nu niekaip blush2.gif ,kai nuo zemes reikia kartu pakelti kojas ir pecius ir paspiruoklioti,kosmaras tiesiog cool.gif . Sakau gal bandyti vietoj ju kazkokias kitais pratimais pakeisti? g.gif Bent jau iki tol kol sustipres pilvo raumenys unsure.gif
Atsakyti
Man pries vestuves db kazkas uzejo,taip nestresavau anksciau. Leksim gal y kokia povestuvinia kelione,o papludymy gi noris graziai atrodyt blush2.gif
Atsakyti